Isten szemével

2019.03.11. 01:27

2019.03.10.

1.

Dean Braxton tanúságtételéből, ki a klinikai halálakor a Mennyországban járt:

Kérdezték tőle a hallgatói, hogy eszik-e az ember a Mennyben. Ő azt válaszolta, hogy aki akar enni, az eszik, aki nem akar, az nem eszik. Ő sem evett a Mennyben, hanem az ima tartotta fenn őt, az imából élt.

Gondolat: Evangéliumban az Úr Jézus mondta a gonosz léleknek, amikor megkísértette Őt: „Nem csak kenyéren él az ember”.

Gondolat: Evangéliumban, Jézus, miután a szamáriai asszonnyal beszélgetett Jákob kútjánál, az apostolok, amikor visszajöttek hozzá ennivalóval a városból, gondolták, hogy Jézus már evett. Jézus mondta nekik: „Az Én kenyerem, hogy a Mennyei Atyám akaratát teljesítsem.”

Hang: Teljesíthető ez benned

Kép: Egy fa, hatalmas barackszerű gyümölcs van rajta, majd a gyümölcs helyett hatalmas fehér virág van a fán

Jézus: Olvasmányaidból bizonyára emlékszel arra, hogy volt olyan Szent, aki életét egy napi Szentostyával tartotta fenn. Hogy teljesíthető-e benned? Igen, de ehhez el kell jutnod a tökéletességig. A Mennyországban is lehet enni, hiszen miért beszélnék a Szentírásban a Mennyei lakomáról, ahová meghívlak benneteket. De az ottani étkek csak hasonlítanak a Földiekre más az összetételük, hiszen lelkek fogyasztják, nincs emésztés.

2.

Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:

Mindennek meg volt a helye, és pont úgy volt a jó. Mindennek meg volt a rendeltetése, amiért teremtve lett, és azok rendeltetésszerűen töltötték be szerepüket. Ez nem csak a Mennyben van így, hanem a Földön is.

Jézus: Amikor Atyám megteremtette a világot, a végén mindig megállapította, hogy ez így jó. A Mennyben is és a Földön is nagy szerepe van a rendeltetésnek. Isten gondolkodásában mindennek oka és célja van. Például annak is, hogy a közösségbe vagy családba egy zavaró, rendkívül kellemetlen ember kerül be. Ugyanis, ha ez az ember csupa rossz környezetbe lenne, nem lenne, aki imádkozik érte, és elkárhozna. Ha nem teljesülne a beígért Nagyfigyelmeztetés, emberek milliárdjai hullanának a pokolba. Bármilyen nehéz lesz, ennek rendeltetésszerűen meg kell történni, hogy megmentsem az emberiséget. Atyám rendeltetése szerint kell bekövetkeznie az egységes világvallásnak és az egységes világuralomnak, az antikrisztus eljövetelének, mert e sok szenvedés által tudom csak megtisztítani a Földet. Csak így történhet meg az Én második dicsőséges eljövetelem. Ez mind-mind az Atya által felállított rendeltetés.

3.

Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:

Jézus arcáról volt szó, ő úgy látta, hogy különböző fények áramlottak ki belőle

Kép: Rózsaszín, fehér, arany fények

Kép: Jézus szeme, tekintete

Jézus: Ti testben élő gyermekeim el sem tudjátok képzelni, hogy milyen csodálatos és egyedülálló az Én megdicsőült Testem a Mennyországban. Ennek a gyermekemnek egy kicsit megengedtem ebből. De még ő sem láthatta szemtől-szembe az Én valóságos Istenségemet. Úgy próbáltam megmutatni neki Magamat, hogy ragyogó fénybe burkolózva, hogy ne láthasson teljesen, színes fényeket bocsátottam ki Magamból. Neked is ezt mutattam az első képen. A második képen pedig próbáltam elképzeltetni veled, hogy mekkora szeretet és irgalom sugárzik a szememből, és milyen szeretetteli békét árasztó az Én tekintetem. Soha ne vedd ki a szemedet az Én igéző tekintetemből.

4.

Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:

Arról volt szó, hogy 1-1 család ajándékot kap az úrtól.

Kép: A Mennyben a családok tagjai bizonyos specifikusságot hordoznak a ruhájukon, vagy magukon, ami csak az ő családukra jellemző, és senki máséra

Jézus: 1-1 gyermekemen keresztül, akit kiválasztok magamnak, újabb és újabb titkokat tárok fel előttetek. Én azokat az őseiteket is ismerem, akik több 100, sőt, több 1000 évvel ezelőtt születtek. A családfákat, akik eddig éltek, míg ti üdvözültetek, valami különleges névvel megkülönböztető jelzővel és ajándékkal látom el. Így megy ez már évezredek óta. A családfa tagjai erről a Mennyei ajándékról felismerik egymást, és összekapcsolódnak. Képzeljétek mekkora öröm lesz ez számotokra, mert olyanra nem is gondoltatok még, hogy megláthatjátok ott fenn a Mennyben azokat a régi ősöket, akik már nem éltek, amikor ti születtetek. Külön öröm lesz számotokra, hogy megismerhetitek gyökereiteket, és együtt lakhattok velük.

5.

Kép: A Mennyei Atya előttem van, a feje körül sárga világító háromszög. Leül mellém.

Jézus: A Mennyei Atya az egész Szentháromságot egyesítve Magában biztosított téged arról, hogy mindhárman veled vannak.

6.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Ahol a szív uralkodik benned.

Jézus: Ott tudsz a hozzád fordulónak legtöbb segítséget nyújtani, ahol a szeretet uralkodik benned.

7.

Hang: Engeszteléssel ez benned

Kép: Koszorú, melyet fehér, csiszolt kocka alakú kövek alkottak. A kocka élei, sarkai le voltak kerekítve. A koszorút kb 12 kő alkotta. Felülnézetből láttam a koszorút, de nekem úgy tűnt, mintha 3 koszorú lett volna egymás tetejére rakva.

Jézus: Az engeszteléssel kapcsolatban felmerül benned a gondolat, milyen fontos az engesztelők egysége. A képen a lekerekített, csiszolt kis kockák az engesztelők kifinomodott, csiszolt lelkét jelentik. A koszorúk a tagok egymáshoz való szeretetét, békéjét fejezik ki. A 3 koszorú azért van egymáson, mert nemcsak az a lényeg, hogy 1-1 engesztelőcsoport jól működjön, hanem az is, hogy a különböző közösségek között megértés, béke, és szeretet legyen. Ez a kép az országos engesztelők közötti egységet is sürgeti.

8.

Az elkövetkezendő időkről gondolkodtam.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Egy asztalnál ülők, és gyorsan olvasok különböző forrásokból, Szent olvasmányokból.

Kép: Fény.

Jézus: Nagyon jól teszed, hogy gyarapítani akarod a hittel, a Szent dolgokkal kapcsolatos ismereteidet, mert ennek nagy szerepe lesz a Mennyben dicsőséged emelésében.

9.

Hang: Mi komoly problémákról beszélünk veled.

Jézus: Mi komoly problémákról beszélünk veled különösen akkor, amikor az emberiség jövőjéről van szó. Itt van például a migráció, ami már tombol, és vészesen közeledik felétek. Veszélybe sodorja Keresztény hiteteket. Ha bekövetkezik a keresztényüldözés, példamutató bátorságot várunk tőled.

10.

A megfélemlítés korszakáról volt szó.

Egyesek a mostani, béke korszakban úgy érzik, elég erősek ahhoz, hogy ne kelljen majd elrejtőzniük a hitüket gyakorolva.

Kép: Egy férfit ellenségei térdre kényszerítették, hátrakötötték a kezeit is, a férfi magatehetetlenül ki van szolgáltatva nekik

Gondolat: Eszembe jutott Péter apostol az utolsó vacsorán, aki szintén úgy gondolta, hogy nem fogja megtagadni Jézust, de mégsem így történt a későbbi órákban, amikor Jézust kihallgatásra vitték

Jézus: Most könnyű hősködni, míg nincs itt a baj. Nem ígérgetni kell nektek engesztelőknek, hanem kérni a kegyelmet, hogy meg ne tagadjatok Engem a szorongatott helyzetben.

11.

Azokról az időkről volt szó, amikor megtiltják a különböző üzenetek terjesztését.

Kép: Egy rejtett helyen egy nőt többen körül állnak, és hallgatják, hogy mit mond.

Jézus: Mint ahogy pap fiaim is rejtekbe vonulva segítenek a híveiknek, úgy a választottjaimat is elrejtem ellenségeik elől, hogy instrukciókkal lássák el az Istenszerető, rettegő és segítségre szoruló engesztelő társaikat.

12.

Hang: Kiegyenlít.

Kép: Egy harcos Angyal, szárnyai között nagy fény van.

Hang: Összecsapnak ezek felett.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: A végső nagy harc után minden kiegyenlítődik, eldől a nagy harc vége a jók javára. Az Angyalok és a Szentek hosszú kemény küzdelem után legyőzik a gonoszokat. Az utolsó napon a nagy feltámadás napján jobb oldalamra kerülnek Atyám áldottai, és bal oldalamra az átkozottak. Minden kiegyenlítődik.

13.

Hang: Aranyövvel rendelkezel.

Jézus: Lelked erényeit az Én arany fényemmel tartom össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr4814691526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása