Isten szemével

2017.06.05. 17:24

2017.06.04.

1.
Kép: A felhős égen egy háromszög, melynek alsó része rózsaszín, a felső része sárga, ahogy a lemenő nap megvilágítja azt.

 

Jézus: Gyermekeim, imádkozzatok az egységért, hogy egyek legyetek Velünk a Szentháromsággal, és egymással is, mert csak így lesztek boldogok, és csak így éritek el az üdvösséget.
2.
Hang: Készülj, készülök!
Jézus: Készítsd a lelkedet, tisztítsd meg egészen, gyakorolj sűrűn bűnbánatot, hogy teljes tisztaságban várd eljövetelemet.
3.

 

Szent Vér imák közben.
Kép: Arany fény.
Hang: Naponta ezt.

 

Jézus: Az arany fénnyel azt jeleztem neked, hogy a Szent Vér imák rendkívül értékesek, és ha nagyobb lépésekkel akarsz haladni az életszentség felé, minden nap imádkozd el.
4.

 

Kimerültség miatt nem tudtam imádkozni.

 

Kép: Egy hosszú sorban piros és fehér rózsák váltogatták egymást, az első rózsa a sorban piros volt
Jézus: Kislányom, ha fáradt vagy, hogy egyáltalán nem tudsz imádkozni, akkor csak nézz Engem, és Én téged nézlek, így beszélgessünk pihenésképpen. Azt a hosszú láncot a piros és fehér rózsákkal azért mutattam, hogy ha imádkozol, akár gondolatban, akár szavakkal, akár szóbeli imával, akár szívimával, imád folyamatos legyen, és imáidban az áldozat és a szeretet Irántam váltogassák egymást.
5.
Kat Kerr: A Menny felfedése: „Mint mindig, most is Isten jelenléte járt át mindent és mindenkit. Nekem ez szinte elviselhetetlen volt, valószínűleg azért, mert nem voltam állandó lakos.”
Más forrás: Isten jelenléte és kegyelme mindent és mindenkit beborít a Földön, de az ember nincs tudatában. Csak akkor tudatosul benne Isten védelme a földi életben, amikor elhagyja a földi életet, és már megváltoznak a dolgok körülötte.
Valtorta Mária: Az Őrangyalom mondja: „A Földön Isten lakik az emberben, a Mennyben az ember lelke lakik Istenben”.
Érzés: A Földön Isten bennünk is lakozik, és egyidőben körülöttünk is van, és ugyanez van a Mennyországban is.
Jézus: Isten a földi életben is, és a Mennyországban is bennetek és körülöttetek van egyszerre. Bennetek lakik, és ti pedig benne.
6.

 

Kép: Nagy szemek felettem, és nagyon néznek.

 

Jézus: Az Égiek, tehát a Szentháromság, az Angyalok és Szentek állandóan figyelemmel kísérnek itt a földön. Úgy viselkedj, hogy ők mindent látnak.
7.

 

Misén felemelik az Oltáriszentséget.

 

Kép: Az Oltáriszentség helyén egy nap, mely nagy fénnyel világít
Pap mondta egy misén prédikáció közben: Mindazok, kik nem követik az Úr Igéjét, és nem táplálkoznak az Úrral, sötétségben vannak.
Szent Pio atya gondolata: Az ember inkább elviseli a fizikai sötétséget, a napfény hiányát, mint Isten hiányát.
Szent II János Pál pápa: Az egész hetünk felkészülés kellene, hogy legyen a vasárnapi szentmisére és a szentáldozásra, mivel ez a pillanat a hetünk fénypontja.
Jézus: Én vagyok a ti világosságotok, Nélkülem elvész a lelketek.
8.

 

Hang: Isten országáért felelős vagy.

 

Jézus: Ti választottak nemcsak saját lelketekért vagytok felelősek Előttem, hanem mások lelkéért is. Ugyanis a lelkek, akiket példátokkal és tanításotokkal megmentetek, népesítik be Országomat.
9.

 

Kép: Leborulva vagyok az Oltáriszentség előtt.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről, mélyen éreztetve velem, hogy a tekintete keresztüllát rajtam.

 

Jézus: A leborulva imádkozás a külső tiszteletadás legmagasabb formája. Miközben így imádkozol, ott állok feletted, és fényemmel belehatolok lelkedbe, annak minden zegébe és zugába.
10.
Olvastam: Egy reklám vagy film forgatása közben a gyenge színészre rátelepszik a gonosz, és a gonosz a színészen keresztül terjeszti a gonoszságokat és erkölcstelenségeket.
Érzés: Egy reklám vagy film közönség elé terjesztése rengeteg embert meg tud fertőzni egyszerre, de ugyanakkor ugyanazokat az embereket nagyon nehéz a jó irányba vinni.
Érzés: Ha egy csoportban van egy olyan, aki gyenge a hitében, és aki az Isteni üzenetekben nem, vagy kevésbé hisz, a gonosz rossz sugallatokat ad neki, és ezzel képes fertőzni a környezetét.
Jézus: Vannak durva, erkölcsöt sértő reklámok, melyeket nem szabad szó nélkül hagyni nektek választottaknak, hanem fel kell hívni a figyelmet a romboló hatásukra. Ez a ti kötelességetek. Ha igaz üzeneteimben valaki nem hisz, és ezzel a kételkedéssel megfertőzi a többieket, szintén nem szabad hallgatni ilyenkor, hanem meg kell védenetek Engem, Aki küldi az üzeneteket.
11.
Olvastam: „Senki sem független a többiektől”.
Érzés: Senki nem mondhatja, hogy nincs köze a másikhoz. Egyesek, akik nem hisznek Istenben, azt gondolják, függetlenek, nincs közük a hit dolgaihoz, pedig őket ugyanúgy használja a gonosz eszközként, és hatnak a Keresztény hívőkre is.
Jézus: Az emberek szavaikkal és cselekedeteikkel erősen hatnak egymásra. A hitetlenek a többieket eltávolítják a hittől, vagyis Tőlem, viszont a mélyen hívő vallásos gyermekeim közelebb hozzák a környezetükben élőket Hozzám.
12.
Hang: Te a mi imáink hatására nősz
Érzés: Ahogy mi is másokért imádkozunk, úgy mások is imádkoznak értünk, úgy, mint más földön élő emberek, az Angyalok és Szentek, és Purgatóriumban szenvedő lelkek
Jézus: Mi Égiek, miközben figyelünk téged, imádkozunk érted az Atyához, és ez által tökéletesítjük lelkedet.
13.
Egy tanúságtételből: „Amikor imádni kezdtem az Urat, egyre jobban kezdett az Úr ragyogni, és fényt kibocsátani magából”.
Érzés: Nemcsak imádkozni fontos, hanem teljesíteni is Isten akaratát
Jézus: Ennek a gyermekemnek a lelke nagyon fejlett, és tisztában van azzal, hogy az ima és a cselekedet egyaránt fontos a szememben. Viszont öröm tölti el, ha a látomásban mutatom neki, hogy imája által növekszik mennyei dicsőségem.
14.
Hang: Tényleges méreteket öltesz szememben, kinagyítva látok mindent.
Kép: Szabadszemmel nézve egy miniatűr kép, de egy nagyító minden részletet megjelenít felnagyítva azt
Érzés: Ami picinek tűnik a Földön, az nagy a Mennyben. Minden apróság, amit teszünk, nagyon fontos
Jézus: Ha valakinek lelki tanácsot adsz, és ő fejlődik ettől, te kicsinynek látod a szerepedet, de Én, az Úr ezt a jótettet nagy dolognak érzékelem. Ti emberek hajlamosak vagytok arra, hogy bűneiteket bagatell, apró dolognak tartsátok, amit nem is érdemes megbánni. De Én ezeket komoly véteknek tartom a szeretet ellen, és míg meg nem gyónjátok, elraktározom magamban.
15.

 

Kép: Fehér rózsa. -->

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr1112588187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.06.12. 17:48:45

15.

Kép: Fehér rózsa.
Énekhang: -iii (felfelé mennek a hangok).
Hang: Válogasd ki magadban ezt.
Kép: Egy nagy barna kereszt.

Jézus: Az imát mindig azzal kezd, hogy terítsd ki bűnbánatodat Elém, és így olyan szép fehér lesz a lelked, mint ez a rózsaszál. Ezután, mint az Angyalok és Szentek, énekkel dicsőíts Engem. Válogass a dicsőítő énekek közül. Fejezd ki háládat megváltásomért, és utána nekifoghatsz az imának.
16.
Kép: A Mennyei Atya mindent megérint az ujjával, ami a birtokomban van, majd engem is
Jézus: A Mennyei Atyának gondja van nemcsak rád, hanem minden holmidra, ami veled kapcsolatos.
17.
Kép: Kinyílik egy templom ajtaja, egyszerű ruhában lépek be oda, a hangulat vészjósló, titokzatos, az ellenség birtokolja, tudom, hogy ott van benn a Szűzanya
Jézus: A kép a jövőből való, a templom az Egyház jelképe, melyet a gonosz üldöz. Édesanyám segítségedet kéri e szorongatott helyzetben. Hűséget, és bátorságot kér tőled.
18.
Kép: Egy hatalmas rózsaszín cukorhab, tölcsérszerű, mint az örvény
Jézus: Ellenségem a világi örömök édességével kínálgat, és fel akar szippantani téged.
19.
Kép: Mintha a Mennyországban lettem volna, Angyalokkal és Szentekkel körülvéve a Szentháromság trónjánál, a trónteremben
Hang: Mindenki tudja, hogy te ki vagy
Jézus: Légy boldog kicsi lélek, mert a Mennyben mindenki ismerni fog téged. Még azok is, akik a földi életedben nem ismerhettek meg.
20.
Hang: Csak úgy tudom benned pótolni, hogy…
Jézus: Csak úgy tudom pótolni benned a még hiányzó erényeket, ha te is hozzájárulsz felismeréseddel és szabad akaratoddal.
21.
Az erényekről gondolkodtam
Kép: Egy jéghegy a vízben, majd lassan emelkedik ki a jéghegyet a vízből. A jéghegy eddig vízalatti részletei is láthatókká válnak
Jézus: A jéghegy az ember lelkét szimbolizálja. A lélek erényeiből nem mindent látnak a többiek, mert azok a tulajdonságok mélyebben vannak. De ha Én kegyelmeimmel, segítségemmel felemelem a lelket nagyobb magasságokba, akkor a környezete észreveszi az eddig rejtett értékeit.
süti beállítások módosítása