Isten szemével

2022.11.09. 08:44

2022.11.08.

1.

Kértem az Urat, segítsen imádkozni a magyarság öt-seb-titka rózsafüzért, mert nekem nehezen megy.

Kép: Egy rózsacsokor, melyben mindenféle színű rózsa van, mindegyik különböző, azaz egy-egy van minden színből.

Jézus: A kép azt jelképezi, hogy minden lélek máshogyan imádkozza a rózsafüzért. Ahogyan a lelke diktálja.

2.

A templomban a Szűzanya szoborra néztem. Eszembe jutott, a testvérem és én olyan templomban voltunk megkeresztelve, voltunk elsőáldozók és bérmálkozók, amely Szűz Mária nevéről van elnevezve. Arra gondoltam, hogy miért ne nevezhetném a testvéremet Szűz Mária nevéről nevezettnek, hiszen ő nagyon szereti a Szűzanyát.

Jézus: A régi nagy szenteket is szokás volt úgy elnevezni, ami a legjobban illett rájuk. Ezért, magatokat bátran nevezzétek el arról a nagy szentről, akihez a legjobban ragaszkodtok. Magatokban.

3.

Olvastam: Lipton biológus professzor: A genetikai állományunkat befolyásolják a külső tényezők, úgy, mint a gondolatok, különböző események, a vallás és hit kérdései, és más is.

Kép: Az ember genetikai állománya pillanatról pillanatra változik, minden befolyásolja: az ember hite, gondolata, cselekedetei, lelkiállapota stb. Amikor egy gyermek fogan, a szülőknek azon génjeit örökli, amely abban a pillanatban volt, továbbá a szülők akkori lelki állapotát, sebeit, pozitív és negatív dolgait.

Érzés: Érdemes nekünk is mélyebben elgondolkodni ezekről a dolgokról.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Igaza van a professzornak. A fogantatáskor a szülők és ősök génjeit öröklik a magzatok. Viszont később, amikor megszületik a gyermek, a különböző hatásokra folyton változik az énje. Befolyásolja a nevelése, az érzelmi hatások, és így egy megváltozott génállomány alakul ki, ahhoz képest, ahogyan megszületett. Rátapadnak a lelkére az erények és a hibák.

4.

Mijo Barada mondta: Ausztriába, egy kórházba hívták, ahol egy bizonyos ágyon nagyon furcsa dolgokat észleltek folyamatosan. Amikor Mijo Barada elment a helyszínre, kiderült, hogy korábban, pont azon a helyen, ahol a kórházi ágy volt elhelyezve, volt egy asztal, ahol a háborús időkben egy tiszt írta a listákat azok neveiről, akiket ki kellett végezni. Egy pap segítségével a gonosz lelkek meg lettek ott kötözve, és szentmisét mutattak be ott az adott terület megtisztítása érdekében.

Egy filmet néztem, melyben azt mutatták, hogy egy homokos helyen emberek jártak. Az ragadta meg a tekintetemet, hogy ott maradtak a lábnyomok, amerre ők elhaladtak.

Érzés: Az adott terület minden történést magán visel, ami addig történt a történelem folyamán.

Ennek hatására Budapest történelmét olvastam, és azzal szembesültem, hogy rengeteg minden történt ezeken a területeken. Nagyon sok féle nemzetiség lakott itt, sok hódítás történt sok vérontással, többször lett a város budai és pesti része felégetve, sőt Buda többször el is lett átkozva a történelem folyamán.

Gondolat: Szent érméket szándékozom elszórni Budapest szerte is, csak úgy, mint Horvátországban tettem korábban a lakóhelyen, és többek között a tengerbe is dobtam belőle. Csak találnom kell egy olyan papot, aki áldást ad az érmékre és misét tud felajánlani azért, hogy Budapest fel tudjon szabadulni a szellemi nyomástól a földbe ültetett érmék által.

Jézus: A gonosz lelkek a föld különböző területein nem pusztulnak el, hanem ott maradnak a helyükön, és ártanak a ma élő embereknek. Ezért nagyon fontos, hogy szabadító és ördögűző imákat végezzenek a pap fiaim az ilyen gyanús helyeken. Ezért kislányom, nagyon tetszik Nekem, hogy érméidet mindenfelé elszórod, elülteted, még a tengerbe is beszórod. Meg kell kérni az atyát, akit ismersz nagy karizmáiról, hogy mondjon egy gyógyító misét ezekért az érmékért, hogy ezek a szentelmények fejtsék ki bőséges, jótékony hatásukat az ott régóta élő gonosz lelkekre.

5.

A budapesti Szent Gellért templom bal oldalán megakadt a szemem egy szobron, mely II. Szilveszter pápát ábrázolta a magyar Koronával a kezében. Kértem a közbenjárását és segítségét az elkövetkezendő nehéz időkre. Az jutott eszembe, hogy az a kor, melyben a II. Szilveszter pápa élt, vajon könnyebb volt-e, mint a mostani.

Hang: Nem, minden kornak megvolt a maga nehézsége.

Hang: Jól teszed, hogy kéred a pápa (II. Szilveszter pápa) segítségét.

Jézus: Szilveszter pápa, aki első királyotoknak a koronát küldte, rokonszenvet érez a túlvilágon a magyarok iránt. Csak kérd támogatását a Szent Korona védelmében és az antikrisztus nehéz idejére.

6.

Hang: Kikönyörgöm benned ezt az Atyától.

Kép: Jézus balra fordulva.

Jézus: Az előtted álló megpróbáltatásokhoz nagy bátorságot könyörgök ki neked Atyámtól.

7.

Mijo Barada mondta: Neki van kápolnája odahaza.

Gondolat: Szerintem az engesztelők közül mindenki szeretne, de nem lehet.

Hang: A legjobb kápolna, amit a szívedben hordasz.

Kép: A lelkem le van borulva.

Jézus: Te egy élő tabernákulum vagy a Szentlélek templomában. Mert a te tested, így a szíved is a Szentlélek temploma. Ott hordozol Engem. Bármikor leborulhat a lelked, hogy imádjon Engem a te templomodban.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr818042800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása