Isten szemével

2021.01.27. 10:31


2021.01.26.

1.

Olvastam: Michel Rodrigue atya üzenetéből: Mielőtt belépnének az emberek a menedékhelyekre, a rossz emlékek kitörlődnek belőlük.

Jézus: Rodrigue atya üzeneteibe belekeveredett egy hamis gondolat, hogy a menedékhelyeken a rossz emlékek ki fognak törlődni. Sajnos ez nem így lesz.

2.

Arról volt szó, hogy a papoknak és a híveknek egyaránt esküt kell majd tenni a pápának, hogy őt követik.

Hang: A Szentháromságnak esküdjél!

Jézus: Ezzel az esküvel az Enyémeket alaposan próbára teszem. Most derül ki, hogy ki szeret Engem igazán. Aki leteszi az esküt, az a pap, vagy az a laikus megtagad Engem. Én megvédelek titeket ettől a szörnyűségtől. Hogy hogyan, azt még nem árulom el.

3.

Olvastam Joe Bidenról, hogy Római Katolikus.

Érzés: De mégis, a demokrácia és a liberalizmus embere, amely szembefordul a Tízparancsolattal.

Kép: Egy fényalak keresztet vet magára.

Jézus: Joe Biden lelke, tőle függetlenül vágyódik az igazi hit után, és keresztet vet magára.

4.

Arról volt szó, hogy most Joe Biden az amerikai elnök.

Kép: Joe Biden lekerül a posztról, a földön fekszik. Az sincs kizárva, hogy holtan. Helyette van a színesbőrű hölgy alelnök.

Kép: Háborús helyzet van egyidőben, míg az alelnök áll a magas poszton, rakéták repülnek Amerika felé, becsapódások sorozata, robbanások következnek, az alelnök csukott szemmel összehúzza magát.

Jézus: Ezután az elnökválasztás után sötét felhők gyülekeznek Amerika felett. Vége lesz a jólétnek és a viszonylagos békének. Külső-belső harcok dúlják fel Amerikát. Egyik-másik nagyhatalommal nagy ellentétek alakulnak ki.

5.

A magyar politikusokért imádkoztam, és kértem az Urat, jutalmazza meg őket jótetteikért.

Hang: Csak ezek a vakcinával nem jót tesznek.

Hang: Mindezek miatt mentek a szemétdombra.

Kép: A magyar Szent Korona minden díszétől megfosztva. Nem volt rajta sem kereszt, sem szentképek, sem gyöngyök, semmi nem volt rajta, csak a fémváz.

Jézus: A vezetőkből hiányzik a tisztánlátás. Jót akarnak, de megtévedtek. Miattuk sok magyar ember lelke kárba vész. A magyar nép kereszténysége és nemzeti hagyományai folyamatosan veszélyben vannak.

6.

Hang: Maradandó károsodásban lesz részetek.

Hang: Egyre nagyobb károsodás fog történni bennetek.

Jézus: Mária országa, miért nem kapaszkodtok Édesanyámba? Lám-lám, hova vezet az utatok Nélküle és Nélkülem. Térjetek meg magyar népem, még mindig nem késő.

7.

Hang: Raktározzatok.

Hang: Vásárolni.

Jézus: Szeretném, ha komolyan vennétek azokat az üzeneteimet, amelyeket választottaimmal küldök, hogy szerezzétek be a legfontosabb élelmiszereket, egyéb dolgokat. Az idő közel van.

8.

Jézus: Szépen lassan bevezetésre kerül ez.

Jézus: Nem sok idő múlva kényszeríteni fogják az embereket, hogy beoltassák magukat. Először különböző tilalmakat állítanak fel utazást és vásárlást illetően, de ha ezzel még mindig kevés lesz az oltásokat elfogadó ember, akkor kötelezővé fogják tenni a vakcinát.

9.

A felhalmozott imákról, érmekről, szentképekről volt szó.

Érzés: Annak ellenére, hogy most sokat halmoztunk fel belőlük odahaza, mégis kevés lesz a Nagyfigyelmeztetés utáni korra.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés sok megtérést és szomjúságot hoz a hit iránt. Ezért őrizzétek meg az imákat, szentképeket, szentelményeket, mert akkor majd osztogatni kell.

10.

Olvastam: Francoise: A szívek megtérésének üzenetei: János apostol minden pillanatban Jézusa „szemlélésébe” merült el, és ha Jézus elküldte őt valamilyen feladat elvégzésére, mindketten, azaz Jézus is és János is szenvedtek, mert oly mélyen együtt maradtak.

Gondolat: Vannak olyan egyének, akik ugyanezt, vagy valami hasonlót éreznek, amikor az Urat távol érzik maguktól.

Jézus: A tisztítótűz legfelsőbb fokozatán hasonló hiányérzetük van a lelkeknek. Ők már láttak Engem, egészen Belém szerettek, és borzasztóan hiányzom nekik.

11.

Hang: A világért sem kezd el ezt!

Jézus: Ne adasd be magadnak a vakcinát!

12.

Hang: A föltámadásod után lesz ez.

Jézus: Feltámadásodkor a többi, Krisztusban elhunyttal együtt azonnal belépsz az Új Világba.

13.

Hang: Vidd a birtokomat templomba.

Jézus: Az Én birtokom a te kis szíved. Vidd a birtokomat a templomba.

14.

Az események sorozatára gondoltam.

Kép: Egy nagy rosta vagy szita, magok maradnak rajta, azok az emberek, kik a maradék Egyházat alkotják. Ők nemcsak, hogy fennmaradnak a szitán, hanem érnek is menet közben.

Hang: Nagy szétválasztódásban lesz részetek.

Jézus: Már közeledik az idő, hogy mindenkinek szint kell vallani. Döntenie kell, hogy az ellenség mellé, vagy Isten mellé áll. Ennek az ideje a Nagyfigyelmeztetés lesz. Ez az első nagy esemény fogja megrostálni az emberiséget. Sajnos, nem ez az egyetlen rosta, mert lesznek, akik visszatáncolnak. Ő értük is küzdenünk kell.

15.

Ferenc pápa mondta, erkölcsi kötelessége a hívőnek, hogy felvegye a vakcinát.

Gondolat: Az Úr Jézus pedig folyton azt mondja, ne vegyük fel a vakcinát.

Kép: Jézus lehajtott fejjel, félre van állítva.

Jézus: A vakcina kötelezővé tétele próbája lesz a hiteteknek. Vajon embernek, vagy Istennek hisztek? Sok választottamnak megmondtam már, hogy mitévők legyetek. Ne törődjetek azzal, hogy vezetőitek mit mondanak, Nekem fogadjatok szót, Aki a legjobbat akarja nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr516430124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása