Isten szemével

2020.07.29. 20:14

2020.07.28.

1.

Az Úr Jézus szeretetéről volt szó a különböző emberek felé.

Jézus: Én mindenkit szeretek, de ennek az érzelemnek más és más intenzitása és színezete van.

2.

Hang: Nem tudjátok felfogni, hogy szeretet nélkül meghal az ember.

Érzés: Ha az Úr az igazságosságát gyakorolná rajtunk, és nem a végtelen irgalmát, egyetlen ember sem élne közülünk.

Jézus: Az ember szeretet nélkül se testileg se lelkileg nem tud élni. Az idegei tönkre mennek, mély bánatba esik, depressziós lesz, és lassan elsorvad. Rosszabbik esetben olyan sérült lesz a lelke, hogy lázadozni kezd Isten ellen, elveti magától, és az örök halálba hull. Ezért gyermekeim, szeressétek egymást.

3.

Kép: Egy hatalmas hullám jön felém, fölém akar tornyosulni.

Kép: Valami bezártság.

Jézus: Hamarosan a koronavírus járvány második, jóval erősebb hulláma jön. Számítsatok egy újabb karanténra.

4.

Kép: A földön egy nagy buborék, amely össze van olvadva a földdel. A föld belsejéből egy erő vagy gőz tör fel, mely kipukkasztja a buborékot. A buborék felszínét barna színű békalencseszerű valami fedi.

Kép: A föld mintha lélegezne, emelkedik, majd süllyed a felszíne.

Jézus: A nagy buborék a járvány miatti újabb bezártságot jelenti a föld népének. A mélyről jövő gőz a gonosz „segítségét” jelenti, a veszélyt okozó vakcinát, amely megszünteti ezt a karantént. A föld fellélegzik a vakcina hatása után. De nemsokára ezt nagyobb baj követi.

5.

Hang: Kigondoltam.

Kép: Egy vázában 3-5 gyönyörű sárga nagy virágú krizantém.

Hang: Mint egy zsinagóga.

Jézus: Eljön az idő, mikor már nem lesz a templomokban igazi szentmise, eltörlik az áldozati részt, és csak a Szentírás ószövetsége, mint Ige hangzik el, úgy, mint a zsinagógában. A hűséges katolikus gyermekeimet sárga virágok helyettesítik. Ők már, az Én híveim, nem látogatják az ilyen templomokat.

6.

Hang: Ez tiszta… adjatok nekem is helyet.

Kép: Sok pici ember hatalmas épület előtt járkál fel-alá népviseleti ruhában.

Jézus: Várakoznak a különböző népek a Mennyország zárt kapui előtt. Valaki megállapítja, hogy ez tiszta hely, és kéri, hogy adjanak helyet neki is.

7.

Hang: Nem lakhattok itt… ebben a templomban.

Hang: Katolikus templomok ezek itt mind.

Jézus: Ez egy kép a jövőből. Iszlám migránsok sokasága tört be hazátokba, és el akarják foglalni lakóhelyként az üres katolikus templomokat. Híveim tiltakoztak ez ellen.

8.

Hang: Nemzetállamok ezek.

Hang: Nem szabad befektetni olyan jogállamba.

Kép: Egy erő halad balra, utolér valamit, és mintha csápokkal akarná azt bekebelezni.

Jézus: Az Európai Parlament baloldali képviselői tiltakoznak az ellen, hogy a nemzetállamok támogatást kapjanak a járvány utáni gazdasági válságra. A ti hazátokban az ellenzék nem örül kormányotok sikerének, hanem üldözi a nemzet vezetőit, és le akarja váltani őket.

9.

Hang: Beindultak az idők.

Jézus: Az Én igazi üzeneteim beteljesülnek. Ellenségem, a gonosz által kieszelt világjárvány beindította a gépezetet. A bajok folytatódnak a veszélyes és végzetes vakcinák feltalálásával és kötelezővé tételével. De Atyám megvéd benneteket, hűséges követőim. Menedékhelyeket biztosít számotokra.

10.

Kép: Egy kartondarabra egy fehér panellépület van rárajzolva, azt nyújtja fel a magasba valaki egy pálcikára erősítve.

Jézus: Az USA-ban a zavargások a tetőponton vannak, nemcsak a nemzet nagyjainak a szobrait rombolják le, hanem nekimennek az uralmon lévő kormány legnagyobb épületeinek is. Meg akarják szüntetni még a rendőrséget is. Imádkozzatok Amerikáért.

11.

Hang: Maximális koncentrációt.

Hang: Nem tudsz semmilyen…

Jézus: Maximális koncentrációt kérek tőled, mikor lelkeket mentesz Nekem. Az az igazi, ha ima alatt nem tudsz semmi másra gondolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5916406056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása