Isten szemével

2021.10.13. 15:51

2021.10.12.

1.

Érzés: A templomban az Úr uralkodik rajtam, befed erejével, de amikor eltávolodok, kevésbé érzem ezt, és mindenféle gyengeség és gyarlóság a felszínre kerül.

Gondolat: Most milyen jó helyzetben vagyunk, hogy minden nap lehetőségünk van elmenni a templomba, de amikor majd megvonják a mindennapi áldozatot, és nem tudunk templomba járni, akkor leszünk csak nehéz helyzetben, akkor lesz az igazi próbatétel.

Jézus: Drága kislányom, most el se tudjátok képzelni, hogy milyen hiányérzetetek lesz, amikor majd eljön az idő, hogy számotokra megszűnik a liturgia, a szentségimádás, a közös imák. Ezek arra valók, hogy erősítést kapjatok Tőlünk, Égiektől. De ne féljetek gyermekeim, mert ebben a nehéz időben gondoskodni fogok rólatok. Lehetővé teszem majd, hogy apró kis közösségeitek legyenek a rejtekben, és legyenek összekötő emberek, akik az egyes búvóhelyeket egymáshoz láncolják. Gondoskodom arról is, hogy legbátrabb fiaim minden ilyen rejtekhelyre eljussanak.

2.

Gyónásra vártam, bátortalanság és félelem kerülgetett.

Kép + Érzés: Az Úr balra néz, és figyeli, mennyire őszintén vallom be bűneimet, hiszen Ő mindent tud rólam.

Jézus: Az természetes, hogy a szentgyónáskor minden szavadat hallom és figyelem.

3.

Hang: Amennyit vállalni kell.

Kép: Templomban emberek állnak a padban, majd egyszerre mind letérdel. Legelöl áll a fatimai Szűzanya, szintén az oltár felé fordulva, imára van összetéve a keze, és arany glória van a feje körül.

Jézus: A jó kereszténynek tudatosan vállalnia kell vallása külső és belső gyakorlását. A külsőt jelentik a szentmisék és egyéb liturgiák, a Szentségimádás, a letérdelések és felállások, az imák, énekek közös mondását, a belsőt jelentik az áldozatok, a jócselekedetek, és az otthoni szívimák a csendben.

4.

Gondolat: Nem mindenkivel tudjuk megosztani minden gondolatunkat, nem tudjuk mindenkivel megosztani hitünket. Vannak, akik bátran beszélnek az Úr üzeneteiről mindenkinek, annak ellenére, hogy egyesek nem fogadják el azokat, és nem tudják őket magukévá tenni.

Jézus: Szép és jó tulajdonság a bátorság, de nem arra való, hogy válogatás nélkül saját meggyőződéseteket egyes üzenetekről mindenáron elfogadtassátok engesztelő társaitokkal. Lehet, hogy igazatok van ebben, vagy abban, de tiszteletben kell tartanotok a másik testvér véleményét. A világiakkal pedig nincs semmi értelme az Égi üzenetekről beszélni. Ne dobáljatok a sertések elé kincseket. Mérlegeljetek, kivel lehet megosztani a legmélyebb igazságokat.

5.

Olvastam: Mária Natália nővér: Jézus: „Csakis az igazak engesztelése miatt tartom fenn a világot.”

Érzés: Nemcsak engesztelő imát kell végezni, hanem igaz módon is kell élni.

Hang: Igaz módon élni, az az engesztelés.

Jézus: Sok gyermekem tévedésben van, mert azt hiszi, hogy ő akkor jó engesztelő, ha éjt nappallá téve, szinte megállás nélkül mondja a sok szóbeli imát. Persze ennek is van haszna, mégpedig a lélekmentés. De ne arra törekedjetek engesztelők, hogy mindenáron minden betervezett ima meglegyen. Inkább az legyen a célotok, hogy a nap folyamán minél több áldozatot hozzatok, minél több embert megvigasztaljatok, és minél több segítséget nyújtsatok a rászorulóknak. Ezt még kiegészítem azzal, hogy ne húzódozzatok a szenvedéstől, hanem önzetlenül ajánljátok fel a lelkekért. Ez az igazi engesztelő, aki így él.

6.

Olvastam: Mária Natália nővér: Jézus 1944-ben mondta: „A világ ¾ részét a Nekem szentelt lelkek bűnei miatt éri a háború borzalmas büntetése.”

Gondolat: Most nyilvánosabbá válnak egyes felszentelt papok, püspökök, bíborosok bűnei, most mit várhatunk?

Hang: Világégés lesz.

Jézus: A történelem bármely időszakát tekintem, a Nekem szentelt gyermekeimnek: fiaimnak, a papoknak, püspököknek, szerzeteseknek, szerzetesnőknek nagyon nagy felelősségük van, most is, a végső időkben. A pásztorokra bíztam, hogy vezessék a nyájat. Sajnos nem mindegyik teszi ezt lelkiismeretesen, bűn nélkül. Ezért nem csak nekik kell felelni, hanem sajnos teremtményeinknek is, szinte mindannyiuknak. Sajnos, a hívek keveset hallanak Rólam, az Én áldozatomról, a bűnökről, és azok következményeiről. A pásztorok nem beszélnek a tisztítóhelyről és a kárhozatról. Van, aki tagadja a poklot. Ezzel aztán gyermekeim lelkiismerete elalszik. Járnak a templomba, gyónnak, áldoznak, és közben mocsokban élnek, a különböző bűnös kapcsolataikban. Kinek a felelőssége a keresztények hanyatlása? Bizony felszentelt gyermekeimé.

7.

Olvastam: Mária Natália nővér: Jézus: „A megtisztulás eredményeképpen az emberiség olyan tisztaságban és szépségben fog élni, ahogyan az Atya az első embert megteremtette.”

Érzés: Ez az Új Világról szól, mely egyenlő a Paradicsommal. Visszahelyezi az Úr az embert abba az állapotba, amit eredetileg kigondolt Ádámmal és Évával kapcsolatban.

Gondolat: De mi ettől még nagyon távol vagyunk, rettenetes nagy tisztulásra van szükségünk, hogy abba az állapotba kerüljünk. Ezért, már most kell minden erőnkkel törekedni a tisztaságra, minden gyarlóságunk ellenére.

Jézus: Atyám végtelen szeretetében, miután megtisztultatok, a soha nem látott Új Világgal ajándékoz meg benneteket. Megérdemlitek? Nem, de Istennek nincs lehetetlen. Ő mindenkit hófehérre tud mosni. Engesztelők, ez a ti időtök lesz, hogy előkészítsétek felebarátaitokat erre a tisztulásra.

8.

Olvastam: Mária Natália nővér: Jézus: „Amint a megváltás a betlehemi istállóból indult, úgy fog elindulni Magyarországról nagy művem: a bűnök eltörlése, a lelkek megszentelése, a sátán letaszítása”.

Érzés: Ez nemcsak arról szól, hogy Magyarországról indul ki az engesztelés, hanem Magyarországon meg kell, hogy maradjon az igaz hit, amikor a Vatikánban, Nyugaton, és az egész világon összeomlik az igaz hit.

Gondolat: Magyarországon jelenleg kb. 10 millió magyar lakost tartanak számon. Az igaz, sokan kereszténynek vallják magukat, de kevesen járnak templomba. Azok közül még kevesebben járnak minden nap templomba, közülük is kevesebben vannak az engesztelők, szinte csak egy maroknyi csapat. Csak az Úr tudja, mennyi közülük is az igaz engesztelő. Ez a maroknyi csapat vállát terheli az egész világ sorsa. Szűzanya segítsége nélkül semmit sem tudunk tenni.

Kép: Magyarország területe mintha magasabban állna nagyobb fényben, míg a többi ország, pl: Nyugat-Európa feketében van sok törmelékkel, leégett területekkel, pusztulás látszik, füst száll fel az Égig. Magyarországon békesség van.

Jézus: Gondoljatok bele kicsiny magyar népem, hogy mekkora megtiszteltetés számotokra, hogy a megváltás beteljesedése belőletek fog kiindulni. Nemcsak az engesztelés, amelyről szoktatok beszélni, hanem a magyarok megtérésével kezdve, a romlott nyugat-európai országokon keresztül az egész világon megindul a megtérés, és Édesanyám eltiporja ellenségemet, a gonoszt. Mindez belőletek indul ki kicsiny magyar népem. Higgyetek ebben. Így terveztem, és ez meg is fog valósulni. Ezt mutatom neked a képen.

9.

Olvastam az antikrisztus idejéről: „Akkor már különösen heves lesz a jó és a rossz közötti küzdelem, mert a vég órája mindig közelebb kerül, és a szellemek szétválasztásának végbe kell mennie az ítélet napjáig. Ez a szétválás csak akkor történhet meg, ha az emberek komolyan válaszút elé kerülnek, és Istent vagy elismerik, vagy letagadják. Ez a kérdés döntésre kényszerít, Isten ellenfelének szemmel láthatónak kell lennie.”

Érzés: Úgy tűnik, ettől még messze vagyunk.

Hang: De minden hirtelen bekövetkezik, bekövetkezhet.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Érzés: A szellemi szétválasztódás jelen van ma is, de még nem olyan drasztikus mértékű.

Hang: Visszafordíthatatlan.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Őrködök felettetek ezért.

Gondolat + Kép: Egyes vértanúk nem lesznek részei mindvégig ennek a harcnak, előbb éri őket a mártírhalál.

Jézus: Az antikrisztus megjelenésével, amikor megmutatja igazi gonosz arcát, az embereknek választaniuk kell. Aki hisz neki, bízik benne és rabszolgájává válik, elfogadja hamis ajándékait, az lelkét eladja a sátánnak. De gyermekeim kisebbik része szembeszegül vele, nem engedelmeskedik, és rejtekbe vonul. Ott gyakorolja vallását. Most már mindenki színt vall, és választ az antikrisztus és Köztem. Ennek a szétválasztódásnak meg kell történnie, és akkor már a helyzet visszafordíthatatlan. Kicsiny engesztelő csapatom, még ebben a legnehezebb időben sem kell félnetek. Veletek leszek. A vértanúknak pedig óriási bátorságot adok. Dalolva mennek a halálba, mint a walesi bárdok.

10.

Hang: Nekem mindenki nulla lenne…

Jézus: …ha nem Én lennék maga a Szeretet.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6917831385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása