Isten szemével

2022.05.04. 08:19

2022.05.03.

1.

Arról a magzatról volt szó, akit örökbe fogadtam, és imádkozom érte. Amikor ünnepi misére megyek, vagy olyan helyre, ahol lelkileg fejlődni lehet, megszólítom őt. Védőszenteket is választottam neki.

Kép: A magzat tapsikol örömében.

Jézus: Nagyon jó pótanyukája vagy a választott magzatodnak. Sokat beszélgetsz vele, és minden szépben és jóban részesíted, amiben részt veszel. Még arra is gondolsz, hogy védőszenteket válogass neki. Ez a kis magzat tud gondolkodni. A lelke roppant hálás neked a gondoskodásért, a törődésért.

2.

Kép: A szívemhez húzódnak magzatok.

Kép: Beléptem egy terembe, ahol kisgyermekek voltak, 3-4-5 évesek lehettek. Az egyik közülük asztalnál ülve rajzolt, a másik közülük a földön játszott valamilyen játékkal. Amikor megláttak, oda jöttek hozzám. Ez a terem egy hatalmas óvodában volt, ahol több emelet is volt. Az emeleten egy másik, elkülönített osztályon kisbabák feküdtek ágyakon, fehér párna, lepedő és takaró között.

Jézus: Minél többet foglalkozol ezzel a szép gondolattal, annál több magzat és megkereszteletlen kisgyermek tűnik fel számodra a látomásokban. Azért nem csak magzatokat látsz, hanem kicsiny gyermekeket, mert ők azért közelednek hozzád, hogy kereszteld meg őket. A fekvő kis csecsemők az elkülönített osztályon még szintén keresztelés előtt állnak, és várják a segítségedet.

3.

Kép: A Mennyei Atya belehelyez valamit a bensőmbe.

Hang: A békémet adom neked, hogy türelmes legyél mindig.

Hang: Most fokozottabb lesz a gonosz támadása.

Jézus: Nehéz idők várnak az emberiségre. Ehhez hatványozott türelem, szeretet és béke kell. Ezeket növeli benned különféle kegyelmek adakozásával a Mennyei Atya.

4.

Kép: Egy papírral a kezemben állok a Mennyei Trón előtt, majd egy idő után eltávozok a helyszínről.

Jézus: Lelked egy papírral áll a Mennyei Atya Trónja előtt, és várja a fontos feladatokat, ami a nehéz idők alatt segít neked eligazodni.

5.

Hang: Jó előre megmondom ezt neked, hogy tudjad, hogy számíts rá. Számítok rád ezért.

Jézus: Akkor sikerül egy Tőlem kapott feladat teljesítése, hogy ha kapsz időt, hogy felkészülj rá. Ezért az antikrisztus megjelenése előtt közvetlenül megmondom, hogy mit tegyél, és mit mondj az engesztelőknek.

6.

Kértem az Urat, segítse a testvéremet, hogy szentté váljon.

Hang: Örömkiáltásom.

Hang: Nagyon kedvesek vagytok Nekem.

Kép: Jézus balra fordulva néz lefelé.

Jézus: Nagyon tetszik Nekem, hogy a lelki javakban nemcsak magadra gondolsz, hanem testvéredre is. Ne félj, gondoskodom róla, hogy szent legyen.

7.

Eszembe jutott, anyukám, míg itt élt a földön, kíváncsian akart belenézni a füzetembe, amikor írtam.

Kép: Anyukám belenéz a füzetembe, és kérdezi.

Hang: Mit írsz?

Kép: Anyukám mosolygós arca.

Jézus: A lélek alapvető jellemzői a túlvilágon is megmaradnak. Ő látja, hogy mindig az Én feladataimmal foglalkozol. Most is beleles a munkádba.

8.

Kép: Szent Mihály arkangyal és a harcos angyalok állnak előttem, a szavamra várnak, hogy küldjem őket csatába, adjak nekik feladatot.

Jézus: Kislányom, kérd a harcos angyalokat, hogy az új országgyűlésben védjék meg a pártokat az ellenségeskedésektől. Kérd őket, hogy Ukrajnában vessenek véget a szörnyű öldöklésnek.

9.

Gondolat: Azzal a hírrel jöttek nekem, félő, hogy háború lesz Magyarországon.

Hang: Nem lesz itt háború Magyarországon, csak imádkozzatok.

Gondolat: Azzal a hírrel is jöttek, hogy nemsokára minden vagyonunkat elveszik. Én többször felajánlottam a családom teljes vagyonát az Úrnak. Kértem az Urat, hogy a globalisták senkinek se vegyék el a vagyonát legalább a Nagyfigyelmeztetésig, vagy míg menedékhelyekre kell menni.

Kép: Egy kéz a vagyonom fölé helyezkedik.

Hang: Lefoglaltam magamnak ezt. Ráteszem a kezemet erre.

Hang: Nem veszik el, nem hagyom.

Hang: Ez mind az Enyém.

Kép: Az időt mintha kinyújtották volna.

Jézus: Ne üljetek fel a rémhíreknek, állandóan veletek vagyok. Megakadályozom a háborút, és nem engedem, hogy fedél nélkül maradjatok. Ami a tiétek, az az Én tulajdonom. Meghosszabbítom az időt, vigyázok, nemcsak rátok, hanem a vagyonaitokra is.

10.

Az új országgyűlésen Magyarország köztársasági elnöke arról beszélt, hogy gazdasági krízis van, és 50% termés lesz az idén a korábbihoz képest, mindenképpen számolni kell arra, hogy kevesebb lesz az élelmiszer.

Egy lelki testvérrel arról beszélgettem, hogy jelenleg a gyümölcsfák tele vannak virággal, de nagy a veszély, hogy bejön egy fagy, és lefagy a termés.

Gondolat: Imádkozni kell, hogy Magyarországot kímélje meg az Úr, ne legyen fagy, hogy megfagyjon a termés, ne legyen aszály, szárazság, hogy kiszáradjon, ne legyen árvíz, hogy a sok víztől elrohadjon.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Kíméletesebb leszek veletek, mint másokkal.

Jézus: Csak imádkozzatok lelkes engesztelőim, és gondom lesz rátok, hogy elkerüljétek a katasztrófákat. Nem mintha minden magyar megérdemelné, de a Hozzám fordulókért, a Bennem bízókért megteszem.

11.

Gondolat: Tudom, hogy mérgeznek minket. Mérgezik a levegőt, a vizet, a földet, az élelmiszert. Felajánlok minden percet az Úrnak, amit ellopnak tőlünk, amivel megrövidítik életünket.

Érzés: Az Úr ezt is beszámítja, mint valamilyen szenvedést.

Jézus: A globális hatalmak mérgezése nektek besegít a tisztulásba. Gondoljatok erre, Magyarország nem pusztul, hanem tisztul.

12.

Hang: Összetömörítve ezt benned.

Kép: Egy valaki egy papírcetlit tart a kezében, és nézi, mi van ráírva.

Kép: Fény.

Jézus: Röviden fogom ismertetni veled, hogy mit kell tenned, amikor egyre nehezebb lesz a sorsotok. De ne félj, Én a fényemmel megvilágítom a feladataidat.

13.

Hang: Kenyerem vagy.

Kép: Egy rózsaszín színű falat kenyér.

Jézus: Tulajdonképpen, táplálsz a lelkekkel, akiket megmentesz Nekem. És mivel örömet okozol, a táplálék, amit nyújtasz, rózsaszín.

14.

Kép: Egy fekvő barka ág, mely két mellékágra oszlik. A mellékágak körbe ölelnek egy tojás alakú valamit.

Jézus: Az idei Húsvétotok nagyon gyönyörű volt. Átölelve tartottalak benneteket hívőket az ünnepi napok alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6818042740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása