Isten szemével

2018.09.17. 02:38

2018.09.16.

1.

Kép: Egy kislány egy medence szélén áll, mintha egy úszóversenyen lenne, még mielőtt beugrana a vízbe. A kislány felett egy nagy kéz van, amelybe a kislány két kézzel kapaszkodik.

Jézus: Drága engesztelőim, ez a kép azt fejezi ki, hogy ha valami különösen nehéz feladat előtt álltok, támaszkodjatok Rám, kérjétek hozzá segítségemet.

2.

Kép: Egy fehér és fekete rózsa egymás mellett, mindkettő rózsának aranyból van a széle. Dél-Kelet felé fordulnak, a virágok feje lefelé hajlik a föld felé.

Jézus: Európára nagy veszedelem vár, válogatás nélkül minden emberre, a tisztákra és a bűnösökre egyaránt. Érzik ezt a bajt, és aggódnak.

3.

Kép: Három kis könyv vagy füzet, az egyiket közülük közelebbről mutatják, a borítólapja sokszínű volt .

Jézus: Itt a Mennyben minden teremtményünknek van egy Életkönyve. Ezekbe mindent feljegyzünk, jótetteket, bűnöket, hibákat, és mikor Atyám e könyvek tulajdonosait Magához szólítja, Én, az Örök Bíró megmutatom nekik életük minden percét. Ezután ők saját maguk ítélik magukat a nekik való helyre.

4.

Az Európai Parlament Magyarország ellen szavazott:

Hang: Keresztény Magyarországot akarunk.

Hang: Keresztény Magyarországért.

Hang: Fölemelem bennetek ezt.

Kép: A magyar miniszterelnök beszél.

Hang: Vád… védekezés.

Amikor Magyarországot elítélik:

Kép: Jézus összekötözve, töviskoronával a fején, mint Pilátusnál.

Kép: Az Angyalok, az Úr, az Égiek figyelik Magyarországot.

Ha bevezetik a szankciókat Magyarország ellen:

Hang: Nincs irgalom.

Kép: Magyarország térképe fekete.

Kép: A Szűzanya, mint Világ Győzelmes Királynője balra fordulva, sír, imádkozik

Kép: Sokak imája főleg Magyarország felől, mint fény ment Brüsszel irányába, melynek ereje képes lelassítani vagy megsemmisíteni egyes folyamatokat.

Jézus: A kormánynak mindent meg kell tenni a Keresztény Magyarországért. Ezért kell védekezni az igazságtalan vádak ellen. Ha bevezetnék a szankciót, Magyarország határvédelmét átvenné Brüsszel. Ők pedig bevándorláspártiak. Azt engednék be, akit akarnak. Ezt a bosszút találták ki, amiért hazátok nem fogad be migránsokat. Ausztria, Németország és Szlovákia határait nem akarják lebontani, csak a déli országok határait. Így bent rekednének nálatok az iszlám vallású migránsok. Magyarországra nagyon sötét sors várna, de az engesztelők imája nagy fénykötegként összefonódik, és mi Égiek segíteni fogunk. Édesanyám is látja a veszélyt, szomorú, és veletek együtt imádkozik. Ne féljetek kis Magyarjaim, eddig még mindig segítettünk rajtatok. Imádkozzatok, imádkozzatok, és imádkozzatok.

5.

Luisa Piccarreta írásából: Jézus mondja: „Az emberek imái, gondolatai, cselekedetei, mint a hullámok terjednek az Ég felé az Úr szeretetének óceánjába, és ott változásokat, fodrokat, hullámokat idéznek elő.”

Kép: Ha sokan imádkoznak ugyanarra a jó célra, a hullám nagyobb lesz.

Jézus: Ezzel a gondolattal erősítettem meg benned, hogy sokkal többet ér bármilyen szándékra mondott ima, ha azért többen imádkoznak, mintha csak egy valaki. Azt is kifejeztem ezzel, hogy a közösségi imának hatalmas ereje van. Ezért most, mikor bajban van az ország, sokan fogjatok össze, és buzgón imádkozzatok. Így könyörgésetek gyorsabb meghallgatásra talál.

6.

Luisa Piccarreta írásából: Jézus mondja: „Az akarat olyan fény, melynek van ereje (ragyogása), melegsége, színe.”

Jézus: Az akarat nagyon fontos képessége az embernek. Ez az, ami előre viszi az embert a fejlődésben. A gyenge akarat homályos, fénytelen, az erős akaratnak olyan erős a fénye, hogy szinte kitör a lélekből. Szinte láng alakban mutatja a cselekedetnek az utat. A jóakarat a szeretet melegségét sugározza a környezetére.

7.

Luisa Piccarreta művéből: Jézus mondja: „Az áldozat, amit meghoztok, hogy az akaratomat teljesítsétek, tisztává, nemessé formál, olyan, mint az Isteni vér a lelkeknek, épp úgy, ahogy az élelmiszer formálja a vért a testnek.”

Jézus: Drága gyermekeim, kövessetek Engem az áldozathozatalokban, mert ezek olyan erényes cselekedetek, melyekre nagy szüksége van lelketeknek. E nélkül elsorvadna, és eldurvulna a lelketek. Áldozat nélkül nem lehet bejutni a Mennyországba.

8.

Luisa Piccarreta művéből: „Az egész világtörténelemben csak két ember, Szűzanya és Jézus élt az Isteni akaratban, nem a saját akaratuk szerint élve, és a távolság, a különbség Jézus-Mária és az emberiség között végtelen, olyannyira, hogy a testük sem maradt a Földön. Ők királyi palotaként szolgáltak az Isteni akaratnak, és az Isteni akarat elválaszthatatlannak érezte Magát a testüktől.

Jézus: Mivel Édesanyám és Én egyáltalán nem ismertük a bűnt, soha nem tudtunk ellenállni Atyám akaratának. A többi ember az eredeti bűn miatt képes előtérbe helyezni a saját akaratát Istennel szemben. Természetesen, különbségek vannak a teremtmények között. Vannak, akik a lelki fejlődés olyan magas fokán élnek, hogy akaratuk, érzelmeik és cselekedeteik közelebb vannak a Miénkhez. Ők nincsenek végtelen távolságban Tőlünk. Egyre jobban fogadják el Isten akaratát. A fejletlenekben még nagyon nagy a távolság Köztünk és az ő lelkük között.

9.

Maria Valtorta írásából: Jézus mondta Keresztelő Szent Jánosról: „Azok között, akik asszonytól születtek, egyetlen ember sem nagyobb Jánosnál, a Keresztelőnél”. És hozzátette, hogy Keresztelő János halála után a Szentek is fel fognak nézni rá.

Jézus: Keresztelő Szent János hite az Én Isten-fiúságomban és Messiási mivoltomban az Egekig ért, megelőzve minden kortársát. Ezért foglalhat el a Mennyben olyan előkelő helyet, hogy a Szentek felnéznek rá.

10.

Maria Valtorta írásából: Jézus az Angyalokról mondta: az Angyalok Isten gondolatának tiszta tükrei. Védik az embert, és az embernek átadják a fényt, ami Rájuk világít, és a tüzet, melyet összegyűjtenek imádva az Istent.

Jézus: Az Angyalok tiszta szellemi lények, Isten gondolataiból származnak, és úgy segítenek benneteket, hogy rátok tükrözik Isten gondolatait, ezzel megvilágítják a ti gondolataitokat, azután Isten tüzét is közvetítik nektek, amellyel táplálják érzelmeiteket és cselekedeteiteket. Így segítenek nektek a lelketek fejlődésében.

11.

Olvastam az Oltáriszentségről: Az Oltáriszentség a tabernákulum rabja. Eljön az idő, amikor beszélni fognak az évszázadokon át elnémított tabernákulumok, templomok, dómok az égbekiáltó közönyről, nemtörődömségről, hálátlanságról, mellyel körülvették Jézust, az Élet Urát és Istenét, Akiről nem beszéltek, Akit elfeledtek, Akit elnémítottak.

Jézus: Eljön majd az idő, mikor az embereknek felelniük kell az Oltáriszentséggel szemben tanúsított tiszteletlenségükért. Jönnek a különböző büntetések, melyeknek egy része ezekért vonja felelősségre teremtményeimet.

12.

Kép: Egy piramis, egy láng emelkedik ki a piramis alapjából, a láng körvonala a piramison belül marad.

Jézus: A piramis nem más, mint Egyházatok jelképe, mely alapjaiban lángol, ég.

13.

Kép: Egy fehér kendőn Jézus arca a torinoi lepelről, a kendő vízszintes helyzetben lebeg egy picivel a talaj felett, a kendő távolodik tőlem, valami elsodorja, elviszi.

Jézus: A torinoi lepel a történelem folyamán sok tudományos vizsgálaton ment át, és gyakran rá akarták bizonyítani, hogy hamis. Majdnem elégett, de megmentettem, mint legbecsesebb emlékemet nektek. Tehát, ezt a hatalmas értéket el akarták venni tőletek a hitetlen, ateista tudósok. De ezt nem engedem meg nekik.

14.

Hang: Egy szó sem lehet benned.

Kép: Valaki két kézzel nyomkod lefelé valamit vagy valakit.

Jézus: Hamarosan eljön az idő, hogy el akarnak hallgattatni minden igaz választottamat.

15.

Arról volt szó, amikor nem viszonozzák a szeretetet.

Hang: Ezt ne vedd rossz néven.

Jézus: Jól jegyezd meg, hogy nem az a fontos, hogy téged szeressenek, hanem az, hogy te mindenkit szeress. Ezért ne vedd rossz néven, ha valaki megtagadja tőled a szeretetét. Nem aszerint foglak elbírálni, hogy a Földön szerettek-e téged, vagy nem, hanem aszerint, hogy te hogyan szerettél másokat.

16.

Kép: Egy színpadon balett táncos lányok táncolnak gyönyörű ruhában, majd megjelenik egy főszereplő balett táncos.

Jézus: Mindenki ott táncol az élet színpadán. Van közöttük főszereplő.

17.

Hang: Elérte a csúcsot, majd hanyatlik.

Kép: Valami egy hely csúcsán van, majd lefelé indul a hegy lejtőjén.

Jézus: Vannak teremtményeim, akik nagyon szépen haladnak a lélek fejlődése útján, elérik a csúcsot, és valami kísértés következtében abszolút tökéletesnek érzik magukat, és a gőg hatására visszaesnek.

18.

Hang: Kis lyukat találni szíveden.

Jézus: Ha bántanak, lelki sebet kapsz, és ha nem fordulsz Hozzám segítségért, ez a seb annyira mélyül, hogy a megbocsátó szeretet kihullik a szívedből.

19.

Hang: Mellette… semmi megszokás.

Kép: Piros fényű rózsa.

Jézus: Tarts ki a szentmise, az Oltáriszentség és a szentgyónás mellett, nem megszokásból, hanem áldozatos szeretetből.

20.

Kép: Egy nagy fehér márvány tömb.

Kép: Egy fekete bőrű nő hoz egy fehér márvány tálat, majd benne tűz gyúl, mely nagy lánggal ég.

Jézus: A márványtömb Isten teremtő gondolatát jelenti. Ebből származnak a lelkek, melyeket a márványtállal szemléltetek neked, ebbe helyezi el Szentlelkem a Szentháromság szeretetlángját, amelytől elkezd lobogni a lélek.

21.

Kép: Valaki leszállt hozzám az Égből, egy árny mozdulatát láttam.

Jézus: Az Őrangyalod jelenlétét éreztette veled.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3714286093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása