Isten szemével

2022.05.18. 08:20

2022.05.17.

1.

Hang: Szétmorzsollak téged ezért.

Érzés: Szellemileg is, és anyagilag is ki vagyok zsigerelve. A családomat anyagilag nagyon megkárosították.

Hang: Nagyon keserves könnyeket fogtok ontani.

Gondolat: A szenvedés jutott eszembe, és az is, hogy Jézust véres hússá trancsírozták fel, és úgy halt meg, mint egy bűnöző.

Kép: Jézus szelíd megjelenése fehér ruhában, Aki már átélte a kínszenvedést és a kínhalált.

Jézus: Drága kislányom, most nehéz idők várnak rád és az egész emberiségre. A legtöbbet az engesztelők szenvednek, és a választottjaim. Téged is alaposan meglátogatlak a szenvedésben, de nézd csak, egy látomásban mutatom Magam, hogy teljesen szétroncsoltak a kereszten, és itt állok előtted hófehér ruhában, szépen és boldogan. Tulajdonképpen a Magam képében a te sorsodat mutatom be neked, mert te is túl leszel minden szörnyűségen, és tündöklő Mennyei ruhában örvendezel majd a Mennyben. Hidd el, hogy azok, akik téged kifosztanak, tönkretesznek, keserves könnyet fognak sírni, mert a túlvilágon szörnyű sors vár rájuk. Nagyon válogasd meg és gondold át, hogy a kevés pénzedből kinek adsz. Van, hogy az adakozással, vagy kisegítéssel ártasz az illető lelkének. Ha olyat segítesz, aki igazán rászorul, jót teszel, és Én Mennyei kincset adok érte neked.

2.

Az Országúti Ferencesek templomának oltárképét néztem, ahol Szent István vértanú van ábrázolva. Az emberek őt kővel dobálják, az angyalok felette vannak koszorúval és pálmával.

Gondolat: A mártírok halálára gondoltam.

Kép: Nagy angyalsereg jön a mártír fel az Égben, az angyalok fehér ruhában vannak, arany eszközöket tartanak a kezükben.

Jézus: A vértanúkat itt a Mennyben nagy tisztelet és hódolat övezi.

3.

Anyukám születésnapján a testvérem mondta, anyukánk az angyalokkal ünnepel.

Kép: Anyukám teljes alakban, fehér ruhában van, körülötte fehérruhás angyalok vannak. Egy angyal féltérdelve van előtte, ki egy fehér rózsát nyújt neki.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Isten azért teremtette az angyalokat, hogy az embereknek szolgáljanak. Ti emberek hajlamosak vagytok arra gondolni, hogy az angyal Isten szemében magasabb rendű teremtmény az embernél. Ez a kép, amit kaptál, éppen azt bizonyítja, hogy édesanyád, aki üdvözült, magasabban áll az őt körülvevő angyaloknál. Mély tisztelettel veszik körül. Az egyik angyal az az őrangyal, aki őmellette állt fogantatása pillanatától kezdve.

4.

Egy unokatestvérem a távoli rokonságból meglátogatott minket, ki tudomások szerint nem túlbuzgó a hitéletben. A vele töltött idő nem a lemondásról szólt, mert többek között meghívott vacsorára egy étterembe.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: De ez is kell neked… hogy jobban értékeld a lelkek mentését nekem.

Gondolat: Az adoptált magzatomat kértem, hogy segítsen imádkozni az unokatestvéremért.

Kép: A magzat nagyon örült neki.

Gondolat: Együtt elmentünk vasárnapi misére, Szűzanyát, az összes angyalokat és szenteket kértem, legyen közbenjárójuk, ne hagyják őt elveszni.

Hang: A te imádnak hatása van.

Kép: Az angyalok és szentek gyors mozdulatokkal tesznek-vesznek az unokatestvérem lelkében.

Gondolat: Kértem a Szentlelket, gyullassza fel az unokatestvérem lelkében a Szeretetlángját.

Kép: A megtisztított szívben, ami nagyon üres, nagy tüzet gyújtott a Szentlélek, majd a tűz egy idő után kialudt.

Gondolat: Kértem az Urat, még ha ezerszer is kioltódik benne a tűz, ezeregyszer gyújtsa lángra.

Jézus: Nem véletlen, hogy megengedtem, hogy unokatestvéred nálatok töltsön egy kis időt. Terveim vannak vele. Őt is meg akarom menteni. Már az jó jel, hogy saját akaratából elment veletek a templomba. A veled töltött idő, így a gazdag vacsora is az Én tervemet szolgálja. Az ő megmentéséhez szükség van erre. Időt kell rá szánni, és sokat beszélgetni vele. Közben a lelked mélyén imádkozni érte. Ebben a térítésben az Égből az angyalok és a Szentek segítenek neked. Láthatod a képen, hogy a magzatocskád is készségesen segít az imádkozásban. A fő erő, ami hatni fog rá, Szentlelkem. Gyújtogatja a tüzet a lelkében.

5.

Hang: Most nagyon általános az általános feloldozás, tudod?

Jézus: Egyre általánosabb az Egyházban, hogy a hívek megelégszenek a közgyónással. Pedig akkor csak a bocsánatos bűnök kapnak feloldozást.

6.

Kép: Asztaloknál vendégek ülnek szép ruhákban, közöttük volt egy hölgy, kinek középkék-sötétebb kék ruhája volt.

Jézus: Ma nagyobb jólétben élnek az emberek, mint régen. Sok a baráti, vagy családi összejövetel, a közös étkezés, beszélgetés. Ez tetszik Nekem, csak azt kifogásolom, hogy Én mindig kimaradok. Étkezés előtt nem kérik áldásomat sem. Én tabu vagyok a szemükben. Az Új Világban máshogy lesz.

7.

Egy szentmisén a szeretetről prédikáltak, egyrészt arról a szeretetről, amely az Úr felé irányul, másrészt, amely a házastárs felé irányul.

Jézus: Az életformák közül a szememben a legtökéletesebb a szüzesség. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség házasságra, mert az életet tovább kell adni. Egyaránt kedves Nekem mindkét életforma. A házastársak gyermekeikért felelnek, a szüzek pedig a lelkek mentéséért.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9918042744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása