Isten szemével

2020.11.04. 20:24

2020.11.03.

1.

Kép: Egy téren valaki térden állva lehasal, és elkezd felmosni, súrolni. Egy idő múlva egy ördög jelenik meg a háta mögött, majd egy vasvillát szúr az ember hátába, majd félrehúzza az embert a vasvillával, mint egy rongyot.

Jézus: Az ember, ha nem tér meg és nem fordul Isten felé, hiába próbál rendet tenni magában, vagy maga körül, a gonosz hatalmába kerül.

2.

Olvastam: Margit asszony: Az Irgalmas Szeretet üzenete a kicsiny lelkeknek: Jézus: „Én vagyok a szeretet… Ha megszűnnék szeretni, megszűnnék Isten lenni”.

Érzés: Számunkra is csak az a fontos, mennyire gyakoroljuk a szeretetet. Nem fontos, hogy milyen okosak vagy bölcsek vagyunk, vagy mekkora a tudásunk.

Kép: Fény.

Kép + Érzés: Mivel Isten a szeretet, Ő csak bennünk élhet, a sejtjeinkben, lényegünkben, benne van az univerzumban. Ha valaki megtagadja a szeretetet, kiírtja magából, csak az utálat marad benne, így csak a Pokolban a helye.

Érzés: Minél több szeretetet gyakorlunk, annál több van bennünk Istenből.

Kép: Isten szeretete átsugározza minden porcikánkat, folyamatosan tisztítja.

Hang: Hogy mind ragyogóbb és tisztább legyen.

Jézus: Rossz belegondolni, hogy mi lenne veletek, hogy ha Istenben megszűnne a szeretet, a titeket mélyen szerető, irgalmas és jóságos Isten helyett valaki olyan uralkodna rajtatok, aki nem szeret titeket, és tele van gyűlölettel. Milyen csodálatos, hogy a gonosz lélekkel szemben ott van Isten, az örök szeretet. Ő csak a legjobbat akarja nektek, mert végtelenül szeret. Az a szeretet, ami benned él, Tőle való. Nélküle gőgös, önző emberként élnél a földön. Tekints körül, milyen sok ember ilyen, és miért. Mert eltaszította magától Istent, a tökéletes szeretetet.

3.

Olvastam: Margit asszony: Az Irgalmas Szeretet üzenete a kicsiny lelkeknek: Jézus mondta: Az irgalom és az Igazság össze van nőve, de egy kicsit nagyobb az Irgalom.

Hang: Túlnő a szeretetemben.

Jézus: Lépten-nyomon tapasztalhatjátok az Isteni irgalmasságot magatokon és környezeteteken egyaránt. Ha csak az igazságom működne, jaj lenne az emberiségnek. Mert mi is lenne akkor? Gondold el, hogy egy ember elköveti az első halálos bűnt, Isten nem várna semmit, hanem lecsapna rá, elvenné tőle a földi életét, és kárhozatba hullana. Alig él olyan ember köztetek, aki még soha nem követett el súlyos bűnt. Ha csak az igazságosságom működne, ők csak elkárhoznának. De Én, a második Isteni személy nem azért jöttem a világra, hogy elvesszenek teremtményeim, hanem, hogy megmentsem őket. Ezért, igazságosságomon erősen túlnő irgalmam. Te is, és sok hozzád hasonló jó keresztény ezt hangsúlyozza, ezt a tulajdonságomat emlegeti és dicsőíti legtöbbször.

4.

Szentmisén, a prédikáció közben:

Gondolat: Minden az Úré, ami a birtokomban van, és én vagyok az intézője.

Érzés: Legyek nagylelkű.

Kép: Fény.

Jézus: Ti engesztelők tisztában vagytok azzal, hogy minden erényt a Szentlélek ültetett belétek, egyik sem a ti érdemetek. A türelmet és irgalmat is Tőle kaptátok. Mindannyiótoknak kötelessége, hogy irgalmas legyen másokhoz és türelmes, mert hozzátok is irgalmas voltam és vagyok. Rátok bíztam ezeket a csodálatos lelki tulajdonságokat, mint az Én tulajdonomat, és ti legyetek az Én irgalmas intézőim.

5.

Egy szentmisén a pap arról beszélt a prédikáció közben, hogy meg kell halni önmagunknak.

Gondolat: Sokszor időzavarba kerülök, és a betervezett dolgok nem férnek bele az időbe. A kérdés az, hogy előre tervezzünk-e.

Jézus: A szentmisén a pap ajkával azt akartam tudatosítani a hívekkel, amikor ez hangzott el: „hogy meg kell halni önmagunknak”, hogy saját akaratotokat minden helyzetben alá kell vetni Isten akaratának. Kérni kell a Szentlelket, hogy mikor a tennivaló van, válaszút előtt állsz, segítsen neked a jobbik utat választani. Látod, amikor engeded vezetni magad Általam, minden belefér az idődbe. Kötelességed, hogy terveket és célokat állíts magad elé, de ne légy nyugtalan, hogy ha Isten, Aki nagyon szeret téged, áttervezi a dolgaidat. Ennek következtében esetleg valami kimarad. Ez az Ő akaratából történt, az Ő irányításával.

6.

A kisgyermekekkel való foglalkozásról volt szó.

Jézus: Mit is mondtam az apostolaimnak? Engedjétek Hozzám a kisdedeket. Ez azt jelenti, hogy türelemmel és kedvességgel kell törődni a kisgyermekekkel.

7.

Érzés: Mintha egy páncélt raktak volna a szívemre, hogy sok minden leperegjen rólam.

Jézus: Nem él olyan szentem a Mennyben, akit földi életében nem ért volna sok megaláztatás. Az tény, hogy ezek a lelki sebek segítenek a szentté válásban, de azért tudom, hogy milyen nehéz elviselned, és azon vagyok, hogy időnként könnyítsek rajtad. Azt a páncélt, mint erősítést Én adom neked, hogy könnyebben meg tudd emészteni a sértéseket.

8.

A vezeklésről volt szó, és a szentekről, kik magasfokú vezeklő életet folytattak, mint Alkantarai Szent Péter, Vianney Szent János, és mások.

Jézus: Természetesen, a vezeklésnek is van egészséges határa. Azt akarom, hogy sokáig szolgálj Engem kicsi lélek, ezért nem szabad az áldozatok területén túlfeszíteni magadat.

9.

Gondolat: A Nagyfigyelmeztetés előtti és utáni lelkiállapot jutott eszembe.

Érzés: Jobb, ha előtte törekszünk a szeretet gyakorlására, mert akkor a saját akaratunkból, erőlködésünkből keressük Istent, nem pedig kényszerből. A Nagyfigyelmeztetés után Isten az igyekezetünket jobban felerősíti, felemeli, kicsiszolja.

Hang: Megtisztítom benned ezt.

Kép: Apostolok jobbra mennek téríteni.

Érzés: Most olyan állapot van, mint amikor Jézus élt a földön az apostolokkal: Jézus halála előtti és utáni idők, és a Pünkösd előtti és utáni idők.

Jézus: Bizony gyermekeim, itt van az ideje annak, hogy a szeretetet tökéletesítsétek a szíveteken, még most a Nagyfigyelmeztetés előtt. Ti, akik már régen alapból hisztek Nekem és szerettek Engem, kell, hogy kihasználjátok ezt a kegyelmi időt a Nagyfigyelmeztetés előtt, hogy növeljétek magatokban a szeretetet és tisztaságot. Ezt nem kényszerből teszitek, hanem a saját akaratotokból és hitetekből. Viszont a Nagyfigyelmeztetés fölébreszti és megrázza az alvókat, és ők ijedtükben és kényszerből jutnak határozzák el, hogy megismerjék és megszeressék Istent, hogy feltétel nélkül higgyenek Benne. Ezt az erőt a Nagyfigyelmeztetés önti beléjük, nem pedig az ő törekvésük és akaratuk. Isten irgalmából így is a szükségszerűség által sokan meg fognak térni.

10.

Kép: A Nagyfigyelmeztetés után közvetlenül házról- házra, lakásról- lakásra megyek, keresem azokat, akik életben maradtak.

Jézus: Mutatom neked a látomásban, ahogy a Nagyfigyelmeztetéskor összegyűjtöd az egyedül maradt, síró, magányos felebarátaidat. El se tudod képzelni kicsim, hogy a te környezetedben is milyen sokan lesznek ilyenek. Az lesz majd a feladatod, hogy vigasztald, és emeld fel őket.

11.

A Nagyfigyelmeztetésre és az írásaimra gondoltam, hogy egy kevés van belőle kinyomtatva.

Jézus: Akkor már nem lesz internet, okostelefon és más egyéb tájékozódási lehetőségek, csak az írott anyagok. Csak nyomtass ki sok példányt, amíg lehet, mert ezekből sok ismeretet szerezhetnek a frissen megtért felebarátaid.

12.

Az amerikai választásokról volt szó.

Hang: Joe Biden.

Kép: Jobbról egy nagy fekete erő és felhő jön, ami eléri Magyarországot, és elborítja. A fejünk felett lebeg, de még tudunk munkálkodni.

Kép: A fekete felhő alatt itt-ott arany csillagocskák vannak.

Jézus: Ha Trump veszítene, nagy kárt okozna nemcsak a saját országában, nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában. Az új liberális kormány még nagyobb káoszt okozna, és az emberiségre váró nagy események, szorongattatások felgyorsulnának. A jövőt eltakarom előttetek, de bárhogy is ér véget a választás, Édesanyám és Én vigyázunk hazátokra, és a nehézségek közepette is fennmarad nemzetetek.

13.

Gondolat + Érzés: Míg volt örökimádás, éjjeli szentségimádás, gyakorolni lehetett az áldozathozatalt a virrasztásban. Most, hogy ez megszűnt, hiányzik, és az embert újabb áldozathozatalra sarkallja.

Hang: Most élesben megy minden.

Jézus: Nemrég az örökimádás szűnt meg, de közeledik az idő, amikor az egyszerű nappali szentségimádások sem lesznek, sőt, szentmisék sem az erősödő vírushullámok miatt, hiszen el fognak zárni benneteket Tőlem. Ennél is élesebbre fordul az áldozatvállalás a Nagyfigyelmeztetés után a szörnyű keresztényüldözések alatt. Csak titokban jöhettek majd össze, és ekkor következik majd az Én hathatós segítségem, a rejtekhelyek és az elragadtatás. A rejtekhelyeken is áldozatokat kell vállalnotok, befogadni másokat, és alkalmazkodni hozzájuk. Az áldozatvállalás legmagasabb foka pedig a vértanúság lesz, akikre ez a sors vár.

14.

Kép: Egy papír, a felső részén szürkés betűk vannak, a papír alja és közepe felé a betűk kifehérednek.

Jézus: A papír az internetet olvasgató emberek lelke, a betűk pedig az interneten megjelenő különböző üzenetek. Sokan vannak, akik eleinte mindent vizsgálódás nélkül elfogadnak, ezek a sötétszürkés betűk. És ahogy fejlődik imáik által a tisztánlátásuk, a megkülönböztető kegyelmük, úgy látják egyre jobban a hamisságokat, és tudják egyre jobban kiválasztani az igazságot. Ezek a kifehéredett betűk.

15.

Hang: Versenytársam vagy.

Jézus: A felebaráti szeretetben versenyzel velem. Nyilvánvaló, hogy az Én emberszeretetem mindent felülmúl.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5616406080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása