Isten szemével

2021.12.01. 15:58

2021.11.30.

1.

A mai politikai helyzet miatt vannak, akik arra gondolnak, hogy nagyon rövid időn belül fellép az antikrisztus.

Jézus: A rátok váró események közül semmiféle időpontot nem árulok el. Még bizonyos eseményeknek az Egyház életében meg kell történni, hogy fellépjen az antikrisztus.

2.

Gondolat: Az Úr nem parancsszóra tesz csodát.

Hang: Csak amikor Ő akar.

Gondolat: Eszembe jutottak azok a csodák, amit majd az antikrisztus fog véghez vinni, és azon tűnődtem, mennyire fognak azok hasonlítani az Úr csodáihoz.

Jézus: Tudod kislányom, veszélyt rejtenek magukban a különböző csodák, mert bizony nagyon fognak hasonlítani a hamisak az igaz csodákhoz. Csak azok a gyermekeim tudják megkülönböztetni ezeket, akik megkapták a tisztánlátás kegyelmét. Bizony sokan meg lesznek tévesztve az antikrisztus csodáitól, mert ha gyakorolják is a vallásukat, a hitük nem elég erős.

3.

Arról volt szó, hogy eljön az az idő, amikor a szent könyveket el fogják égetni. Féltem a saját szent könyveimet is.

Hang: Nem lesz semmi baj.

Jézus: Ha az angyalok, akiket küldök el tudnak rejteni téged, akkor hogy ne tudnák elrejteni a szent könyveidet is? Ezért ne aggodalmaskodj.

4.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Ha a gyermek megfeledkezik magáról, az Úr az, aki gondoskodik róla, így nem, vagy kevésbé esik bűnbe. De ha a gyermek mindenről számot tart, sok hibába tud esni, így bűnbe is.

Sokszor hirdetik a világban: „ismerd meg önmagad”, „teljesítsd ki önmagad”, vagy valami hasonló.

Gondolat: Mivel minden pillanatban változunk, sosem reagálunk egyformán egyes élethelyzetekben, elegendő az, ha Isten ismer minket mélységeinkben.

Jézus: Ez az önismeret teória az ember egójának a kifejlesztésére szolgál. A vége gőg. Túlságosan bízik abban, hogy ha megismeri egészen önmagát, elfordul másoktól, és különbnek tartja magát a többitől. Ezzel az önismerettel nem kell foglalkozni, mert a gonosz sugallja. Helyette másokkal kell törődni, másokat segíteni, és másokért imádkozni.

5.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Elmerülve érezte magát az Úrban, az egész lénye beleolvadt az Úrba, semmi mást nem látott, csak azt, amit az Úr tesz és lát. Olyan volt ez számára, mintha vízbe merült volna, és ha akarna beszélni, nem tud, mert a víz a szájába és a bensőjébe megy.

Gondolat: Mások másféle megtapasztalásokról számolnak be.

Jézus: Ne csodálkozz a különbségen, mert a kegyelmeket minden választott másképp kapja. Azt, hogy eláll a szava ima közben, sok gyermekemre jellemző. Ugyanis Én állítom le azzal a hatalmas szeretettel, amivel bele hatolok.

6.

Arról volt szó, hogy vannak olyan személyek, akik követelnek maguknak az Úrtól bizonyos kegyelmeket, pl. hogy láthassák, vagy hallják Őt.

Jézus: Sokkal kedvesebb Előttem, ha a választottam nem követeli ki magának az Én jelenlétemet és a kegyelmeket, hanem türelemmel megvárja. Nem azért, mert kevés az időm, hiszen mindenütt egyszerre képes vagyok ott lenni. Csak az alázatában akarok gyönyörködni.

7.

Kép: Az Urat többen állják körül, az Úr kereszteket, szenvedéseket oszt ki, de úgy, hogy többen jelentkeznek, hogy ők kérik azokat.

Jézus: Az önként vállalt szenvedés nagyon kedves Nekem. Ezt mutatom a képen, hogy sok olyan gyermekem van, akik nem csupán elfogadják a rájuk kimért kereszteket, hanem kérik Tőlem.

8.

Egy pap arról prédikált, hogy a cselekedeteink fognak minket vádolni.

Gondolat: Nem mindegy, hogy az életünk végén mivel szembesülünk, hogy csak kevés, vagy több jócselekedetet vittünk végbe, vagy netán semmit sem.

Jézus: Sokan nem is sejtik, hogy a túlvilági életük mennyire függ a földi életben elkövetett cselekedetektől. Én mindent megmutatok nektek az életetekből, mint egy filmet, és ti önmagatokat vádoljátok a rossz lépéseknél, és örömmel tölt el benneteket, ha jócselekedetet láthattok életetekben. Minél több áldozatos cselekedetek volt, annál nagyobb az esélyetek arra, hogy rövid időn belül üdvözüljetek. Aki viszont csak nagyon kevés jót tett, bűnök nyomják a lelkét, az szomorúan, sírva indul el a tisztítóhely felé. Aki pedig dacosan áll Teremtője előtt és elutasítja Őt, az a pokolra ítéli magát.

9.

A mai világ felfordulásairól volt szó.

Hang: Nem kell mindent tudni.

Hang: Ezek mind ördögi körök.

Jézus: Már annyiszor mondtam Nektek engesztelőim, hogy ne kutassátok annyira a jövőt. Mindennek el fog jönni az ideje, és a bajokban veletek leszek. Azt a nagy kíváncsiságot ellenségem bújtja fel bennetek. Ti csak imádkozzatok. Ennyi most a dolgotok.

10.

Arról volt szó, hogy az ember hasonlóvá tud válni ahhoz, akit szeret, akár mozgásában, beszédében, stb.

Jézus: Csak úgy tudsz egyre jobban hasonlítani Hozzám, ha egyre jobban ellenállsz a kísértéseknek.

11.

A különböző hajlékok jutottak eszembe, amilyenek a Mennyországban lehetnek.

Kép: Egy fehér gömb.

Kép: Három darab háromszög van egymásban, a belső és a külső aranyszínű, a középső pedig fehér.

Jézus: Én, a második Isteni személy tisztaságommal, ártatlan áldozatommal és szenvedésemmel megdicsőítettem az Atyát. A látomásban a fehér gömb a Szentháromság teljes dicsőségét jelképezi.

12.

Arról volt szó, hogy az Úr vezet minket az életünk folyamán.

Kép: Valaki sarka, mezítláb van, hegyekben járkál.

Jézus: Mint ahogy Én mezítláb róttam az utat a Golgotán a kereszttel a hátamon, úgy jönnek utánam hűséges követőim, a zarándokok.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6317831405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása