Isten szemével

2018.01.15. 09:23

2018.01.14.

1.

Szentségimádásról volt szó.

Azon gondolkodtam, ha kihagyom a Szentségimádást az idő rövidsége miatt:

Kép: Jézus, mint egy lekókadt virágszál

Ha mégis elmegyek a Szentségimádásra, még ha rövid időre is:

Kép: Jézus torinoi arcképe széles mosollyal az arcán.

Jézus: Drága gyermekem, el sem tudod képzelni, mekkora örömet okozol azzal, ha belépsz a Szentségimádásra. Abban a percben kegyelem sugaraimat ontom rád, és alig várom, hogy beszélgethessek egy kicsit veled. Nem baj, ha a sok teendőd miatt csak rövid időt tudsz Velem tölteni.

2.

Karizmatikus misén: énekelték a „Tied a dicsőség” kezdetű éneket.

Kép: Egy nagyon erős láng sziluettje.

Kép: Egy pap velem háttal van, és felemeli a Szentostyát.

Jézus: A Mennyei Atya nagyon örült a dicsőítésnek, a láng az Ő Szeretetlángja jelképe volt, amelyet ajándékul szétosztott a dicsőítő testvérek között. A képen a pap azért emelte fel a szentostyát, mert a dicsőítés az egész Szentháromságnak szólt.

3.

Kép: Egy valaki hatalmas pakkot hoz elém targoncával, hogy csak a csomag látszott, és az, aki hozta, az nem.

Értelmemben: Ez az illető orosz nemzetiségű.

Hang: Ti is megismeritek egymást a béke jelével.

Jézus: A történelem nagy változásokat hozott. A múltban az orosz nép uralkodott hazátok felett. De már jó ideje a két nemzet békejobbot nyújt egymásnak.

 

4.

Az utóbbi időben sok sértés és bántás ért.

Jézus: Kicsi lányom, ezekkel a sértésekkel edzem a lelkedet. Minél több lelki sebed lesz, annál ellenállóbb és erősebb leszel.

5.

Kép: Az Úr a betegágyamon ül, és fogja a kezemet.

Hang: Sorsdöntő ez benned.

Jézus: A betegágy valójában lelki betegséget jelent, a sebeket, amitől szenvedsz. De ne félj, mindig veled vagyok, és vigaszommal erőt adok neked. Túlvilági sorsod alakulásában nagy szerepet játszanak ezek a lelki szenvedéseid. Légy hálás értük. Nagy dicsőséget szereznek ezek neked.

6.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: A lehetetlenségekben fürödsz te meg.

Jézus: Ami neked lehetetlenségnek tűnik, az Nekem lehetséges. Bízd Rám magad, mert az ilyen helyzetekben mindig utat mutatok neked.

7.

Hang: Azt is mondta az Úr, hogy senki sem fog olyanná válni, mint te vagy.

Jézus: Azért mondta ezt az Úr, mert nincs két egyforma lélek, mindenki egy külön egyéniség, bármennyire igyekszik valaki, képtelen olyanná válni, mint a másik.

8.

Kép: Háromszögben egy szem, de a háromszög csúcsa lefelé fordulva.

Jézus: Ezt a képet nem Én adtam, hanem ellenségem.

9.

Kép: A kereszten Jézus, a kereszt függőleges szárát alul holdsarló szeli át.

Jézus: Hatalmam kimondhatatlanul nagy, Én, a Megváltó uralkodom az egész teremtett világ fölött.

10.

Hangom: Sehol sem vagyok otthon.

Jézus: Igazad van gyermekem, mert ott a Földön ahol élsz, nem találod igazi otthonodat. A te hazád az Én hazám.

11.

Kép: Holdsarló alakú Szűzanya, balra fordulva, kék színű a ruhája, rajta arany vagy ezüst színű csillagok, a karjait kitárta. Szűzanya előtt volt valami, de nem tudtam megállapítani, hogy mi volt az.

Jézus: Ez a szép kép, amit adtam neked, a Szűzanya hatalmát fejezi ki az egész világ felett, amely hatalmat akkor kapta a Mennyei Atyától, amikor a Mennybe került, és a hármas koronát a fejére tették. Az egyik korona a hatalom koronája volt. A sarló alakú Szűzanya karját a Föld felé tartja, a ti bolygótok felé.

12.

Kép: Egy mérleget tart valaki, amely színarany és fehér színekben pompázik. A jobb serpenyőjét látom. Egy idő után a jobb serpenyőt nagyon lehúzza valami a föld felé.

Jézus: Ez egy Mennyei mérleg, az engesztelők mérlege, akik a jócselekedeteiket a jobb serpenyőbe teszik, a gyengeségeiket a bal serpenyőjébe. Mivel idejük legnagyobb részét Velem töltik, és állandóan vizsgálják a lelküket, a jobb serpenyő megtelik minden jóval, és a földig leereszkedik. Az irgalmasság testi és lelki cselekedeteiért sok Mennyei kincset kapnak majd.

13.

Vatikánról olvasok.

Hang: Azt tanácsolom neked, hogy…

Hang: Tiszteletben tartani, hogy…

Jézus: Azt tanácsolom neked, hogy ne ülj fel mindennek, mert vannak kritikák, melyek rosszindulatúak. Az Egyház vezetőinek utasításait tiszteletben kell tartani, de csak addig, ameddig nem szegülnek ellen parancsaimnak.

 

14.

Kép: Valaki a Magyar koronát elém tette, és játékos mozdulattal megérintette.

Jézus: Ez a kép azt fejezte ki, hogy Szűzanyám örökségét egészen természetesnek veszi.

15.

Kép: Nagy-Magyarország térképe felett egy kitárt szárnyú sas.

Jézus: A sas Én vagyok, és nemcsak uralkodok felettetek, hanem védőszárnyaimat kiterjesztem rátok.

16.

Kép: Egy Magyar király, vagy Szent István király, vagy Szent László király balról jött egy parkban. Harci ruházata volt, kard a kezében vagy az oldalán, védő felszerelés a fején és a mellkasán. A parkban egy egyszemélyes kupolaszerű építmény volt, melybe a király belépett, és a tengelye körül megfordult az óramutató járásának ellentétes irányában.

Jézus: A kupola a Magyar kormányt jelenti, melyet védelem alatt tartanak az Árpád-házi Magyar Szentek.

17.

Kép: Egy rombusz alakú töviskoronás szív.

Jézus: Sok ember értelmében az Én szenvedő Szívem nem egy puha, meleg, érző Szív, hanem valami elvont jelkép.

18.

Kép: Férfiak arcképei jelentek meg előttem egymás után, filmszerűen.

Értelmemben: Ezek a férfiak az apostolok.

Hang: A nevükben benne van a feltámadt Krisztus.

Jézus: Itt a Földön minden embernek van egy szűkebb közössége. Van, akinek a családja, van, akinek a barátai, van, akinek a hittestvérei. Én is, a ti Megváltótok magam köré gyűjtöttem a Számomra legszeretettebb 12 embert. Annyira átitattam őket gondolataimmal, érzéseimmel, hogy az ő nevükben benne van nemcsak a feltámadt Jézus, hanem a tanító, a gyógyító, a vigasztaló, a szabadító, és a megváltó Krisztus is.

19.

Hang: Neked van még… másfél éved.

Kép: Egy nő állt előttem, aki ezt közölte velem, a haja össze volt fogva lófarokban. Amikor ezt elmondta, jobbra fordulva eltávozott.

Jézus: Mi eltakarjuk a jövőt előtted, személyes sorsodról konkrétan nem beszélünk. Az ellenségem volt, ne is törődj vele.

20.

Kép: Egy kalendárium előtt állok, nézegetem a hónapokat, számolgatom, hogy milyen hosszú ideje csinálok valamit.

Jézus: Az idő előrefelé lassan pereg, hosszúnak tűnik. De ha visszatekintesz, rövidnek látod.

21.

Hang: Az egyik a jobbjára…

Kép: Az Úr Jézus a Mennyei Atya jobbján.

Hang: És a fogadott fiú?

Jézus: Én Atyám egyszülött Fia vagyok, azért a jobbján állok. Ti, a teremtmények fogadott gyermekei vagytok, ti álltok a bal oldalán.

22.

Szentgyónás után:

Kép: A háromszög csúcsán állok, mely a Szentháromság jelképe

Jézus: Ellenségem, a gonosz hiúsággal kísért téged, mert azt mutatja neked, hogy a szentgyónás után a Szentháromság fölé emelkedhetsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr1513586817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2018.01.18. 19:27:19

22.

Szentgyónás után:

Kép: A háromszög csúcsán állok, mely a Szentháromság jelképe

Jézus: Ellenségem, a gonosz hiúsággal kísért téged, mert azt mutatja neked, hogy a szentgyónás után a Szentháromság fölé emelkedhetsz.

23.

Hang: Tessék.

Hangom: Ezt nem akarom megenni.

Kép: Elém tesznek egy nagy fazekat, amely tele volt minden olyannal, amit soha nem ettem, de nem is tudtam, hogy ilyen is létezik. Barna gömbszerű volt az alakjuk.

Jézus: A fazekat Én kínálom neked. Ami benne van, azoknak a felebarátaidnak a szimbólumai, akik majd közömbösségükkel, bűnös életükkel sok gondot okoznak neked. Ezt a feladatot nincs kedved elfogadni. A félbevágott citromszerű virágkehely a te lelked. Kérlek, fogadd be, akiket felkínáltam neked.

24.

Kép: VI. Pál pápa mellszobra előtt egy lány, a lány simogatja a mellszobor arcát.

Jézus: A lány az akkori híveket jelképezi, aki hálásan tekint VI. Pálra, aki új változásokat hozott.

25.

Kép: Egy kisebb Szűzanya szobor áll egy asztalon jobbra fordulva, valaki ledönti a kezével. A szobor darabokra törik.

Jézus: A többi vallás a Katolikusokon kívül nem tiszteli a Szűzanyát, és bálványimádásnak tartja a szobrokat, képeket. Ez a kéz az ő jelképük.

26.

Egy imatárs azon gondolkodott, hogy munkát váltson. Közben azt is mondta, hogy az engesztelés és a közös ima jót tesz a lelkének, feltölti szívének-lelkének azt az ürességét, mit a külvilág okoz neki. Azt tanácsoltam neki, hogy a munka ne menjen a lelki életének kárára, és az engesztelésnek a rovására, mert a lelki élet elhagyása egy olyan űrt hagy maga után a lélekben, melyet semmilyen jó munka vagy egyéb világi dolog nem helyettesítheti. Ha mégis a lelki élet elhagyását választja, a jó munka mellett is egy idő után nagy ürességet fog érezni bensőjében.

Jézus: Szentlélektől kaptad a bölcsességet, mert a legjobb tanácsot adtad neki.
süti beállítások módosítása