Isten szemével

2019.04.08. 12:12

2019.04.07.

 

1.

Helmut Lungenschmisdt tanúságtétele: A Szűzanya elvitte őt egy kórházba, ahol abortuszhoz készülődtek. A Szűzanya belebújtatta lelkét az anyaméhbe, hogy át tudja érezni a magzat érzéseit. Míg nem nyúlt hozzá az orvos, jól érezte magát az anyaméhben, de amikor az abortusz elkezdődött, nagy fájdalmat érzett, mert az orvos elevenen tépte szét a magzatot. Levágta a karjait, lábait, majd kiszippantotta őt teljesen összeroncsolva. Helmut kérdezte a Szűzanyát, tudja-e a magzat, hogy őt meg fogják ölni. A Szűzanya azt mondta, igen, röviddel az abortusz előtt a magzat tudja, hogy őt meg fogják ölni. És nem úgy, ahogy azt az emberek gondolják, hogy nem érez semmit. Utána Helmut azt látta, hogy a magzat lelke nagyon sírt, és teljes hangerővel kiáltozott, hogy maga az egész Ég megrendült, és így állt a Mennyei trón előtt, kérdezve az Urat, hogy miért kell, hogy ez megtörténjen. Az Úr Jézus könnyei is folytak a megrendüléstől és a fájdalomtól. Ez történik minden egyes abortusz végrehajtásakor.

Gondolat: Eszembe jutott, egyetemista koromban nekem is el kellett menni egy olyan gyakorlatra, amelyen szülés helyett abortuszt kellett végignézni. Ugyan csak az orvos köpenyét láttam hátulról, de nagy fájdalom járt át engem is, és annyira meg voltam rendülve, hogy napokig nem tudtam magamhoz térni. Kértem az Urat, hogy engedje meg, hogy találkozhassak majd e magzattal a Mennyországban, amikor eljön annak az ideje.

Jézus: Mikor jelen voltál valamikor egy abortuszon, lelked ugyanúgy átélte a kis magzat fájdalmait, mint Helmut lelke. Bizonyára félelmet is éreztél, és a fizikai fájdalomnak megfelelően lelki fájdalmat. Ígérem neked kislányom, hogy ha megkereszteled azt a régi pici magzatot, találkozni fogsz vele a Mennyben. Hálás lesz neked.

2.

A Magyar Szent Korona látogatásánál:

Érzés: A Korona méltósága megrendített, mintha megelevenedett volna előttem Szent István király, a pápa, aki adta neki a koronát, az igaz hit, Jézus, mint Király, és maga Jézus Királysága.

Jézus: A Magyar Szent Korona méltóságának titka, amit éreztél abban áll, hogy Szent István a Magyar Koronát fölajánlotta Édesanyámnak. Ez a Korona ezután Patrónátoké lett. Ezért fogott el megrendülés, és mély tisztelet iránta.

3.

Misén a pap arról prédikált, hogy a Szűzanya a magyarokat meg akarja tanítani szenvedni.

Kép: Egy arany kehely, mely ¾-ig volt tele.

Kép: Egy arany kehely, mely tele van.

Kép: Egy arany kehely, melyből kicsordul a tartalma.

Jézus: Édesanyám látja és tudja, hogy a magyarok is olyanok, mint a többi nép, és választottjai nem egészen egyformák. Az egyik kevesebb, a másik több áldozatot tud hozni. Az, amelyik kevesebb áldozatot hoz, annak a gyermekemnek a lelkéhez illik az a kehely, amely háromnegyedig van tele az ő áldozataival. Amelyiknek a kelyhe tele van, az többet tud vállalni a lelkekért a szenvedésből. Akinek kelyhe kicsordul, az hasonlít legjobban Rám, mert mérhetetlenül sok áldozatot tud hozni másokért. Ezt tanította Édesanyám nektek, a magyar népnek.

4.

Hang: A legutolsó bűn, a legutolsó bűneid.

Kép: Valaki egy fehér cédulát nyújt nekem.

Jézus: Mutatom, ha a szentgyónás után teljes búcsút végzel, letörlöm tartozásaidat, és olyan lesz a lelked, mint egy fehér lap.

5.

Szentségimádáson voltam, amikor eszembe jutott, amikor illetlen beszédért szólunk a másiknak.

Kép: Az egyik Angyal az Oltáriszentség mellett egy kicsit jobban meghajtotta magát.

Jézus: Az Angyalok sem szeretik az illetlen beszédet, és észreveszik, ha valakit figyelmeztetsz erre.

6.

A misén az Evangéliumban a tékozló fiú történetéről volt szó.

Kép: A Mennyei Atya szivárvány színekben van.

Jézus: Azért volt a Mennyei Atya szivárvány színekből, mert azt érzékeltette veled, hogy minden ember más színű a lelkét illetően, és mindenféle bűnt irgalmasan meg kell bocsátanod.

7.

Olvastam: A bukott angyaloknak az emberi bűn ad erőt és hatalmat.

Gloria Polo tanúságtétele: 1-1 abortusz 1-1 gonosz lelket szabadít ki a pokolból és juttat a Föld felszínére, hogy azok is gyötörjék az emberiséget.

Kép: Erőhatások: a szeretet gyakorlása a pozitív erőt növeli, mert pozitív erőt kell belefektetnünk a szabad akaratunk által, és ez Isten dicsőségét is növeli, a bűn pedig a negatív erőt növeli, és ez által a gonosz hatalmát. A gonosz a negatív erőből táplálkozik.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: A bűnnek nagy a hatalma teremtményeim fölött. Hol egyik, hol másik bűnbe esnek bele, és ezzel a negatív erő szabadul fel, mely táplálja a gonosz erejét és hatalmát. Ezért inkább gyermekeim a jót cselekedjétek, mert azzal pozitív erő születik, és gyengül a sátán hatalma.

8.

Olvastam: A büntetések harmad-negyedízig mennek a leszármazottaknál, de csak akkor, ha nem bánják meg őket.

Gondolat: Ha pl. van egy család, ahol az egyik szülő hajlamos a házasságtörésre, és az élete végén megbánja bűnét, a gyermekei ugyanúgy lehetnek házasságtörők, mert példát láttak odahaza. Csak akarattal állhatnak ellen, hogy ne legyenek ők is házasságtörők.

Jézus: Ha a 3-4 emberöltővel ezelőtt élt ősök meg is bánják bűneiket, meggyónják, attól még a hajlamot átöröklik utódaikra. A büntetés viszont annál az utódnál nem következik be, aki szilárd akarattal szembeszáll a kísértővel, és legyőzi a hajlamot. Ehhez nemcsak az ő akarata kell, hanem Atyám kegyelme is.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9314760036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása