Isten szemével

2020.06.24. 09:05

2020.06.23.
1.
A menekülésről és a rejtekbe vonulásról volt szó.
Egy üzenetben olvastam, hogy a koronavírus járvány második hulláma folyamán kell már összecsomagolni, és indulni a rejtekhelyre. Ez nagyon félelmetesnek hangzik, és nagyon felkavaró.
Jézus: Drága kislányom, az azonnali csomagolást és a rejtekhelyre vonulást nem kell komolyan venni. Ez tulajdonképpen ijesztgetés. Figyeljetek, hogy mikor fogják bejelenteni a koronavírus elleni vakcina szigorú kötelezővé tevését. Ettől a pillanattól kezdve valóban csomagolni kell, és készenlétben kell állni.
2.
A Bibliában (Apostolok Cselekedetei 8) olvasni lehet, hogy az Úr Lelke elragadta Fülöpöt, miután megkeresztelte az etiópiai királynő magas rangú udvari tisztjét, hogy az udvari tiszt nem is látta Fülöpöt többé.
Érzés: Ilyesmi akár velünk is megtörténhet majd, hogy az Úr egyik pillanatról a másikra egyik helyről a másikra helyez
Jézus: Mint ahogy lehetséges lesz, hogy a rejtekhelyeteket és benne titeket láthatatlanná teszlek, vagy megsokasítom az ételeteket és italotokat, úgy az is megtörténhet az Én akaratomból, hogy egyik pillanatról a másikra a lakásotokról a menedékhelyre helyezzelek át benneteket.
3.
A különböző kívánságokról volt szó az Úr felé.
Jézus: Vágyódni valami nagy kegyelem után nem bűn, de felesleges. Ugyanis, a kegyelem ingyen ajándék, nem attól függ, hogy kéri-e az ember, vagy nem. Isten annak adja, és akkor, akinek akarja, és mikor erre elérkezett az idő.
4.
Kép + Érzés: Mi olyanok vagyunk, mint a gyöngyök, melyek sötétben nőnek a kagyló belsejében. Amikor kiemelik a kagylót a vízből, és szétfeszítik a héját, akkor látszik, hogy mi van benne. Az ember lelke is halála után mutatkozik meg, hogy milyen lett, amikor Isten megvilágítja fényében.
Jézus: Itt a földön lelketek a test börtönében van. Az igazgyöngyhöz hasonlítva, az emberi lélek az ő „kagylójában” elzárva fejlődik, növekszik, él, és mikor elhagyja a testét, eléri örök célját, a purgatóriumi vezeklés után a Mennybe kerül, akkor kezd igazán tündökölni, ragyogni, mert Isten fénye megvilágítja.
5.
A lopásról gondolkodtam.
Érzés: Mindahányszor valami negatívat mondanak az emberről, főleg igazságtalanul, mindannyiszor meglopják őt.
Érzés: Ha valaki megígér valakinek valamit, és nem tartja be a szavát, meglopja a másikat.
Jézus: Bizony gyermekeim, nemcsak az a lopás, ha valami anyagi javat elvesztek valakitől, hanem az is lopásnak minősül, ha rosszat mondva valakiről tönkreteszitek tekintélyét, a becsületét. Az is lopás, ha valakinek megígértek valamit, de hanyagságból nem teljesítitek. Ilyenkor lelki értékektől fosztjátok meg az illetőt. Pl. a szeretetetektől, vagy a lelke fejlődésétől, vagy valami örömtől. 
6.
A beszélgetésekről volt szó, amelyeket az emberek egymás között intéznek.
Kép: Egy nagy toll jegyzetel, mintha tűzzel égetne rá valamire.
Jézus: Míg a fecsegés haszontalan dolog, addig a szent dolgokról, Istenről és a túlvilágról való beszélgetés nagyon értékes tevékenység a szememben. Ha a szavaimat továbbítod, azt tűzzel jegyzem fel gyermekeim lelkébe.
7.
Hang: Megkeményítem hitedet ezért.
Jézus: Megkeményítem hitedet abban, hogy maradék Egyházamat győzelemre viszem.
8.
Hang: Ne késlekedj az ajándékaimmal élni.
Jézus: Ha a hozzád fordulók közül valaki lelkileg bajba kerül, vigasztalást vár, vagy hite gyenge, kételkedik, akkor bármilyen fáradt vagy, siess a segítségére.
9.
Arról volt szó, hogy nekünk a saját életünkben kell kiteljesednünk.
Érzés: Szinte minden pillanat egy próbatétel. Problémákat tesz elénk az Úr, és figyeli, hogyan oldjuk meg őket.
Jézus: A legnagyobb szentek is csak haldoklásuk alatt lettek egészen tökéletesek. Hiba nélkül nincs ember. De Én ügyelek arra, hogy sok-sok próbatételt állítsak eléd. Ezekkel erősítem, tisztítom, tökéletesítem a lelkedet.
10.
Hang: Veszélyes itt az élet.
Jézus: A földön élni egyre veszélyesebb nektek. Ahogy nőnek a szorongattatások, annál nagyobb a lehetőség arra, hogy Engem megtagadjatok.
11.
Hang: Nézd csak, itt minden el van rendezve.
Jézus: Látod milyen előrelátóak vagyunk? Már most megüzenjük nektek, hogy a büntetés előtt hogyan gondoskodunk majd rólatok. Menedékhelyeket biztosítunk hűséges gyermekeinknek és családtagjaiknak.
12.
Hang: Nem tudom ezt húzni-halasztani.
Jézus: Annyira rövid az idő, hogy igyekeznem kell gondoskodni rólatok, hogy a gonosz az ő ravaszságánál fogva el ne ragadjon benneteket Tőlem a chippel.
13.
A chippekről volt szó.
Hang: Széles körben alkalmazzák.
Jézus: A chippet a vírus elleni oltóanyagba építik bele, és tömegeket akarnak beoltani vele.
14.
Hang: Teljes kontroll alá akarják vezetni a népet.
Jézus: Aki elfogadja a chipet tartalmazó vakcinát, az teljes ellenőrzés alá kerül. Mindent látnak és hallanak, amit tesz, amit mond. Egy pillanatra sem maradhat az ilyen ember láthatatlan előttük.
15.
Hang: Elnapolom.
Jézus: Azért napolom el ezeket a végső időket, amit már sokan 2000-ben vártak, hogy egyre többen Felém forduljanak, megtérjenek, és megtisztuljanak. Atyám és Én azt akarjuk, hogy minden gyermekünk üdvözüljön. 2000 óta már több millióan megtértek a világban.
16.
Hang: Kidobni.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Hang: Megfélemlítésben lesz részetek.
Kép: Arany fény.
Jézus: Sürgősen ki kell dobni magatokból minden bűnt, gonoszságot, önzést, szeretetlenséget, mert közeledik az igazságosságom napja. Olyan nagyszabású esemény lesz a Nagyfigyelmeztetés, hogy egyetlen lélek sem fogja átélni félelem nélkül. Még a jók és igazak is belereszketnek.
17.
Hang: Arra a pontra jutottam el, hogy erre mindenképpen fel kell hívni a figyelmet.
Kép: Egy molett nő piros feszes szoknyában.
Jézus: Mindenkit más és más ajándékokkal ruház fel a Mennyei Atya, attól függően, hogy mi illik hozzá. Az egyik a nagy buzgóságra, a sok rózsafüzérre alkalmas. A másik a zarándoklatok szervezésére. A harmadik a tanítás kegyelmét kapja meg. A negyedik a látás-hallás kegyelmét. Az ötödik a szabadítás ajándékát. A hatodik a gyógyítás kegyelmét. A hetedik az apostolkodást. Senki sem húzhatja magára a másik által kapott kegyelmet.

18.
Hang: Madárkám… ne gyere vissza többet.
Jézus: Azért kaptatok szabad akaratot ti gyermekeim, hogy bármikor választhassatok, akinek úgy tetszik, azt nem kötelezem, hogy a foglyom legyen.
19.
Hang: Kancellár
Hang: Nem, csak annak van…
Kép: 2-3 ember van egy csoportban, különböző fejlettségi szinten vannak.
Kép: Egy nő egy fehér zsebkendőt tart a kezében, jobbra nyújtja.
Jézus: Merkel kancellárságának hamarosan vége. Csak annak lesz esélye elfoglalni a helyét, aki képes a nemzetet kihúzni a kátyúból. Túl sok a képzetlen befogadott ember. Túl nagy az elégedetlenség. Folyik a rombolás az országban. A rendet szerető németek meg vannak botránkozva ettől a nagy felfordulástól. Kancellár legyen a talpán, aki most rendet csinál.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr516078878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása