Isten szemével

2021.01.20. 22:36

2021.01.19.

1.

A kérdés az volt, van-e jelentősége annak, hogy XVI Benedek pápát beoltották a Covid 19-es vírus elleni vakcinával.

Jézus: Egyrészt azért nincs jelentősége, mert még nincs benne a chip, másrészt azért nincs, mert nem az ő akaratából történt, és ő súlyos beteg.

2.

Egy üzenet szerint Amerikát 7 atombomba vagy nukleáris rakéta fogja eltalálni Kína és Kórea felől. A kérdés, hogy ez igaz-e.

Jézus: Erre nem válaszolok, mert a konkrét eseményeket nem rajtad keresztül üzenem meg.

3.

A kérdés az volt, hogy a háború a Nagyfigyelmeztetés előtt, vagy után lesz.

Jézus: Először lesz a Nagyfigyelmeztetés, utána a háború. Helyi háborúk és villongások viszont lesznek.

4.

Arról volt szó, hogy a vakcinát hamarosan kötelezővé akarják majd tenni, de Magyarországon jobban szorgalmazzák a vakcina felvételét, mint Európa egyéb más országaiban.

Érzés: Isten terveinek beteljesülése a magyarok hozzáállásától is függ.

Jézus: Szükség van arra, hogy felgyorsuljanak az események, és ebben a magyaroknak is része lesz. Minél hamarabb beindulnak a nagy megpróbáltatások, annál közelebb kerül hozzátok az Én második dicsőséges eljövetelem.

5.

Kép: Sokkal gyorsabban forog a föld, mint eddig.

Érzés: Olyan gyorsan történnek az események, mintha egy nap egy év lenne.

Jézus: A föld valóban gyorsabban forog, a tudósok is bizonyítani tudják. De hogy ki hogyan érzi, az relatív dolog.

6.

Többen említették, hogy pozitív változásokat éreznek a lelkükben az utóbbi időben, megerősödést.

Jézus: Akik elfogadják a kegyelmeimet, azok közül többen megérzik, hogy a lelkük egyre fejlettebb fokra kerül. Viszont, akik bezárják előttük a szívüket, azok semmi változást nem éreznek magukban.

7.

Arról volt szó, hogy élelmiszert kell gyűjteni.

Kép: Ételt osztok másoknak.

Jézus: Sok gyermekem van, aki gyakorolja vallását, de nem hisz a jövendölésekben, és így az élelmiszer raktározásában sem. Egyrészt ezeket kell majd segítened, másrészt olyanokat, akik hisznek az üzenetekben, de elkésnek a gyűjtéssel.

8.

Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Keresztelő Szent János a pusztában élt, vezeklő ruhát kért az Úrtól. Az egyik alkalommal, amikor aludt, az angyalok készítettek el neki egy teveszőr ruhát, és odatették melléje, majd amikor felébredt a Keresztelő, magára öltötte. Az angyalok ugyanúgy vittek neki időnként kenyeret, vizet és gyümölcsöt is táplálékul.

Érzés: Így lehet a mi esetünkben is, amikor rejtőzködnünk kell.

Hang: Szükségleteiddel ez.

Hang: Vezeklő test.

Jézus: Ezek a megpróbáltatások a tisztulásra valók, vezeklésnek számítanak. Mivel azt akarom, hogy életben maradjatok, ezért a szükségleteiteket tekintve csodákat fogok művelni.

9.

Érzés: Az igazi üldözőink a köreinkből kerülnek ki, akik behódolnak az ellenségnek, akár félelemből is, és árulókká válnak.

Kép: Jézus jobbra fordulva.

Jézus: Több vasárnapi templomba járó van, akik nem hisznek a magánkinyilatkoztatásokban, és ferde dolognak, túlkapásoknak tekintik a ti buzgóságotokat. A dicsőítéseket szektás eretnekségeknek tekintik. Túlzás szerintük a leborulva imádkozás. Ne az ateistáktól tartsatok, hogy árulóitokká lesznek, hanem inkább hittestvéreitektől.

10.

A vakcináról volt szó.

a)

A vakcina állítólag abortált magzat szöveteket tartalmaz. Egyes papok is arról beszélnek, erkölcsi kötelességünk beoltatni magunkat.

Érzés: A „Ne ölj!” parancs lüktet bennem.

Gondolat: A vakcina a bűn átkát hordozza magán, amit magunkba fogadunk, ha felvesszük a vakcinát. Az abortált, meggyilkolt baba testére rátapad az erőszak bűne, mely Égbe kiált. A kiontott vérhez hozzátapadnak a gonoszok, és ha ezt magunkhoz vesszük vakcina formájában, a gonoszt magunkra vonjuk, és ezáltal a lelkünknek is rosszat teszünk.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy a kiontott, erőszakosan megölt vér az Úrhoz kiált fel az Égbe. Ugyanakkor az Úr mondta az Ószövetségben, hogy az ember vért ne igyon, mert a vér az életet jelenti. A magzat szövetében, amit felhasználnak a vakcina kifejlesztéséhez, a magzat vére is ott lehet.

Hang: A vakcinára bűn tapad.

Kép: Arany fény.

Hang: A vakcinához bűn tapad, kiontott vér tapad. Elfelejthetitek ezt.

Kép: Azokat, akik felveszik a vakcinát, a gonoszok egyre jobban zaklatják.

Kép: Aki nem veszi fel a vakcinát, békés, nyugodt marad, próbál másokon segíteni.

Kép: Az angyalok a rejtekhelyek előtt állva csak a tiszta lelkű embereket tudják beengedni.

Jézus: Gyermekem, nagyon szomorú vagyok, hogy Egyházam papjai merő engedelmességből, vagy pedig meggyőződésből a vakcina mellett állnak. Nem gondolnak arra, hogy a megölt magzatok sejtjei benne foglaltatnak ebben az oltóanyagban. A halálos bűn rájuk tapad, és akik megengedik az oltást, lelkileg megfertőződnek. Míg a tenyérbe áldozás, annak ellenére, hogy fáj Nekem, még nem sérti meg a Tízparancsolatot, de a vakcina terjesztése és elfogadása bizony nem engedelmesség a papok és a hívek részéről, hanem bűn.

b)

Anyukánk, aki beteg, gyógyszereket szed, elképzelhető, hogy ha nem veszi fel a vakcinát, nem lesznek hajlandók egyéb gyógyszert sem felírni a háziorvos. Az Úr megígérte, hogy elragadtatásban részesíti a szüleimet.

Jézus: Áldottak legyetek, hogy édesanyádat, aki egyre gyengébb, nem tettétek öregotthonba. Ott már rég beoltották volna őt. A világért sem engedjétek, hogy megkapja a vakcinát, még akkor sem, hogy büntetésből más gyógyszert is megvonnak tőle. Bízz Bennem!

11.

A nagy Szenteket kértem, hogy segítsenek a lélekmentésben.

Kép: Jézus balra fordulva.

Hang: Ez nagyszerű.

Azon tűnődtem, vajon Pio atya vagy Vianney Szent János mit mondana a vakcina felvételére.

Kép: Vianney Szent János eltakarja az arcát kezeivel, majd gesztikulál, a nemtetszését kifejezve.

Kép: Pio atya rázza az öklét, ő is a nemtetszését fejezi ki.

Jézus: Nagyszerű, hogy kéred a segítségüket, mert ők rengeteg lelket tudnak segíteni megmenteni neked. A képen azt mutatom neked, hogy közülük a legnagyobbaknak sem tetszik a vakcina.

12.

Hang: A hajlékba.

Hang: Mondta a nevünket.

Jézus: Ahogy a lélek elhagyja a testét, és megtörténik a külön ítélet, utána a tisztulást követően Atyám nevükön szólítja, akik készen állnak belépni a Mennyországba. Atyám mutatja meg nekik az ő Mennyei hajlékukat.

 

13.

Az antikrisztusi korról volt szó és a lélekmentésről.

Jézus: Az antikrisztus először nagyon szelídnek és jónak mutatja magát, de később egyre gonoszabb lesz, és üldözni fogja azokat, akik nem engedelmeskednek neki, akik nem őt szolgálják, hanem Engem. Azért lesz nehezebb számodra a lélekmentés, mert mindent titokban, rejtekben kell intézned. Már nem terjesztheted az üzeneteket, veszélyes lesz számodra, hogy kinek beszélsz az igazságról. Bárki elárulhat, aki vallásos mezben közeledik feléd. Óvatosnak kell lenned és ravasznak.

14.

Egy szentmisén a pap ígéretekről beszélt és fogadalmak tételéről.

Gondolat: Én semmit sem tudok ígérni, vagy megfogadni, mert számtalanszor előfordult, ígéretemet nem tudom betartani.

Jézus: Nem az számít, amit ígérgetnek az emberek, hanem a cselekedeteik. Te nem fogadalmakat küldesz nekem, hanem szüntelenül teszed a jót.

15.

Arról volt szó, amikor a Mennyországba érünk.

Kép: Tomboló Ujjongó öröm fog eltölteni minket, a Mennyországban lévő lelkekben is nagy az öröm, nagy ölelkezések vannak.

Jézus: Ti gyermekeim, akik míg testben éltek, el sem tudjátok képzelni, hogy mekkora öröm tombol lesz majd bennetek a Mennyországban. Nemcsak azért, mert láthattok Engem szemtől szembe, hanem, hogy találkozhattok a többi üdvözülttel.

16.

Az új hagyományos Egyház megalakulásáért, a szentségek megmaradásáért imádkoztam.

Kép: Egy szív.

Jézus: Ez az imaszándék meg fog valósulni. Az antikrisztus idejében megalakul és működni fog az új, megtisztult Egyház. Bízz Bennem!

17.

A szabadkőművesek gyengüléséért imádkoztam.

Kép: Valami nagy a lényegében megremegett.

Kép: Jézus áldásra tette kezét, érződik Belőle egy hatalmas erő kiáradása.

Jézus: Az imaszándékod a szabadkőművesek gyengüléséért és a hozzáfűzött imád nem marad meghallgatás nélkül. Figyelmeztető jelekkel fogom erejüket csökkenteni.

18.

Hang: A törvény, és… most figyelj… a szabadságodat.

Kép: Egy férfi áll jobbra fordulva, a két mutatóujját az Égre emelte és felfelé mutatott.

Jézus: Amelyik nemzet elszakad a Tízparancsolattól, ott káosz uralkodik. Isten törvényei örökérvényűek, és csak az a nép rendelkezik szabadsággal, ahol az Ő törvényei szerint élnek. Én voltam az a férfi, akit a látomásban láttál. Azért mutattam az Égre, mert Istenre és törvényeire kell figyelnetek.

19.

Kép: Egy asztalon volt egy terítő, melynek a szélét a kezembe vettem, nézegettem, majd elengedtem.

Jézus: Az asztal nem más, mint gyermekeim lelke. A fehér terítő pedig a tisztaság, ami takarja. De ez a tisztaság lehullhat róla, ha kiesik a kegyelem állapotából.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr216406282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása