Isten szemével

2021.07.13. 15:32

2021.07.12.

1.

Hang: A rózsa 5 szabálya.

Jézus: A rózsa egy olyan lelket szimbolizál, amely a következő 5 szabálynak feleljen meg:

- legyen friss, üde, tehát ne kókadozzon

- árassza a szeretetet mindenki felé

- örömet okozzon az embereknek

- illatozzon

- egyenes legyen a tartása.

2.

Hang: Hallottad az Isten Pecsétjét.

Jézus: Bármelyik választottam által hirdetett pecsétről van szó, mindegyik lelki pecsét, mert általa Isten lelketeket megjelöli, és megvédi a rá leselkedő bajoktól. Leginkább ellenségünktől, a gonosztól, aki a chip által akar megjelölni magának.

3.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Semmi földi cél eléréséért nem szeghetem meg a Magasságbeli rendelkezéseit.”

Gondolat: Mi emberek pedig számtalanszor megszegjük, és óvatlanul is kompromisszumot kötünk a gonosszal.

Jézus: Én, mint második Isteni személy mindenkinél jobban ismerem Atyám rendelkezéseit és akaratát. Magától értetődik, hogy nem szeghetem meg ezeket. De ti, testbe zárt lelkek itt a földön csak homályosan láttok, ezért a döntéseitek néha balul ütnek ki. Csak akkor fogjátok tökéletesen megismerni Atyám dolgait, rendelkezéseit, ha majd itt lesztek a Mennyben, és kristálytisztán látjátok Őt.

4.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézust királlyá akarták volna felkenni, de Jézus nem fogadta el, mert nem akart földi király lenni. Neki, mint a megtestesült Igének országa nem e világból való. A világ pompáját Jézus egyenesen visszautasította.

Gondolat: Az egy nagy különbség Jézus és az antikrisztus között, hogy míg Jézus nem fogadta el a földi uralkodást, addig az antikrisztus elfogadja.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Szeretném, ha ti, az utolsó idők gyermekei nem hódolnátok be az antikrisztus hatalmának. Ő mindenki fölött uralkodni akar majd, és élvezni fogja ezt a földi hatalmat. A kedvessége és simulékonysága, az ígérgetései álcák lesznek. Nagy gazdagságban és pompában él majd, és szolidaritásról, együttérzésről és békéről szónokol. Összefogva a hamis prófétával és ellenségemmel, a sátánnal átformálja az embereket, még azokat is, akik hisznek Bennem és szeretnek Engem. De azután, hamarosan bemutatja a zsarnokságát. Kárhozatba taszítja a hiszékeny embereket. Olyanokat, akik a földi sikerben és gazdagságban, örömökben hisznek. Óvakodjatok tőle!

5.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézust pihenni szólították apostolai, de Jézus félre akart volna inkább vonulni imádkozni, és mondta: „Számomra az imádság pihenés. Abban fáradok el, ha ott vagyok az emberek között, se sem nem gyógyítok, sem nem hirdetek Igét”.

Gondolat: A sok üres beszédben nemcsak részt venni fárasztó, hanem meghallgatni is, és ráadásul időpocsékolás is.

Jézus: Az Én gyermekeim, akik tanítványaim, úgy éreznek, mint Én. Szeretnének mindig Velem foglalkozni, Rólam, és a szent dolgokról beszélni és hallani. De ez nem mindig adatik meg nekik, mert rengeteg a közömbös ember, akik számukra nem felüdülést jelentenek, hanem felesleges időpocsékolást.

6.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus idézi Mózes II törvénykönyvét: „Az ajándékok megváltoztatják a bölcsek tekintetét, és megváltoztatják az igazak szavait, értelmükből kiforgatják”.

Gondolat: Ugyanez a csali a mai világban is. Címeket, prémiumokat, pénzt osztanak egyes célok elérésének érdekében.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta az apostolainak: „Igyekezzetek olyanok maradni, mint a madarak, akik jobban kedvelik a gyér eledelt és az éhséget, mint az aranyozott ketrecet, ahol elegendő az étel és kényelmes a szállás, ám egy dolog hiányzik nagyon, az pedig a szabadság.”

Jézus: Higgyétek el gyermekeim, hogy a gazdagság, a siker és a hatalom nagy károkat okoznak az amúgy bölcs és igaz emberek lelkében is. Önteltté és zsarnokká válnak. Eltűnik belőlük az alázat és a szerénység. Óvakodjatok az ajándékoktól, a jó beosztásoktól, a sok pénztől, mert gonosszá tesz titeket.

7.

Olvastam: Natália nővér: Jézus: „Amíg írsz (üzenetet), Velem foglalkozol, és lelked Velem töltekezik. Erre szükséged van neked, de Nekem is”.

Kép: Az Úr árasztja aranysugarát a lélekre és a lélekbe, ezt a fényt a léleknek magába kellene

szívnia, és kisugároznia, mint egy tükör.

Gondolat: Érthető, hogy a léleknek erre nagy szüksége van, mert csak így tud növekedni, fejlődni. De Istennek azért van erre szüksége (annak ellenére, hogy Isten Önmagában is elég), mert Isten ki akarja terjeszteni a szeretetét a földön. Ezt csak úgy teheti meg, ha a földön akad olyan lélek, aki elfogadja és befogadja Isten szeretetét. Ez által nő Isten dicsősége is.

Jézus: Azért olyan gyönyörű az Isten és ember közötti kapcsolat, mert tulajdonképpen szükségük van egymásra. Az embernek szüksége van arra, hogy újra és újra feltöltődjön Isten kegyelmeivel, Istennek pedig szüksége van olyanokra, akik ezeket elfogadják, magukba szívják, és feltöltődnek tőle. Ilyenkor Isten dicsősége növekszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr117831325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása