Isten szemével

2022.03.02. 16:10

2022.03.01.

1.

A több napos kenyéren és vízen való böjtölésről volt szó a nagyböjti időszakban, amit engesztelő társak szorgalmaztak. Az én egészségem jelenleg nem a legjobb, és aggódom, nem fogom bírni a napokig tartó böjtölést.

Jézus: Drága kislányom, te csak úgy böjtölj, ahogy az Egyház előírja. Hamvazószerdán háromszor egyél, és húst ne vegyél magadhoz. Nagypénteken ugyanúgy. A nagyböjt összes péntekén pedig húst ne fogyassz. Rád ennyi vonatkozik. Amit a másik gyermekem mondott, csak azok vállalkozzanak rá, akik teljesen egészségesek, és csak addig, amíg nem érzik, hogy ártana.

2.

A háborúról és Magyarország helyzetéről volt szó.

Jézus: Drága kislányom, tudom, hogy tele vagy most gondokkal, mint ahogy minden honfitársad. Ne foglalkozzatok a rémisztő hírekkel, mert csak növeli bennetek a félelmet. Ilyenkor a legokosabb, hogy Rám és Édesanyámra bízzátok magatokat, mert Mi majd segítünk rajtatok. Nagyon szép tőletek, magyaroktól a sok segítség az ukránok és a kárpátaljai magyarok felé. Édesanyám, mint Pátrónátok, bármi is történik, veletek lesz, mert megmondtam, hogy Magyarország nem pusztul, csak tisztul. Minden erővel kezdjétek a kápolna felépítését, bármilyen pici.

3.

Olvastam: Maria Valtorta: Füzetek (1943): Az Isten, mint Atya és Király nem tudja kockáztatni a kincseit, hogy elfogyjanak, mert a Szentháromságban egy kimeríthetetlen folyamatos erőáramlás van, hasonlóan egy kimeríthetetlen forráshoz, mely kegyelemmé alakul az Őt szeretők számára.

Kép: A Szentháromságban, a három személy között erők áramlanak körkörösen, de olyan erősen, hogy ha az ember abban az erőtérben állna, ott nem tudna élve megmaradni. Ebből ad az Úr egy kicsit nekünk, szinte legyengített erőt, amit mi fel tudunk dolgozni. De az is sok a léleknek, túlcsordul, mert a lélek pici, törékeny, és nem tud sokat elviselni.

Kép: Jézus balra néz.

Jézus: Amíg a lélek a testben lakozik, Isten az Ő erejéből csak egészen keveset tud adni neki, mert nem tudná elviselni. De ha üdvözülni fog, ebből az Isteni erőből sokkal többet fog kapni. Alig fog tudni felocsúdni tőle.

4.

Kép: Mennyei Atyát két féle színű tűz veszi körül, közvetlenül arany, majd piros nagyobb tűz.

Jézus: A Mennyei Atya maga a szeretet, az arany lángok az Ő hatalmas Isteni dicsőségének a szimbólumai, a piros tűz teremtményei iránti izzó szeretete.

5.

Az Úr finomsága, és az én szívem keménysége jutott eszembe.

Kép: Kemény kéreg van körülöttem, mely az Úr jelenlétében szétnyílik.

Jézus: A képen érzékeltetem veled, hogy a szíveden lévő kemény héjat, a szeretet korlátait az Én puha meleg fényemmel szét tudom nyitni, és a szeretet, az Én szeretetem, mint arany fénysugár jár át téged.

6.

Arról volt szó, hogy hiba csúszik a szeretet gyakorlásában nálam.

Jézus: Azért állítottam melléd őrangyalodat, hogy a szeretetben ne kövess el hibákat. A kritikus helyzetekben csendesedj el, és hallgass a szavára.

7.

Arról volt szó, hogy az Úr hogyan árasztja ránk a kegyelmeit, és ki hogyan használja fel őket.

Jézus: Már évek óta tudatosítom benned, hogy még véletlenül sem hasonlítsd össze felebarátaid lelkét a magadéval, ne méricskéld, hogy ki hogy áll az életszentségben, mert ez bizony gőgre vezetne.

8.

Gondolat: Kérem az őrangyalomat, hogy járja körbe az ismerőseimet.

Kép: Az egyiknek az arca jelent meg előttem, aki károkat okoz másoknak.

Jézus: Hidd el kislányom, a legnagyobb ellenségeidért is imádkozni kell. Őt is meg akarom menteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9417831433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása