Isten szemével

2021.11.10. 15:55

2021.11.09.

1.

Egy lelki testvér, ki nem fertőződött még a koronavírusban, azon gondolkodott, hogy a fertőzöttek közé megy, hogy megfertőződjön, hogy természetes úton essen át a betegségen.

Jézus: Ennél a gyermekemnél az, hogy engedelmes, és erős a hite, az egy nagy pozitívum. Viszont nem helyes, hogy Engem, az Istent próbára akar tenni, azzal, hogy akarattal megfertőzteti magát. Ennek még a gondolatával se játsszon. Bízza Rám magát. Történjen vele, amit Én akarok, ne az, amit ő.

2.

Video: 2015-ben a Malaysiai miniszerelnök egy konferencián beszélt az egy világrendről. Arról beszélt, hogy mindenkinek le kell mondania az elveiről, vallásáról, hitéről. Azon ország ellen, amely nem akar engedelmeskedni, mindenféle szankciókat fognak bevezetni. Háborút fognak indítani, hogy megtörjék a népeket, és hatalmuk alá kényszerítsék. Emellett, mindenfélével fogják sújtani az embereket (akár vírusokkal, betegségekkel), hogy legyengüljenek, és ne tudjanak védekezni. A népesség szaporodásába is bele fognak avatkozni különböző módokon, hogy ne legyen sok utód. Természetesen, mivel nagyon sok az ember a földön, 1 milliárdra le akarják csökkenteni a lakosok számát, akár tömegmészárlással is. Egyik nemzet vagy ország sem lesz kivétel.

Kép: Rengeteg vértanú lesz, piros vér folyik, sok papot, hívőt végeznek ki.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Szent Szívemre ölellek titeket.

Érzés + Gondolat: Az Úr közbelép.

Kép: A Mennyei Atya balra fordulva, nagy ütésre készül.

Kép: Arany fény.

Kép: A nemzetek üvöltve szaladnak szerteszét, de utoléri őket a végzet.

A nyugati országokról beszéltek egyesek, hogy lesz-e jövőjük.

Hang: Lecsapok rájuk. De Távol-Keleten sem lesz egyéb.

Kép: A Mennyei Atya derült arccal ül a trónon, és valamilyen mozdulatot tesz a kezével.

Jézus: Amit ez a miniszterelnök mondott, az benne van az Én üzeneteimben is. Addig nem nyugszik ellenségem, míg az antikrisztus számára létre nem hozza az egységes világhatalmat. Sokféle eszközt felhasználnak erre, és a földön egyetlen nemzet sem menekül ez alól. Az egész világon az egész emberiség olyan romlott és erkölcstelen, hogy Isten, az Én Atyám már nem tudja visszatartani haragját. Ez a világhatalom és világegyház az Ő büntető eszközei. Ti, engesztelők könyörögjetek irgalomért, hogy legalább ez a nagy szenvedés és kiszolgáltatottság terelje Felém a sok közömbös és hitetlen megátalkodottat. Az utolsó kép a Trónon ülő Atyáról azt jelképezi, hogy a győzelem az Ő oldalán lesz.

3.

Gondolat: A rossz helyzet, a globalizmus, amit ránk erőltetnek.

Kép: Jézus jelet ad Övéinek, és előre megy. Nagy tömeg megy utána, többek között én is, mint kicsi gyermek, vidáman, mosolyogva. A körülöttem lévők megtörten, beletörődve, szinte lomhán húzzák magukat lehajtott fejjel, fekete, szürke ruhában.

Jézus: A rátok váró megpróbáltatásokat nem közömbös szívvel nézed. Sok-sok ilyen gyermekem, mint te vagy, összefog a gonosz tervek ellen. Nincs miért félnetek, mert a globalizmus elleni harcban Én megyek elől, és ti követtek Engem. Te, a képen, mint kicsi gyermek szimbolizálod az Én bátor, szent maradékomat. Nem beletörődve és letörve haladsz a tömegben, hanem úgy, ahogy Én kívánom, vidáman, lelkesen és örömmel telve. Így adsz erőt a mögötted támolygó tömegnek. Ezt teszik veled együtt az Én, Engem követő bátor engesztelőim.

4.

Kép: Egy ősz férfi arca, melyet felhők vesznek körül, gyönyörű, vidám arc, mondott nekem valamit.

Jézus: E nehéz harcban a Mennyei Atya sugározza belétek az erőt. Ő látja, hogy a harc győzelemmel végződik. Ezért sugárzik az örömtől.

5.

Érzés: Az Úr eddig is készített fel az eseményekre, de most mintha komolyabban, konkrét célokkal, dolgokkal.

Hang: Most újabb felkészülési időd ez.

Jézus: Mivel közeledik az antikrisztus uralma, és az ellene való harc, most már konkrétabban készítelek fel erre az ütközetre. Ez egy újabb szakasza a felkészülésednek.

6.

Gondolat: A mai változó világ.

Érzés: Most ki kell használni minden alkalmat, amit az Úr elénk ad. Ez a kor fog minket valóban szentté formálni, mert most mutatkozik meg, hogy mit tanultunk meg az Úrtól, és hogy mennyire vettük komolyan a szavait.

Jézus: Mikor majd bekövetkezik az antikrisztus és a hamis próféta egész földre kiterjedő uralma, akkor fog eldőlni, hogy mennyit ér a hitetek, a vallásotok. Itt majd alkalma nyílik minden Engem szerető gyermekemnek, hogy valóban áldozattá tegye magát. Aki csak divatból, vagy színlelésből gyakorolta a vallását, az akkor majd gyáván meghunyászkodik, és nem képes Engem, az igazi Krisztust követni.

7.

Gondolat: A rossz idők, mik előttünk állnak.

Hang: Alázatossá teszem szívedet ezért.

Érzés: Az Úr begyakoroltatja velem, hogy figyeljek Rá, és úgy cselekedjek.

Hang: Azonnali megoldásokba kezdek veled.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Mivel az előtted álló nehéz időben sok megaláztatás fog érni, szükséged lesz arra, hogy ezeket alázatosan elfogadd. Ebben majd segítek neked. Nem hagylak magadra az egyre nehezebb időben, mindig meg fogom mondani, hogy hogyan old meg a problémákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr217831399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása