Isten szemével

2022.01.19. 16:03

2022.01.18.

1.

Olvastam: Egy amerikai személy az üzenetekből összefoglalt dolgokat, hogy mik következhetnek a szorongattatás idején. Többek között megemlítette, hogy a garabandali Csoda és a Jel a Nagyfigyelmeztetés után 6 héten belül kellene, hogy megtörténjen, kivéve, ha az Égiek másképp nem rendelkeznek, és szólnak Conchitának ez ügyben, csak azért, mert utána ki kell dobni minden műszaki cikket: telefont, TV-t, rádiót, stb. A maradék Egyház tagjai úgynevezett Máriás Hadsereg tagjai lesznek, kiknek különböző lesz a feladatuk. Egy része a menedékhelyeken fog imádkozni, kisebb részük a külvilágban fognak tevékenykedni. Isten Igéjét fogják hirdetni, menteni fogják a lelkeket, gyógyítani, vigasztalni a haldoklókat, stb.

Jézus: Már annyiszor mondtam nektek, hogy ne kutassátok folyton a jövőt. Különösen azt, hogy konkrétan mi fog történni. A lelketek állapotával törődjetek.

2.

A híradóban bejelentették, Ausztriában február 1.-étől kötelező oltást vezetnek be. Nagyon megrendültem, félelem fogott el, mert ahogy hallottam, a magyar kormány példát vesz az osztrákoktól.

Gondolat: Valószínűleg az Úr azért engedi meg ezt ilyen hamar, mert nagyon eltávolodtak az Istentől. Évekkel ezelőtt ünnepelték a szakállas „énekesnőt”. A bécsi katedrálisban az osztrák bíboros engedélyével koncerteket tartottak, melynek tagjai az áldoztatórácson ugráltak, emberi koponyát raktak az áldoztatórácsra, félmeztelenül ugráltak, ördögi ruhába öltöztek, és az Úr feszületét lóbálták, mint egy közönséges tárgyat. A homoszexuálisokat is támogatják.

Gondolat: Magyarországon akkor mi a helyzet? Itt Magyarországon nem hallottam, hogy ilyen mértékben megszentségtelenítettek volna katedrálisokat. Másodsorban, migránsok másszák át a kerítést éjnek idején puskával a kezükben. Nő a harc a külső és belső ellenségekkel.

Kép: Egy hatalmas nyomás, prés ereszkedik Magyarországra, ezt néhányan tartjuk vissza nyújtott kézzel, minden erőnkkel. De a prés mind jobban és jobban ereszkedik lefele, végül a saját testünkkel védjük Magyarországot.

Gondolat: Kegyelmet kérek a magyarok számára az Úrtól.

Hang: Megvédelek ettől.

Jézus: Tudom, hogy számotokra ijesztő és félelmetes, hogy ilyen gyorsan beindulnak a szorongattatások. Ez a kötelező oltás a bevezető része a tisztulásotoknak. Gondolj a magyarok káromkodásaira, abortuszaira, állandó marakodásaikra, hitetlenségükre, és megérted, hogy eljött az ideje a tisztulásnak. Ti engesztelők érintettek lesztek ezekben az eseményekben, hogy keresztjeiteket felajánlva hitetlen honfitársaitokért sok-sok lelket mentsetek Nekem. Ti fogjátok megmenteni a kereszténységet Magyarországon. Én állandóan veletek leszek. Nincs okotok félelemre. Aki Atyám pecsétjét viseli a lelkén, azt nem fogják beoltani, bármennyire kötelező lesz. Ha mégis valakin erőszakot gyakorolnak, azt egészen érvényteleníteni fogom. A többséget elrejtem a menhelyeken.

3.

Olvastam: Kézirat a Purgatóriumból: Akármilyen nagy szent is valaki itt a földön, mégis részben megmarad az ő szabad akarata, és a szerint cselekszik.

Gondolat: Hogyan tudnék még jobban lemondani a saját akaratomról?

Jézus: Ha bármikor valami döntés előtt állsz, ne hamarkodd el, hanem kérdezd meg Szentlelkemet, hogy így, vagy úgy tegyél. Így, jobban bele fog olvadni az akaratod az Enyémbe.

4.

Érzés: Negatívan hatnak rám a veszekedések, még ha kívülállóként is szemlélem az eseményeket. Többször megesik, hogy még ha nekem is van igazam, inkább vállalom, hogy alul kerekedjek a lelki béke miatt.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Ha a vita arról szól, hogy állást kell foglalni a helyes és helytelen, a jó és a bűnös cselekedetek között, akkor határozottan állást kell foglalnod az Én igazságaim mellett. De ha lényegtelen dologról van szó, ami nem érinti a hit kérdéseit, csak beszélgetés és vitatkozás valami világi témában, akkor hiába látod jobban a dolgot, engedned kell, mert csak így érezhetsz békét a lelkedben.

5.

Nézeteltérésem volt valakivel. De mivel azt tapasztaltam, hogy a másik fél annyira ragaszkodik felfogásához, jobbnak tartottam nem vitatkozni vele, és elhallgattam.

Jézus: Kislányom, akit nem lehet meggyőzni, mert annyira elkötelezett a saját gondolkodásának, azzal nem érdemes vitatkozni. A leghelyesebben jártál el. Még harag is lehetett volna belőle.

6.

Arról volt szó, hogy az Úr formálja a szívemet.

Jézus: Mivel gyakran megbántanak, megaláznak, egy tulajdonságot fejlesztek ki benned, mégpedig az ellenségszeretetet.

7.

Gondolat: Azzal is befolyásoljuk, vagy alakítjuk a túlvilági életünket, hogy mi az érdeklődési körünk. Ha például szent témájú könyveket olvasunk, nem mindegy, hogy valamelyik szent életét olvassuk többet, vagy inkább az Úr Jézus életéből merítünk.

Jézus: Azok a gyermekeim, akik bejutnak a Mennyországba, bizonyos mértékben részesülnek Isten tudásából. Az Én Atyám az üdvözültek értelmében azt a területet erősíti leginkább, amely érdekelte őt itt a földön.

8.

Valaki egy imát nyomott a kezembe, és mondta, ezt minden nap el kell mondani. Gondolkodóba estem, mert képtelen vagyok ígéretet tenni bárkinek is azzal kapcsolatban, hogy minden nap el tudok imádkozni valamit.

Jézus: Nem az a fontos kislányom, hogy minden nap ugyanazt az imát elmondd, hanem az, hogy néhány órát csak Velem tölts kötött és kötetlen imában. Amikor annyira belefáradsz, hogy belealszol a rózsafüzérbe, akkor abba kell hagyni, és frissítésül más tevékenységet kell folytatni. A legjobban igényelem, hogy megnyisd a szívedet Előttem és beszélgess Velem, mint legdrágább vendégeddel, szíved Királyával. Mondd el a gondolataidat, bajaidat, örömödet, bánatodat. Nem a naponta ismétlődő imákat várom.

9.

Arról volt szó, amikor, rejtekbe kell vonulnom.

Kép: Az angyalok viszik az írásaimat a kezükben.

Jézus: Jelképként mutatom neked ezt, hogy felhívjam a figyelmedet, hogy ezeket otthon ne hagyd, mert számodra ezek a legfontosabbak.

10.

Gondolat: Sok ember van, akik nem egyenes beszédűek.

Kép: Valaki egyenesen lecsap egy karddal.

Jézus: Arra hívom fel a figyelmedet, hogy mindig egyenesen merd megmondani mindenkinek a véleményedet, ha a hit igazságairól van szó. Például, merjél állást foglalni a bűn elutasításában és az erény felismerésében.

11.

Arról volt szó, hogy amikor önként vállalkozunk olyan plusz feladatokra, amit más nem vállal el.

Jézus: Mások helyett vállalt áldozat oly kedves Nekem, hogy gazdagon megjutalmazom.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5917831417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása