Isten szemével

2021.06.09. 15:27

2021.06.08.

1.

Az újságban írták: „Aki beadatta magának az oltást, annak véget ért a járvány.”

Kép: Jézus balra fordulva.

Hang: Majd nagyon meg fogtok lepődni gyermekeim.

Jézus: Csak annyit mondok nektek, hogy tévedtek. Bizony több vírus következik még.

2.

Hang: Aztán ugrik a pénz, ugrik minden.

Kép: Arany fény.

Jézus: Nincs értelme a pénzt gyűjtögetni, mert az értéke teljesen meg fog szűnni.

3.

Kép: Piros fonnyadt gömbszerű gyümölcsök és vetemények vannak a földön.

Kép: Egy leány előtt két cserépben növényi hajtások vannak. A leány kétségbeesetten nézi őket, hol jobbra, hol balra tekintve.

Jézus: Eljön az idő, hogy a vetemények tönkre mennek.

4.

Hang: Nyitásig… jöhet itt a víz.

Kép: Folyó ömlött ki a medréből és vitt valamit.

Jézus: Olyan időket éltek, és ez már el is kezdődött, hogy sok természeti csapás éri a földet. A folyók kiáradnak, a vizet nem lehet megállítani, mindent visz magával.

5.

Az interneten sok a hír, és nem tudjuk mindegyikről biztosan, hogy igazak-e vagy hamisak.

Jézus: Ne az internetet böngésszétek, mert sok hamis dolgot találtok ott. Inkább helyette imádkozzatok.

6.

Arról volt szó, hogy mikor lesz a Nagyfigyelmeztetés. Többek szerint augusztusban, de ennek valódiságát érzéseim nem erősítették meg.

Jézus: Az első nagy esemény, ami az emberiségre vár a Nagyfigyelmeztetés lesz. De ezt csak a Mennyei Atya tudja, hogy mikorra tervezi. Senkinek nem mond se évet, se hónapot. Egyetlen dolog, amihez lehet kötni, hogy azután lesz, miután mindenütt kötelezővé teszik a vakcinát.

7.

Az Egyházfők és a hívek nagyon készülnek az Eucharisztikus Kongresszusra.

Hang: A szeretet fölülmúl mindent.

Kép: Arany fény.

Jézus: Az Eucharisztikus Kongresszustól azt várom, hogy Én, az Oltáriszentségi Jézus legyek ünnepelve. Várom a kis elsőáldozókat, várom a megtérőket, és várom azokat, akik nem szórakozni mennek oda, hanem imádni és dicsőíteni az Én valóságos jelen lévő Testemet és Véremet, Lelkemet és Istenségemet. Nincs szükséged arra kislányom, hogy minden rendezvényt végig nézz. Az a fontos, hogy ezekben a napokban különösen lobogó szeretettel gondolj Rám.

8.

Hang: Harcolj a hazánkért!

Jézus: Vedd elő a rózsafüzért, és szíved mélyéből könyörögj Magyarországért, mert nagy veszély leselkedik rá. Tönkre akarják tenni az Európai hatalmak, amiért védi a keresztény kultúrát. Közben imádkozz a belső ellenségért, akik szembe fordulnak a hagyományos erkölcsökkel, és be akarják fogadni a gendert.

9.

Hang: Maga a tökéletlenség nevel benneteket.

Jézus: Az emberiség egyre jobban elszakad az Istentől és a vallástól. Erkölcse egészen a mélyre süllyedt. A Tízparancsolatot lábbal tapossa. Rengetegen a pokol felé haladnak. Könyörögj értük, hogy el ne vesszenek.

10.

Olvastam: Amikor Isten Ádámot és Évát kiűzte a Paradicsomból, felöltöztette őket. Az addigi boldog és bizalmas kapcsolat, ami Isten és ember között volt, tönkrement.

Kép: Jézus szelíd arca, tekintete, kék a szeme.

Érzés: Nekünk magunknak kell felépíteni és akarni a bizalmas kapcsolatot az Úrral, és szentül élni.

Jézus: Miután Ádám és Éva büntetésből kiűzettek a Paradicsomból, bizony újra és újra áldozatai lettek a kísértéseknek. Már nem tudtak úgy bízni Istenben, mint mikor a Paradicsomban éltek tisztaságban és Istenszeretetben. Tehát, megromlott a kapcsolat a Teremtőjükkel. Jól gondolod, hogy ezt a kapcsolatot nektek Isten szeretőknek és választottjaimnak kell helyrehozni. Hogyan? Keresztény példamutatással, sok-sok szeretettel, imával.

11.

A Mennyei Koronákról volt szó. Vannak, akik alig tudják elhinni, hogy a Mennyországban mi is kapunk koronát.

Jézus: Megmutattam neked, hogy nem kell hitetlenkedni annak a testvérednek a Mennyei Koronákat illetően, mert valóban, az üdvözülés pillanatában mindenkit megkoronázok. De ezek a koronák nem egyformák. Annál díszesebbek és csillogóbbak, minél nagyobb szeretet, áldozatosság és alázat volt benne a földi életében.

12.

Hang: Akkor ezt el fogom neked mondani.

Jézus: Van olyan dolog, amit ma még homályosan látsz, de majd a Mennyben mindent meg fogsz tudni.

13.

a)

Olvastam: A szentmise felajánláskor az angyalok mennek az oltárhoz, és viszik védencük ajándékait. Aki csak úgy szokásból ment a misére, vagy nagy bűnben van, angyala üres kézzel közelít az oltárhoz. Aki pedig szívvel-lélekkel vesz részt a szentmisén, és volt mit felajánlani az Úrnak, annak angyala teli kézzel megy az oltárhoz.

Jézus: Drága engesztelőim, legalább ti alkalmazzátok a felajánláskor ezt a nagy ajándékot, hogy őrangyalotokkal lelkeket küldötök a kehelybe, vagy a paténára. És mikor jön az Úrfelmutatás, és a bor az Én Véremmé változik, megfürdetem ezeket a lelkeket, és megtisztítom őket.

b)

Eszembe jutott, az én őrangyalom hogyan mehet ki az oltárhoz misefelajánláskor.

Kép: Az őrangyalom lehajtott fejjel van.

Jézus: A te őrangyalod azért hajtotta le a fejét, mert tudta, hogy az Én oltárom felé közeledik, ahová hamarosan valóságosan leszállok.

c)

Kép: Az őrangyalom hatalmas örömben, arca tiszta mosoly.

Jézus: A képen azt láthatod, hogy őrangyalod számára nagy öröm, mikor a segítségét kéred a felajánláskor.

14.

Hang: Kérlek, ne várakoztass meg.

Jézus: Csak általánosságban kérlek, hogy ha valami sugallatot érzel a jóra, hogy segíts valakinek, ne várakoztass meg.

15.

Kép: Gyermekarcú vagyok.

Jézus: Egy képen gyermekarcúnak mutatlak téged. Légy olyan, mint a gyermek a lelked mélyén. Ez nem azt jelenti, hogy naiv és tudatlan, nem ért az élethez, hanem azt, hogy őszintén, felszabadultan tud szeretni. Nincs benne sértődöttség, harag. A Mennyei Atya ezt várja tőled és mindenkitől.

16.

Hang: Szívemet tükrözöd ezzel.

Jézus: Ha akaratodat beleolvasztod az Enyémbe, olyan a szíved, mint az Enyém, mert Én is Atyám akaratát követtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9817831315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása