Isten szemével

2021.06.02. 15:26

2021.06.01.

1.

Hang: Addig küldd!

Jézus: Használd ki a hátralévő időt, amíg működik az internet, a TV, mert a Nagyfigyelmeztetés után ezek megszűnnek. Akkor már csak személyesen tudod átadni üzeneteimet az ismerősöknek.

2.

Hang: Szenteltvíz!

Jézus: Használjátok sűrűn a szenteltvizet, mert ez által megvédelek benneteket mindenféle bajtól, kísértésektől, üldözésektől, mérgezésektől.

3.

Hang: Nagyon mérges leszek ezért.

Jézus: A gender ideológia, amellyel meg akarják téveszteni gyermekeimet, nagyon felháborít Engem. A nyugat-európai országokban már nagyban alkalmazzák, és az Én hűséges gyermekeim, amiért szembe szegülnek, üldöztetésben részesülnek.

4.

Az emberiség megváltoztatásáról, átformálásáról volt szó.

Hang: Előre vitte az egészet.

Hang: Míg transzformációt nem látott!

Kép: Egy férfi jobbra fordulva egy állványnál állva tart előadást.

Jézus: Az emberiség nagy próbatétel előtt áll. Mikor már egészen megerősödik a gonosz hatalma a chip által, amely egészen átformálja az emberek gondolkodását, rabszolgává teszi őket. Gondolkodás nélkül oda mennek, ahová küldik őket, és azt teszik, amit parancsolnak nekik. Ez az idő akkor következik be, amikor az egész világon kötelezővé teszik a vakcinát.

5.

Az interneten videókban mondták: Olyan világot akarnak bevezetni, amely a kínai kommunizmuson alapul, Istent ki akarják iktatni az emberek életéből. Felfedeztek az agyban olyan területeket, amelyeket Istengénnek neveztek el, melyek aktiválódnak a hívők agyában szent énekek hallatán vagy szent olvasmányok olvasása közben. Ezeket az embereket, akár vírusfertőzésekkel is, „normállá” akarják tenni, olyanokká, mint amilyenek a nem hívők. Be akarják vezetni a 4. ipari forradalmat, ami azt jelenti, semmi sem fog visszatérni a régi megszokott életből. Mindenkitől el akarnak venni minden vagyont és magántulajdont. Félig „komputerizált” embert szeretnének csinálni, akik boldogok lesznek.

Hang: Vegyétek komolyan ezt.

Jézus: Az emberi gőg odáig fejlődik, hogy túl akarják szárnyalni Istent és minden eddigi emberi produktumot. Ez végül is sokak pusztulásához vezet. Az emberi kézi erőt új modern technológiával készített gépek fogják helyettesíteni. Az új világhatalom célja az emberiség nagy részének kipusztítása, hogy csak annyian maradjanak, ahányan hűségesen szolgálják az ő kényelmüket. Nehogy azt gondoljátok gyermekeim, hogy ez csak ábrándozás tőlük. Ha az Atya nem akadályozza meg, bizony ez megvalósulhat.

6.

Kép (többször): Magyar országház, majd más nemzetek országházai reszketnek, remeg a föld alattuk. A képek úgy váltakoznak, mintha diafilmen vetítenének.

Jézus: Ez annak a jelképe, hogy a nemzetek, államok megszűnnek. Összeolvadnak egy nagy világhatalommá. Központi irányítás lesz. megszűnik a nemzeti szuverenitás. Ennek az előkészítése zajlik.

7.

Hang: Másodszor áldott kegyelem!

Jézus: Egy Szent könyv olvasása kegyelemmel áraszt el. És ha egy bizonyos idő után még egyszer elolvasod, áldottabbá válik ugyanaz a kegyelem.

8.

Arról volt szó, amikor a Szentlélek beborít minket.

Érzés + Kép: Az Úr, amikor beborít bennünket kegyelmével, a testünket, lelkünket és szellemünket is elárasztja tulajdonságaival, mi csak engedjük, hogy ezek átsugározzanak rajtunk, és hogy az isteni tulajdonságok kifejeződjenek rajtunk keresztül.

Olvastam: Natália nővér: Jézus: „Minden lélek egy külön világ. Egyikük sem helyettesítheti a másikat.”

Jézus: Boldog vagy gyermekem, mert azok közé tartozol, akik az Én kegyelmeimet örömmel befogadják, engedik, hogy átsugározzon rajtuk. Aki bezárkózik Előttem, az egyszerűen elzárja magát attól a boldogságtól, amit nyújtanék neki. Én mindenkit kegyelemmel árasztanék el, csak az a baj, hogy annyira elcsábítja őket a világ, hogy Engem észre sem vesznek. Amikor Atyám megteremt benneteket, soha nem úgy teszi ezt, hogy egyforma lelkek szülessenek. Még az ikrek lelke is eltér. Ezt már többször mondtam választottjaimnak, hogy minden léleknek más és más az illata.

9.

a)

Olvastam: Natália nővér: Jézus: „Te csak azzal törődj, hogy Engem szeress! Ne törődj még bűneiddel sem! Az Én szeretetemmel foglalkozz! Azt viszont, hogy szeretlek, hitesd el magaddal! Így több kegyelmet kapsz, s lelked örömmel töltekezik mindenkor.”

Gondolat: Nem tudatosul bennünk, hogy Isten valóban nagyon szeret bennünket.

Érzés: Ha tudatában lennénk ennek a ténynek, még a hétköznapi feladatainkat is jobban és örömben tudnánk véghezvinni.

Jézus: Szeretném tudatosítani benned kicsi lélek, hogy nagyon szeretlek. Ebben erősen hinned kell, mert ettől egyre békésebb és boldogabb leszel.

b)

Olvastam: Natália nővér: Jézus mondta: Ha nem tudunk imádkozni, mert valami miatt megzavarodtunk, le vagyunk forrázva, vagy nincs erőnk imádkozni, csak annyit mondjunk, hogy: Jézus, Jézus. Az Úr nevének hallatára a Szűzanya és a szentek a Mennyben leborulnak az Úr előtt, és imádják őt.

Jézus: A napjaid nem egyformák, kicsim. Van, amikor röpül a lelked, máskor pedig annyira tele vagy gondokkal és szomorúsággal, hogy képtelen vagy imádkozni. Nem tudod összeszedni az akaratodat, értelmedet, a figyelmedet. Ha Rám hallgatsz, ilyenkor csak hívogass a Nevemen. Nemcsak Engem teszel ezzel boldoggá, hanem a Menny összes lakóját, mert ahányszor kimondod, hogy Jézus, megdicsőítesz Engem.

10.

Olvastam: Natália nővér: Jézus: „Az üdvösségetek nem a ti érdemeitektől függ, hanem azért üdvözültök, mert megváltottalak titeket. Az érdemeitektől az eljövendő dicsőségetek foka függ”.

Kép: Jézus alakja, a Szent Vér a Testét, kezét beborítja, a háta mögött van a Mennyország kinyílt ajtaja. A Mennyország nagy fényben ragyog.

Gondolat: Ez a kép is mutatja, hogy az első lépést életünkben Isten tette meg, hogy Vele lehessünk a Mennyben.

Jézus: Ha azt nézném, hogy ki érdemli meg, senki se üdvözülhetne. A szentek sokasága hálát zeng Nekem, amiért megengedtem nekik, hogy bűneiktől megtisztuljanak megváltásom árán. Te is légy hálás Nekem. Az érdemek viszont nem vesznek el. A legkisebb jócselekedet is növeli dicsőségedet és fényedet a Mennyországban. Ezért van az, hogy az egyik szent kisebb fényben ragyog, a másik tündöklő nagy fényben. Mégis teljesen boldogok.

11.

Olvastam: Natália nővér: Az Úr elvitte őt a tisztítótűzbe, de ott nem látott tüzet. Helyette azt látta, hogy a szenvedő lelkeket különböző lepel borítja, és gubbasztanak.

Érzés: A tisztítótűzben olyan égő tűz lehet, mely a lélek bensőjét égeti.

Jézus: Nem minden választottam látja ugyanúgy a tisztítótüzet. Az egy természetfeletti tűz, amely sokkal égetőbb a földinél, és nemcsak a lelket égeti, hanem a szellemi testet is. Mindig azt a testrészt, amivel a bűnt elkövették. Natália nővérnek különböző árnyalatú leplekkel mutattam a szenvedő lelkeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9117831313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása