Isten szemével

2020.04.01. 10:57

2020.03.31.

1.

A pápa Urbi et Orbi áldást hirdetett 2020.március 27.-ére, pénteki napra, hogy minden keresztény hívő csatlakozzon, és imádkozzon azért, hogy a koronavírus járvány mielőbb véget érjen. A Bibliából azt olvasták fel, amikor Jézus lecsendesíti a vihart a rettegő apostolok jelenlétében a Genezáreti tavon, utána egy szentbeszéd következett, majd Szentségimádás szentségi áldással.

Érzés: A szentségi áldáskor mintha a lelkemet megmosták volna, és nemcsak rám, hanem mindenkire nagy kegyelmeket árasztott volna az Úr

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről

Kép: A Szentháromság ünnepi, díszes ruhában áll mosolyogva

Kép: Fény

Jézus: Az Urbi et Orbi áldással kapcsolatos kegyelmeket azért adtam neked, hogy megerősítsem benned a felismerést, hogy a pápa áldásával az Én áldásomat kell ilyenkor fogadni. A teljes Szentháromságnak tetszésére volt ez a megnyilvánulás, mert ebben a járványos időben minden embert, aki fogadta ezt az áldást, védelemben és kegyelemben részesítettem.

2.

Arról volt szó, hogy az őrangyalunk hogyan segít a feladataink végzésében, és hogy az életben hogyan irányítódunk egyes utak felé

Jézus: A Mennyei Atya mindenki mellé a fogantatás pillanatában állít egy őrangyalt. Ellátja őt speciális feladatokkal, hogy milyen erényeket, tulajdonságokat kell neki erősíteni a rábízott lélekben. És amit Isten bölcsességében kitervelt, azt kell ennek az angyalnak minden erővel támogatni.

3.

A TV-n keresztül néztem a szentmisét

Kép: A templomban sokan vagyunk, szinte tolongva, nagy örömmel mosolygunk egymásra.

Jézus: Amikor a TV-n keresztül nézed a szentmisét, bánat ül a lelkeden, hogy a járvány miatt nincsenek szentmisék. Vigasztalásul egy képet adtam neked, megmutatva, hogy a jövőben, e hosszú szünet után milyen boldogan és hálásan vesztek majd részt az emberek valóságosan is a szentmisén.

4.

Egy alkalommal, amikor személyesen voltam hétköznapi szentmisén, hézagosan ültünk a padokban

Kép: Előttem egy hölgy ült, fehér hajcsattal a hajában. (A valóságban épp ott nem ült senki.)

Jézus: E képpel mutattam neked, hogy nem egyedül vagytok, mert telis-tele van a templom, a szentek, a tisztuló lelkek és az angyalok sokaságával. Ez a hajcsatos nő egy tisztuló lélek volt.

5.

Arról volt szó, hogy az Úr nem az ember eredményes munkáját jutalmazza, hanem a szenvedését

Jézus: Ebben a földi életben a sikeres emberek már itt megkapják jutalmukat. Akik gürcölnek, szenvednek, áldozatokat hoznak, azok mindezt gyakran látható eredmény, jutalom nélkül teszik. De ez csak a látszat. Ugyanis, a túlvilágon Isten bőségesen elárasztja őket jutalommal, dicsőségük látványos emelésével. Természetes, hogy a Mennyben sokkal magasabb fokozatra kerülnek, és sokkal nagyobb lesz dicsőségük fénye azoknak, akik sok áldozatot hoztak a földön, de nem méltányolták.

6.

Kép: Amikor másnak adunk valamit és segítünk neki, akkor építünk valamit, téglákat teszünk egymásra egy épület, bazilika felépítéséhez

Jézus: Igen kislányom, a jócselekedetek, a másokkal való törődés, a bajbajutottak segítése, akár kicsi, akár nagy dolog, mennyei kincseket jelent,  egy-egy építőkövet a dicsőségedhez.

7.

Kép: Egy aranypadlón egy aranykorona van elhelyezve, fehér szőrme is van a koronán, kupolás az alakja, és arany kereszt van a tetején

Jézus: Minden gyermekem, aki meg van keresztelve, és a megtisztulása után belép a Mennyországba, ilyen koronát kap a fejére.

8.

Kép: Napnyugtakor haladtam jobbra egy tájon, azon tűnődtem, hogy mindent jól csináltam-e aznap

Jézus: Tetszik Nekem a lelkiismeretednek e különös vizsgálata, mikor a nap végén kérdezed magadtól, hogy mindent jól csináltam-e? Látod, ezt várom mindenkitől, hogy nézzen magába, mielőtt befejezi a napot.

9.

Hang: Jézus Királyságát meghirdették

Kép: Egy egyszemélyes harci repülőgépben ül egy katona, jobbra repült. Éppen egy bombát dobott le az alatta lévő tájra.

Jézus: Ne kételkedjetek abban, hogy az Én második dicsőséges eljövetelemet hirdetik a járványok, a forradalmak, a háborúk, és az antikrisztus eljövendő uralma. Ez a mostani járvány nem véletlen, hiszen az egész világon az egész emberiséget érinti. Tehát, egyetemes. A Nagyfigyelmeztetés előjele. Ez csak a kezdet. Nyitott szemmel járjatok, és figyeljétek a jeleket, különösen az olyanokat, melyek nem lokális természetűek, hanem az egész földre kiterjednek.

10.

Hang: A háború után ünneplik

Jézus: Aki a háborúnak véget vet, aki a béke emberének kiáltja ki magát, aki angyali álarccal érkezik, az az antikrisztus. Majdnem mindenki ünnepelni fogja.

11.

Hang: Majd kinyújtotta a koronavírus

Kép: Egy nő a TV híradót mondja

Jézus: A koronavírus, mint jel nagyobb hatást tud elérni az emberek megtérésében, ha hosszabb ideig tart a járvány.

12.

Kép: Egy leány egy kórház folyósóján ül egy széken balra fordulva, egy fiatalabb férfi csöveket emel ki a leány szájából

Hang: És ezt mind úgy adták be, mint kórházi kisegítő

Jézus: Több országban a fertőzöttek száma akkorára nő, hogy már kevésnek bizonyulnak az egészségügyi szakemberek. Gyorsan kiképeznek kisegítőket, akik elvégzik a betegeken a könnyebb munkát.

13.

Hang: Zokszó nélkül ragadjátok meg ezt a fonalat

Jézus: Ti buzgó templomba járók és engesztelők ragadjátok meg azt a lehetőséget, hogy még online miséket nézhettek. Ez csak azért lehetséges, mert jó kormányt választottatok magatoknak. Ha a baloldal győzött volna, ma bezárnák a templomokat, és a TV-ben semmi vallásos műsor nem lenne.

14.

Arról volt szó, hogy sokan halnak meg egyszerre.

Kép: Mindenki egyedül áll az Úr ítélőszéke előtt, nincs mellette egy másik emberi lélek

Hang: Egyedül az őrangyaloddal együtt

Kép: Fény

Jézus: Mindenhatóságomnál fogva számomra nincs lehetetlen. Még ha millióan is vannak a halottak, úgy állnak Előttem ítéletre, mintha csak egyesegyedül lennének Velem szemben.

15.

Hang: Senki nem lát, hogy…

Kép: Egy férfi egy csacsival és a holmijával észak-kelet felé halad egy homoksivatagon keresztül

Jézus: Ez a kép a távoli jövőbe mutat, amikor oly kevés lesz az ember, hogy a sivár földön napokig kell gyalogolnia, hogy összetalálkozzon valakivel.

16.

Kép: Egy férfi a sivatagban, fehér kendő a fején, mintha arab lenne. A bal kezét felemelte, majd két egymástól független ívelt fénysugár halad a keze felől az ég felé, vagy éri el őt az ég felől

Jézus: Az iszlám vallás az Égből, a Mennyei Atyától megvilágosítást kap.

17.

Hang: Ő ott van zarándoklaton

Kép: Jézus alakja szelíd arccal, áldást ad

Jézus: Én, Megváltótok minden zarándoklaton ott vagyok, bárhová mennétek. A földi életet úgy fogjátok fel, hogy egy zarándoklat, amelyen végig kísérlek benneteket.

18.

A sok különböző teremtmény jutott eszembe.

Hang: Töredéke vagy ennek

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről

Jézus: A kicsinységedre akarok rámutatni, hogy csak egyike vagy a millió porszemnek, akiket Isten teremtett.

19.

Érzés: Ha szeretettel viselkedünk másokkal, az Úr is szeretettel viselkedik velünk. Ha pedig durvák vagyunk másokkal, az Úr is szigorúbban bánik velünk.

Jézus: Ez a gyakorlat azokra vonatkozik, akik egyáltalán hisznek Jézusban, és megérzik a szavát, hangulatát.

20.

Arról volt szó, hogy nagyon sok imaláncot kezdenek a koronavírus megfékezésére, és mit tegyünk akkor, amikor valami oknál fogva lekésünk egy imalánc kezdetéről.

Jézus: Drága kislányom, nem kell minden imalánchoz csatlakoznod. De ha van olyan, amit nagyon fontosnak tartasz, és csak 1-2 nappal maradtál le róla, akkor lehet választani. Vagy elkezded most, és csak pár nappal később fejezed be, mint a többiek, vagy ha csak egy nappal maradtál le, akkor az első napon kétszer mondod el, hogy behozd a lemaradásodat.

21.

Kép: Az Oltáriszentség egy fehér csipkés, arany szegélyű ruhán. Az Oltáriszentség körül arany fény ragyog.

Jézus: Gyermekeim közül, akik üdvözülnek, csak azok kapnak ilyen Oltáriszentséges ruhát, akik földi életükben nagyon sokat jártak szentségimádásra.

22.

Kép: Egy lány észak-nyugat felé néz, be van fonva a haja hátul

Hang: Csak az Enyém

Jézus: Ez a fiatal leány hívást kapott egy szerzetesrendbe. Ő már csak az Enyém.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3015625656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása