Isten szemével

2019.09.09. 21:00

2019.09.08.

1.

Bencés kolostor szerzetes nővérei segítségül hívták Mijo Baradat, kinek az Úr látomásban megmutatja a múltbeli eseményeket, amik a helyszínen folytak. Mijo egy pap kíséretében körbejárta a kolostor egész területét, így az ott meghúzódó démonokat kötözték meg és szabadították fel tőlük a környéket. Mijo mesélte, ahol korábban vérengzés, öldöklés, vagy más szörnyű bűn elkövetése történt, ott rengeteg démon gyűlik össze, és nem hagyja el a helyet. Ha egy bizonyos idő múlva (nemcsak rövid, hanem hosszú időre is kell gondolni, akár több száz évre is) gyanútlan emberek mennek arra a területre, az itt összegyűlt gonoszok megtámadják őket, és súlyos esetekben az emberek akár öngyilkosságot is elkövethetnek ennek következtében. Holott látszólag velük semmi nem történt.

Mijo a Bencés kolostor helyszínén nagyon sok német katonát látott. A nővérek mesélték, a kolostor a II világháború egyik front helyszíne volt.

Míg Mijo a kísérő pappal és a vezető nővérekkel körbejárták a kolostor összes zegét-zugát, addig én egy karizmatikus egyénnel imádkoztam a Szentségi kápolnában. Minket Mijo azért kért meg, hogy maradjunk távol tőlük, míg körbejárnak, hogy a gonosz lelkek ne támadjanak, vagy kevésbé támadjanak minket. De annak ellenére személyesen erős szellemi támadást tapasztaltam, a gonosz minden eseményre emlékeztetett, amit ellenem követtek el a múltban.

Míg a karizmatikus személlyel imádkoztunk az Oltáriszentség előtt, a következő képeket láttuk:

-        Kép: Egy nagy, földbe szúrt kard

Jézus: Drága kislányom, képeket mutattam a kolostor életéből, a II világháború idejéből. A földbe szúrt kard jelképezi, hogy a katonák nagy pusztítást vittek véghez.

-        Kép: Mintha a kolostorral lefednének védelemmel.

Jézus: Édesanyám és Én védelemmel fedtük be a mi szeretett Bencés kolostorunkat.

-        Kép: Nagy gyümölcsök teremnek ebben a kolostorban.

Jézus: A szegény nővérek testét nem tudtuk megmenteni, de a lelkük vértanúként Hozzánk szállt. A vértanú apácák a Mennyben sokat imádkoznak a mai nővérekért. Imáik gyümölcsöket teremnek.

-        Kép: A Mennyei seregek iszonyatos harcot vívnak a gonosszal a kolostor felett.

Jézus: A karizmatikus testvér, aki veled maradt a kápolnában, szintén látott képeket. Őt is visszavittem a múltba, és megmutattam neki, hogy a háború alatt, amikor a német katonák nőre kiéhezve megtámadták a kolostort és megerőszakolták a szegény nővéreket, közben a kolostor felett nagy harc dúlt a jó és a rossz között.

-        Kép: Nagyon sok a koponya, csontváz.

Jézus: A pusztulás szörnyű nyomát mutattam a sok koponya és csontváz látványával.

-        Kép: A sötétség fejedelmei messziről figyelik ezt a csatát, harcot, és nagyon nagy a sötétség a térség felett.

Jézus: A sátán legközelebbi csatlósaival, az egyik képen, messziről nézi a németek szörnyű támadását.

-        Kép: A kolostor kertjében rengeteg pici zászló, ezek az elkeseredett lelkek, 1-1 embert jelölnek. A keserűség, elkeseredettség kiáltásai, amit az itt élő emberek kiáltottak az Úrhoz, lehet átkokat is mondtak.

-        Jézus: A megtámadott nővérek nagy félelemmel kiáltoznak Isten felé segítséget kérve.

-        Kép: Egy szív, a nővérek szíve, ami lánccal van körül tekerve, de volt egy másik szív is, amely egy bilinccsel volt körbe bilincselve.

Jézus: Azért vannak lánccal körül tekerve a szíveikkel, mert mindnyájan ugyanazt a nagy-nagy áldozatot ajánlják fel, az életüket a bűnös német katonákért. A kolostor lakói közül volt olyan is, aki megalkudott a helyzetével, és kísértésbe esett, önként adta át magát a katonáknak. Őket a gonosz megbilincselte.

-        A karizmatikus testvér érzése: A paráznaság és a bujaság lelke nagyon erőteljesen jelen van.

Kép: Egy démon folyamatosan mondja: gyere, közösülj velem (a démon sokkal durvább kifejezést használt)

Jézus: A karizmatikus testvér úgy érezte, hogy a kolostor felett még mindig ott van a tisztátalanság, bujaság szelleme. Egy képen látta, hogy a mai nővéreket is bűnre kísérti a paráznaság démona.

-        Kép: A kolostor körül fekete kerítés, végig le van láncolva és lakatolva

Jézus: A karizmatikus testvérnek újra a szomorú múltat mutatom, ahogy a gonosz démonok megkötözik a még ottmaradt apácákat, és bezárják őket. Szegények megbecstelenítve, szégyenkezve élik tovább a napjaikat.

-        Kép: Jézus küld Mennyei seregeket, hogy jöjjenek.

Kép: Jézus fehér ruhában, áldásra tette a kezét.

Jézus: De Én, a Megváltó segítek nekik, és újra elindítom a rendi életet.

-        Kép: Feszületek vannak eltemetve a földben, Jézus a feszületen teljesen földes. A földből előkerülnek a feszületek. A keresztek a nővérek fogadalmaikat jelentik. Mintha elásták volna őket. Nem biztos, hogy a jelenlévő nővéreké.

Jézus: A gonosz lelkek a további évtizedekben is ott maradtak a kolostor körül, és megrontották az új és új apácák életét. Már nem törődtek a fogadalmakkal, nem gyakorolták eléggé az engedelmességet, és ezzel megbántottak Engem, Aki kereszthalált halt értük.

-        Kép: Jézus fehér ragyogó ruhában.

Kép: Fény

Jézus: Ma Én, az ő Jegyesük ott állok felettük ragyogó fehér ruhában, és vigyázunk lelki tisztaságukra, fogadalmuk betartására. Vigyázok rájuk, de még sok tennivalójuk van a teljes egység megteremtésében, és a tökéletességre való eljutásban.

-        Kép: A távolban egy emberalak folyamatosan tapos egy lila színű papi stólát, ami a bűnbánat jelképe. Az emberalak közelebbi képe egy ember alakú, szörnyű kinézetű állatot mutatott.

Jézus: A gonosz lélek ma sem hagyja ezeket a nővéreket békében, a bűnbánatot akarja szívükben meggyengíteni.

-        Kép: Három férfi régi népviseletben, teli tarisznyában hoznak dolgokat. A templom bejáratába teszik, és kibontják a tarisznyákat

Jézus: A falu lakói némelykor felkeresik a kolostort, és viszik gondjaikat, bajaikat, problémáikat, hogy a tiszta életet élő nővérek könnyebbítsenek a lelkükön.

-        Kép: Az elöljáró nővérnek és segédjének a kezébe 1-1 kardot és fehér lángot adtak

Jézus: Az elöljáró nővér és segédje újult erővel próbálják ezután vezetni a többieket. A Szentlélek fehér lángot ad a kezükbe, amivel utat mutatnak a többieknek.

2.

Azon gondolkodtam, hogy a saját bűneim ellen akkor tudnék jobban harcolni, ha összeírnám, hogy a családomban illetve a családfában milyen gyarlóságok illetve bűnök fordultak elő.

Jézus: Drága kislányom, elég, ha bűnök listáját írod össze egy papíron, nem kell hozzá neveket illeszteni. Nem is kell a családtagok hibáira gondolni, mert ha hiszed, ha nem, ez az ítélkezésnek egy gondolati formája, amit a gonosz súg neked. Ne hasonlítgasd magad más családtagokhoz, ők olyanok, te pedig ilyen.

3.

Hang: Befolyásolni önt asszonyom! Ne boruljon le!

Jézus: Az üldözések idején ellenségeid meg akarnak változtatni téged. Befolyásolnának, hogy ne a hagyományokat kövesd, hogy ne borulj le Előttem.

4.

Olvastam: Mijo Barada könyve: „A gonosznak van egy bizonyos méretű hatalma, ereje, tudása, képessége”.

Kép: Egy sötét alak ül balra fordulva, előre terjed belőle valami, de csak egy bizonyos mértékig tud az eljutni. Vagyis, ő is be van határolva.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Sose félj a gonosztól, mert az Én Nevemben mindig le tudod győzni. Korlátozva van a hatalma. Ha közeledne hozzád, csak annyit mondj neki határozottan és keményen, hogy „Jézus Krisztus Nevében parancsolom, azonnal takarodj gonosz lélek, én Jézus gyermeke vagyok”. Ezután rögtön eltűnik. A Nevem kiejtése megtöri a hatalmát.

5.

Mijo Barada mesélte, hogy az általa tartott lelkigyakorlaton történt az, hogy magasba emelte a Bibliát, amikor hozzá szaladt egy megszállott. A megszállott fogta a Bibliát, földhöz vágta, majd az több darabra esett szét.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Gondolat: Azért nem bírja a gonosz elviselni Isten Igéjét, mert az az Istené, és az Maga Jézus Krisztus.

Érzés: De ha olvassuk a Bibliát, és megtartjuk a benne írtakat, az olyan, mintha magunkhoz vettük volna, csak a szó formájában. Ez hasonló, mint amikor Szentáldozáshoz járulunk. Az Ige és a Szentáldozás magunkhoz vétele többszörös erővel hat, jobban fejlődik a lelkünk.

Jézus: Így van, ahogy mondod, és hozzáteszem, a szentáldozáskor testetekkel és lelketekkel vesztek magatokhoz Engem, a Szentírással pedig értelmetekkel és szívetekkel.

6.

Kép: Egy díszes hálós szerkezet, arany szín is van benne, és arany hármas levél is

Jézus: Igyekezzetek a Szentháromság hálójába akadni.

7.

Az életemet az Úr kezébe, Szívébe helyeztem, oda, ahol az Élet Forrása van.

Kép: A Forrás előtt vagyok, úgy ömlik, mint a folyó.

Jézus: Én vagyok az élet forrása, jöjj kicsi gyermekem, merülj el Bennem. E forrásban az Én végtelen szeretetem táplál téged.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3215298024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása