Isten szemével

2022.12.20. 08:52

2022.12.19.

1.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Cottolengo Szent József: „Az életet a teremtő Isten által megszabott rend szerint kell élni. Az ember, mint egy őrült, Isten ellen lázad, az Istentől meghatározott rend ellen, és akár egy őrült, vad, lázadó ösztönében gyilkol, megsértve az Isteni törvényt.”

Hang: Megkövetelni benned ezt.

Gondolat: Eszembe jutott a sok abortusz, az eutanázia, a génkezelt és génmanipulált növények, állatok és emberek, például a Dolly klónozott bárány, majd a transzgender elméleteket követők, a homoszexualitás, stb.

Jézus: A technika fejlődésével egyre jobban képes az ember lázadni Isten ellen. Nagyobbnak képzeli magát Nála. Ahogy mondod, tömegesen követik el a szörnyű dolgokat, amellyel beleavatkoznak Isten terveibe. Megérett az idő arra, hogy Atyám megbüntesse az embereket, eltörölje a gonoszokat a földről. Ez az Ő második dicsőséges eljövetelekor fog megtörténni. Már csak rövid ideje van az emberiségnek a megtérésre.

2.

Videot néztem a mesterséges anyaméhről. Ez egy olyan terem, ahol egymás mellett és mögött, több sorban, körkörösen búrákban külön-külön magzatok növekednek. A búrákba csövek lógnak ki és be. 30 000 magzatot képesek növeszteni egyszerre. A szülők az okostelefonjaikon keresztül nézhetik magzataik fejlődését. Azoknak találták ezt ki, akiknek természetes úton nem lehetett gyermekük, vagy akiknek el kellett, hogy távolítsák az anyaméhet betegség következtében, stb.

Érzés: Veszélyes, előbb-utóbb biorobotok kifejlesztésére való kísérlet lehet.

Hang: Könnyen meglehet.

Gondolat + Érzés: Az Úr nem ok nélkül rendezte így, hogy azoknak a szülőknek ne legyen gyermekük. Ebben is Isten akaratát akarják az emberek megkerülni, igaz, lehet, hogy nem tudatosan.

Érzés: A mesterséges anyaméhben a testi adottságokat tudják karban tartani, amely nem segít a lelki és szellemi adottságok fejlesztésében.

Kép + Érzés: Az igazi anyaméhben az édesanya lelki és szellemi szférája is körbeveszi a magzatot, amire szüksége van a magzatnak. Direkt kapja a magzat az anyától és környezetétől a szeretetet, aranysugarak veszik körül, ami nagyban befolyásolja a magzat lelki és szellemi fejlődését. Ilyenkor a magzat beleolvad az édesanya életébe, támogatva van az édesanya élete által, együtt növekszik vele. Ez nemcsak a magzat életére hat ki, hanem az édesanya is változik azáltal, hogy hordja magzatját a szíve alatt. De mindettől mentes a búrában fejlődő magzat, és az édesanyja is. Csak az ima az, ami hat a babára.

Hang: Itt csak az ima segít.

Jézus: Drága gyermekeim, a lombikbébi program is nagy bűn, de ott legalább az anyaméhbe ültetik be a megtermékenyített sejtet. És így a 9 hónap alatt a fejlődő kis magzat érezheti az anya szeretetét. De most már kitalálták azt a mesterséges anyaméhet, ami még nagyobb bűnnek számít Isten ellen. Mert ebben az esetben az egyesített ivarsejteket mesterségesen tenyésztik tovább, nem helyezik bele az anya méhébe. Mindkét esetben Atyám lelket ajándékoz ezeknek az életkezdeményeknek. Ez a második sokkal lelketlenebb, mint az első beavatkozás, mert a teljes kifejlődésig mesterséges környezetben van a magzat. Nincs semmi kapcsolata az anyával. Éheznek a szeretetre. Akik ezt kitalálták és alkalmazzák, gyártják, azok súlyos büntetéssel néznek szembe az ítéletkor.

3.

Hang: Nagyon nagyon nagyon közel van ez.

Jézus: El se tudjátok képzelni, hogy az emberiség számonkérése milyen közel van. Készüljetek fel rá.

4.

Hang: Megújulásban, lelki megújulásban lesz részed.

Jézus: Most még bátortalan vagy, de hamarosan eljön az idő, hogy elszánt leszel, és minden áldozatot vállalni fogsz.

5.

Arra gondoltam, hogy most harc van. Lelki harc.

Érzés: Az Úr érezteti velem, hogy az emberek lelke különböző fejlettségi fokon van, és a beszédük tükrözi a lelküket, akár szépet szólnak, akár sértegetnek másokat.

Kép: Egy lány harci ruhában áll arany karddal a kezében.

Jézus: Állandó harc van körülötted kislányom, egyrészt a te lelkedért, másrészt a hitetlen, közömbös, tévelygő és megátalkodott lelkekért. Az engesztelőket kiválasztottam arra, így téged is, hogy ne csak a saját lelkükért küzdjenek meg ellenségemmel, hanem az olyanokért, akik erre a harcra képtelenek. A lelkük még nagyon fejletlen. Nem léptek még rá az életszentség útjára. Ezért értük is harcolnotok kell. Ez a harc imával történik, a leghatásosabb fegyver a rózsafüzér. Egy nap sem múljon el nálad rózsafüzér nélkül.

6.

Arra gondoltam, nem lenne rossz szent érmeket az 5G trafók közelébe ültetni.

Hang: Fantasztikusan jó ötlet ez.

Kép: Az elektromágneses sugárzások mellett az Úr Jézus és az érmék sugárzása is jelen van. Közben Jézus és a lelkek szenvedése és nyögése hallatszik, hogy az ember szíve összeszorul. A lelkekre hat a mindenféle sugárzás, annak ellenére, hogy a fizikai fül nem hallja azokat.

Jézus: A technika rohamos fejlődése nagy segítséget nyújt a gonosznak, aki a háttérhatalmat irányítja. Helyesen teszed, hogy felszentelt érmeket ültetsz az 5G-s trafók közelébe. Sok negatív sugárzást kivédhetsz ezzel.

7.

Kép: Egy kicsi Oltáriszentség a szentségtartóban.

Hang: Majd morzsikának is örülni fogtok.

Jézus: Elérkezik annak az ideje, hogy a templomokból kiűzik az Én Testemet és Véremet. Akkor azok már nem az Én házaim lesznek. Még annak is örülni fogtok éhségetekben, ha csak egy kicsiny darab átváltoztatott ostya lehet a tiétek. Még a szentostya legkisebb morzsájában is ugyanúgy benne vagyok, a teljes Jézus Krisztus.

8.

Kép: Az Úr megsokszorozza az Oltáriszentséget, még ha kicsi is.

Jézus: Bízzatok Bennem, az Én mindenhatóságomban, hogy soha nem maradtok Eucharisztia nélkül. Őt is meg tudom sokszorozni.

9.

Kép: Egy kétoldalas lapon egy nyomtatott szöveg. Egy cím után egy írás, majd újabb cím és újabb írás.

Hang: Egy óra látogatás az Oltáriszentség előtt.

Jézus: Lelki hasznotokra szolgálna, és nagy védelmet adna nektek, ha csak egy órát is ott töltenétek az Oltáriszentség előtt, ahol még jelen lehetek.

10.

Hang: Mindent szeretni, míg el nem jön az idő.

Kép: Egy kisfiú térdel, valaki keze a kisfiú feje mögött, szinte védve, átkarolva a gyermeket.

Jézus: Oly kevés az idő, hogy már csak szeretet lehet a szívetekben mindenki és minden iránt. Még a kézben áldozást is el kell fogadni, ha másképp nem lehet. Ha ilyenek lesztek, nem kell aggódnotok, mert az Én védelmemben lesz részetek.

11.

Kép: A földön egy fekete füst szabadul el, majd az egész földgömböt körülveszi. A föld zsugorodik, majd a fekete füst, mint egy marok a földet körbe veszi, és nyomja, szorongatja. A sötétben az emberek sikoltoznak félelmükben és kínjukban.

Jézus: Ez a kép azt mutatja be neked, hogy bizony a gonosznak is van hatalma, képes lenne tönkretenni az egész földet, de ha ti engeszteltek, segítetek nekm, kiszabadítani a földet a markából.

12.

Hangom: Uram, én nem akarok depressziós lenni.

Hang: Az Én ujjongó szeretetemből részesedsz.

Jézus: Az Én választottjaim nem búskomorak, hanem ujjongó örömben vannak. És ennek az örömnek az oka a nagy-nagy szeretet a teljes Szentháromság felé. Ebben az örömben mindig részesíteni foglak. Csak egyetlen alkalom lehet a könnyhullatásra, amikor szenvedéseimen elmélkedsz.

13.

Eszembe jutott, hogy a történelemben előfordult, hogy volt olyan tudós, vagy feltaláló, aki feltalált valamit, más ellopta tőle és publikálta, mintha ő lett volna a feltaláló, majd az emberek őt ünnepelték.

Hangom: Uram, ha az én esetemben is előfordulna ilyesmi, nem tudná senki sem ellopni azt, ami bennem van, mert minden Tőled jön. Ha nekem adod, más rátalál arra, amit leírok, és tovább fejleszti azt, a Te dicsőségedre legyen. Ez jó, és örülök ennek. A Mennyben mindenki tudja, hogyan áramlik a kegyelem.

Kép: Jézus balra fordulva figyeli, amit mondok.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel, a kezeit áldásra tette.

Jézus: Hidd el, hogy ha valaki rosszindulatúan, csalási szándékkal idézne a te írásaidból, mintha ő kapta volna, az hamarosan kiderülne. Amit neked adtam, azt annyira a lelkedbe véstem, hogy az csak neked szól. De ha akad olyan, aki jóindulatúan felhasználja a neked adott látomásaidat, gondolataidat, és mindig jelzi, és ehhez hozzáfűzi az ő érzéseit, akkor növelheti Bennem a dicsőségemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr7918042812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása