Isten szemével

2017.07.03. 17:36

2017.07.02.

1.

Egy pénteki nap egy ünnepi misére és szentségimádásra akartam menni, de egy rövid idővel az előtt kért egy ismerős, hogy segítsek összeszedni a barackot a kertjében, mert már érett volt, és a vihar leverte a fáról.

Érzés: Mivel nem önszántamból nem mentem el az ünnepi misére és szentségimádásra, mintha az Úr odaajándékozta volna a kegyelmeket, mintha mégis részt vettem volna rajtuk.

Jézus: Drága kislányom, nagyon helyes volt a választás. Első a szeretet, és annak gyakorlása, sok kegyelmet vonzott le neked az Égből.

2.

Ismerős kertjében vendégek, nyaralók is voltak, kik nem voltak buzgó hitűek, inkább az ezoterikus tanokat követték. Megfigyeltem viselkedésüket, mintha egy kicsit „unatkoztak” volna.

Érzés: Mintha lopták volna saját idejüket.

Jézus: Olyanok közé csöppentél, akik távol vannak Tőlem, nem igénylik egyáltalán a jelenlétemet, a világnak élnek, és a földi élvezeteknek. Ferde utakat keresnek (ezotéria). Az ilyenek nem tudják felfogni, hogy milyen fontos dolog földi életükben az idő kihasználása. Elpocsékolják az éveket, és életük végén, mikor Atyám hívja őket, semmit nem tudnak felmutatni. Imádkozz értük, mert egyenesen a pokol felé haladnak.

3.

Az ismerősöm, ki a 60-as éveiben van, megmutatta fiatalkori képét.

Érzés: Mintha teljesen más egyénnel álltam volna szemben, ki a képen volt és a jelen valóságában.

Jézus: Azért láttad a férfi fiatalkori képét másnak, mint amilyen ma a valóságban, mert a lélek az évek múlásával érik, növekszik a bölcsessége, és ha nem is gyakorolja a vallását, az erények erősödnek benne.

4.

A lélekbelátásról volt szó.

Jézus: A lélekbelátás azt jelenti, hogy belelátsz az illető szándékaiba, látod a bűneit, a hibáit, és az erényeit konkrétan.

5.

Érzés: Különböző imák elmondása után másképp érzem magamat, és a hangulatomat is, mintha más lenne az illata.

Jézus: Azért érzed minden imánál másképpen magad, mert mindegyik imának más és más a hatása rád. Az egyik dicsőségem fényét emeli benned, a másik a háládat növeli, a harmadik az együttérzésedet a szenvedéseim iránt, és így tovább.

6.

Kép: A Mennyei Atya egy mérleget tart, az egyik serpenyő az irgalmat jelképezi, a másik az igazságot. Ha irgalomért könyörgünk, irgalmat kapunk, de ha nem, az Isteni igazság ér el bennünket.

Jézus: Drága kislányom, az irgalmasság és igazságosság egyaránt Isteni tulajdonság Bennem. Azok felé, akik tele vannak jó szándékkal, tisztán és becsületesen élnek, szeretettel és áldozatossággal telik Földi életük, irgalmasságomat fogom éreztetni. De azokkal, akik elfordulnak tőlem, semmibe veszik törvényeimet, az igazságosságomat fogom megismertetni inkább.

7.

Az értékekről volt szó.

Hang: Azt tanultad ebből, hogy…

Érzés: A földi kincseinket, tulajdonságainkat felhasználva mielőbb váltsuk be Égi kincsekre, ne várjunk vele.

Jézus: Arra akarlak tanítani téged, hogy soha ne mulaszd el az alkalmat a jócselekedetre, hanem azonnal tedd meg azokat, hogy magaddal tudd vinni az Égbe, és be tudd váltani Mennyei kincsekre. Erre taníts másokat is.

8.

Kép: A Mennyei Atya kezében tart egy piros fejű jogart.

Jézus: Jogarom tetején bolygótok, a Föld jelképe van, mert közeledik a megpróbáltatások ideje, mialatt a Föld lángokban fog állni, megtisztul, és Új Világot teremtek.

9.

Kép: Egy drapp színű ház előtt egy drapp színű magas oszlop, melyen van egy lámpa.

Jézus: A falvak és városok lakói zömével közömbösek és bűnösek. Alig akad olyan gyermekem, aki fényt vigyen közéjük.

10.

Kép: Egy piros közegben egy ajándékcsomag. A piros közeg mintha vér lett volna.

Jézus: A legnagyobb ajándék számomra, amit teremtményem adhat, a vértanúság. Ugyanis, egyetlen kicsi életével ezrek lelkét menti meg.

11.

Hangom: Az egyik kezem ad, a másik megvon.

Kép: Egy fényalma, melyben volt piros is és sárga is, szivárványra emlékeztetett.

Érzés: Esetenként az adás, máskor a megvonás válik gyümölcsözővé a lélek számára.

Jézus: Helyes a gondolatod.

12.

Kép: Lépcsőzött elrendezettségben, piramist alkotva sok 4 szirmú levél vagy virág van egymáson.

Jézus: A 4 világtáj emberei mindannyian az Én teremtményeim, ők töltik ki az Örökkévalóságot, telítik meg a Mennyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr646296603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása