Isten szemével

2017.11.20. 08:21

2017.11.19.

1.

Kép: Valaki bal kezével, 45 fokos szögben mutat az Ég felé.

Jézus: Az Őrangyal mutatta neked, hogy mindig az Ég felé emeld tekintetedet.

2.

Hang: Sok lim-lom.

Hang: Elgondolkodtatja az embert, hogy tényleg nincs sok időnk.

Kép: Egy nő balra fordulva mondja ezt.

Hang: Szándékod szerint békében.

Jézus: Annyi sok fölösleges dolog van a lelketekben, sok minden foglalkoztat, ami lényegtelen. Nem is gondoltok arra, hogy alig van már időtök ezekre a földi dolgokra, a lelketeket kell előkészíteni. Te kislányom, a békét szeretnéd megtalálni, de hiába keresed itt a Földön, a teljes béke odaát van.

3.

Irgalmas órában:

Kép: Mellettem egy gyorsan író toll.

Érzés: Mindent leír, amit mondok, csinálok.

Jézus: Ez azt jelenti, hogy amit az Irgalmasság órájában imádkoztok ti engesztelők, akkor minden szavatokat feljegyezzük az Élet Könyvébe.

4.

Síró férfi hang: Miután elhagy, itt hagy… nagyon fog fájni.

Kép: Egy folyosón csukott ajtók vannak jobb és bal oldalt, a folyosón egy fiú, ki kinyit egy jobb oldali ajtót.

Jézus: A folyosó a tisztítóhelyet szimbolizálta, ahol sok hely van. A fiú egyik ajtón benyitott, hogy elfoglalhassa helyét.

5.

Hang: Minden áron… minden nemzetnek.

Jézus: Minden áron meg kell őriznie hitét minden nemzetnek.

6.

Érzés: Az Európai Unió, mivel erőszakoskodik egyes dolgokban, szét fog esni, mint bármelyik birodalom a történelem folyamán.

Hang: Hamarosan.

Jézus: Az Európai Unió a mai formájában valóban meg fog szűnni, de majd az antikrisztus megjelenésével egy új világrend jön létre, melyben megszűnnek a határok, összekeverednek a népek.

7.

Kép: Egy fa, melynek nincsenek levelei, és tüskés.

Jézus: A hitehagyás idején, mely már nagyon közel van, megszűnik az emberek egymás iránti szeretete, bizalma, a gőg és az önzés, a támadó, tüskés magatartás jellemzi őket.

8.

Hang: Takarítani ezt benned… meghálálni.

Kép: Egy sártömeg.

Jézus: A végső időkben így szólok hozzátok: „Teremtésem, a lelked olyan, mint egy sártömeg. Ki kell takarítani ezt belőled, hogy mire jön az ítélet, megállhass előttem. Nem győzöd majd meghálálni, hogy engedelmeskedtél”.

9.

Luisa Piccarreta írásából: Jézus: „Heródes gonoszsága és lelki felkészületlensége olyan mértékű volt, hogy nem érdemelte meg, hogy reá nézzek, vagy egy szót is szóljak hozzá. Ha megtettem volna, még bűnösebbé vált volna, minden szavam, tekintetem egy újabb köteléket formált volna közte és Köztem”.

Érzés: Így vagyunk mi is azokkal, kik nincsenek még felkészülve arra, hogy befogadják a hitet. Mind jobban akarunk valakit meggyőzni, annál jobban ragaszkodik a téves álláspontjaihoz.

Jézus: Mint ahogy Heródest az Én csodáim sem tudták volna megváltoztatni, ugyanolyan öntelt és gőgös maradt volna, ugyanúgy e század hitetlen embereit sem lehet a meggyőzéssel a hit útjára vezetni. Erőszakkal senki sem fog hinni. Imádkozni kell értük, és így nem vesznek el.

10.

Luisa Piccarreta írásából: Jézus az ember szabad akaratát királynőnek nevezte, mely legbecsesebb az össz teremtett dolog közül. A Nap, Hold, csillagok, a Föld minden teremtménye szép, de nem ad neki vissza szeretetet. Csak az ember képes Istennek adni szeretetet saját szabad akarata által.

Jézus: A szabad akarat Isten nagyon értékes ajándéka az embernek. Kiváltságos ajándék, Én az ajándékok királynőjének nevezem. A növényeknek, állatoknak és dolgoknak nincs szabad akarata. Csak az ember képes ennek az ajándéknak a felhasználásával szeretetet és hálát adni Teremtőjének. Milyen kár, hogy sok ember nem él ezzel a lehetőséggel.

11.

Luisa Piccarreta írásából: Arról volt szó, hogy az Isteni akarat mindenek felett áll. Az Isteni akaratnak van alávetve a bölcsesség, a szeretet kiáradása, és minden más.

Jézus: Gyermekeim, legalább ti engesztelők gondolkozzatok el azon az igazságon, hogy Isten akaratának minden alá van vetve. Semmi sem teljesülhet, amit Ő nem akar. És minden teljesülhet, ami benne van a szándékában.

12.

Luisa Piccarreta írásából: Jézus: „Jöjjetek, hogy a szenvedély, a feltörekvés, részegség, mámor, és az érzékiség iránti szomjatokat Véremmel csillapítsátok, és Isteni Véremben megtaláljátok minden gonoszságotokra az orvosságot”.

Érzés: Ez is csak akkor érvényes, ha szabad akaratunk által el is hisszük, és vágyunk rá.

Jézus: Az Én Szent Testem és Vérem csak azoknak tudja átjárni a belső érzéseit, akaratát, gondolkodását, és csak azokat tudja tisztítani, frissíteni, erősíteni, és vigasztalni, akik mélyen elhiszik Nekem az Én valóságos jelenlétemet az Oltáriszentségben. Ez vonatkozik arra az esetre is, mikor csak szokásosan, automatikusan veszitek magatokhoz az Én Testemet, Véremet. Akkor nem tudom kifejteni úgy hatásomat.

13.

Luisa Piccarreta írásából:

Jézus imája a Mennyei Atyához: „Add, hogy a Vér örök akaratunkban keringjen, hogy védelmezze az embert, és hogy az ember is védhesse magát Igazságszolgáltatásunk előtt.”

Érzés: Az Isteni Igazságszolgáltatás olyan erős és komoly, hogy mindenekfelett áll, hogy Irgalomért kell esedeznünk. Az Úr saját Vérét irgalomból ontotta ki értünk.

Jézus: Ti gyermekeim el sem tudjátok képzelni, hogy az Én Szent Vérem a szentáldozáskor nemcsak a gonosz kísértéseitől óv meg titeket, hanem az Isteni Igazságszolgáltatás előtt is védelmet nyújt lelketeknek. Ugyanis Atyám annyira tiszteli és szereti Szent Véremet, amit értetek ontottam, hogy ha látja nyomát lelketeken, képes minden tartozásotokat az Én áldozatomért eltörölni.

14.

Maria Valtorta írásából: Arról volt szó, hogy egyes emberek szívében a Törvény létezése olyan, mint a megkövült erdő a sivatagban. Az elszáradt fa, ha elégetik, ugyan meleget tud adni, de ha megkövül, akkor már semmire sem lehet használni. A megkövült oázis is olyan a sivatagban, amely távolról csalogat, amelyhez oda megy az ember hűst keresve, de sajnos csalódnia kell, és ezzel is csak az idejét veszíti.

Érzés: Ha az Úr törvényeit nem helyesen élve használjuk fel, mi is olyanokká válunk, mint a megkövült fa. Sem mi, sem mások nem tudnak belőle hasznot nyerni a lelkük javára. A Törvény megreformálása még jobban hozzásegít ehhez.

Jézus: Az őskeresztények idejében még élt a Törvény az emberek szívében. Ahogy telnek az évszázadok, és eltorzítják a Törvényeket, engedményeket tesznek, átírják, a régi örök életű Törvény, a 10 parancsolat meghal, eltűnik a szívekben. A várható reformok ezt még jobban elmélyítik a hagyományok nélkülözésével.

15.

Arról volt szó, hogy fájdalmas az, amikor az ember áldozatot hoz, de úgy tűnik, feleslegesen.

Érzés: Mekkora fájdalom az is, amikor az Úr Jézus áldozatát nem fordítjuk hasznunkra.

Jézus: Azok az emberek, akik nem hisznek Bennem, és nem szeretnek Engem, nem tudják felhasználni megváltó áldozatomat, tehát, saját lelkük számára elherdálják.

16.

Kép: Egy nagy, barna kenyér.

Jézus: Imádkozd rendszeresen: „Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma”. Ez kettőt jelent, az Oltáriszentséget, és a betevő falatot.

17.

Hang: A fény el fog aludni.

Érzés: Nekünk kell ragyogni, mint a nap.

Jézus: Ha az engesztelő csoportok megszűnnek, ha nem virrasztanak, és nem működnek a Szentségimádások, a fény ki fog aludni. Ezt ne engedjétek, tápláljátok a fényt szívetek szeretetlángjával.

18.

Kép: Egy csomó egy madzagon.

Jézus: Ha életetekben van valami nyomasztó gond, megoldhatatlan probléma, forduljatok Hozzánk, Édesanyám és Én majd megoldjuk.

19.

Kép: Két oszlop növekszik egymás mellett, az egyik egy idő múlva gyorsabban nő, majd ráhajlik, beborítja a másikat.

Jézus: Gyermekeim lelke különböző sebességgel fejlődik. Vannak, akik jobban használják fel a kegyelmeket, és magasabbra nőnek. Mások pedig lemaradnak. A nagyobb és erősebb védelmezőn ráhajlik a gyengébbikre, és segít növekedni neki.

20.

Kép: Tölcsér alakú mélyedés a tengerben.

Jézus: A tenger az ember lelke, a tölcsér alakú mélyedés a bűn, amely lehúzza a lelket a mélybe. Van, akinek sok kisebb-nagyo

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6913451839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.12.07. 08:24:37

20.

Kép: Tölcsér alakú mélyedés a tengerben.

Jézus: A tenger az ember lelke, a tölcsér alakú mélyedés a bűn, amely lehúzza a lelket a mélybe. Van, akinek sok kisebb-nagyobb mélyedés van a lelkében. Ha egy őszinte szentgyónást végez, a lelke újra sima lesz.

21.

Maria Valtorta írásából: Jézus: „Az ember lelke otthon, egyben oltár is”.

Kép: Fekete füst árad annak az embernek a lelkéből, ki bűnt követ el, aki pedig szeretetet gyakorol, annak a lelkéből pedig fény árad.

Jézus: A tiszta és Engem szerető lélek szentáldozáskor otthonommá válik, és fény árad belőle. A bűnös ember nem fogad be engem, és nem épít oltárt a lelkében. Fekete füst árad belőle, amit ti nem láthattok, csak Én.

22.

Hang: Örömtől… énekek.

Kép: Egy valaki guggolva szed virágokat egy dombon. Egy-egy virág pedig olyan, mint egy-egy csokor.

Jézus: Akinek örömtől zeng a szíve, az énekel Nekem. Nem csak énekel, hanem imáiból, énekeiből, rózsafüzér fohászaiból csokrot nyújt át nekem.

23.

Kép: Egy nagyméretű prágai kis Jézus szobor alatt állok reá tekintve.

Jézus: Akár a betlehemi kis Jézusra, akár a prágai gyermek Jézusra, akár a megdicsőült felnőtt Jézusra gondoltok, egyaránt ugyanazon tisztelettel és imádattal, hódolattal, és csodálkozással kell felnéznetek Isteni mindenhatóságára és hatalmára.

24.

Hang: …hogy érezze, mit jelent a mi kereszténységünk.

Kép: Két kis fehér levél a csücskénél összeforrva.

Kép: Fehér fény, arany fény.

Jézus: Azért jönnek a megpróbáltatások, majd a tisztulás, és az Új Világ, hogy az emberiség érezze, hogy mit jelent a mi kereszténységünk. Az első kép az engesztelők összefogását jelenti. Az arany fény felcsillanása az Új Világ boldogságát és tisztaságát jelképezi.
süti beállítások módosítása