Isten szemével

2021.10.20. 15:52

2021.10.19.

1.

Különböző ijesztgetésekről volt szó a közeljövővel, és a távoli jövővel kapcsolatban, ami félelmet keltett bennem.

Érzés: Jobb az úgy, ha az Úr nem mondja meg előre, hogy mi vár rám és ránk, mert akkor elfutnék, és nem vállalnám az előttünk álló nehézségeket.

Kép: Az Úr Jézus balra fordulva néz lefelé.

Jézus: Szeretném kislányom, ha egészen Rám hagyatkoznál a jövőt illetően, ha különböző ijesztgetéseknek nem ülnél fel. Mitől is félnél, amikor gondoskodom rólad? A jövőt bizony eltakarom mindenki elől, mert ha tudná, hogy mi vár rá, pánikba esne. A kép azt mutatja, hogy minden lépéseteket figyelemmel kísérem.

2.

Azt a hírt újságolták el nekem, hogy az oroszok és a kínaiak szövetséget kötöttek egymással.

Hang: Mi szövetséget kötünk egymással.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Ti Keresztény ország maradtok mindvégig.

Hang: Szívem népe vagytok ti.

Nagy meglepetésben lesz részed.

Jézus: Sok engesztelőm lelkesen imádkozik, hogy keresztény Magyarország legyetek és maradjatok. Ne féljetek kicsiny népem, meghallgatlak benneteket. A meglepetés ideje egyre jobban közeledik.

3.

Az antikrisztusi korról olvastam: Nagyon nagy lesz az üldözés a keresztények között. Jutalmat is kapnak azok, akik üldözik a keresztényeket. Ennek következtében csak egy maroknyi csapat marad, akik az Urat követik, de az Úr egyértelműen olyan különleges és nagy erősítést ad nekik, hogy szembe mernek szállni üldözőikkel. Többek között az Úr megjelenik egyesek előtt. Mivel az Úr nem gépeket teremtett, hanem embereket. Akik nem gombnyomásra működnek, hanem szabad akarattal rendelkeznek, így, akármilyen nagy a nyomás, az utolsó döntést az embereknek kell meghozni, hogy kit akarnak követni: Istent, vagy az antikrisztust.

Jézus: A legnagyobb próbatétel az antikrisztus idejében lesz. Akkor majd kiderül mindenki állásfoglalása. Ti, a szent maradék megerősítést kaptok Tőlem. Csodálkozni fogtok, hogy milyen sok ember részesül majd nagy kegyelemben. Sokan megkapják a látás, hallás, gyógyítás kegyelmét. Sokan láthatatlanná válnak az üldözések alatt. Ettől a nagy megerősítéstől könnyű lesz döntenetek, hogy a jó, vagy a rossz mellé álljatok. De jaj az ingatagoknak, a gyáváknak, a szolgalelkűeknek, akik majd saját érdekeiket nézik. Az antikrisztus mellé állva a sátán rabszolgáivá lesznek. Már most imádkozzatok értük.

4.

Egy pap arról prédikált, hogy Avilai Szent Teréz nővérei szegénységben éltek, de nem meggyőződésből, hanem kényszerből, és ez nem igazi áldozat.

Érzés: Az Úr különböző megvonásokat tesz az életünkben, ha önmagunktól nem vagyunk képesek ezeket megtenni. Ennek is van értéke. De ha mi önmagunktól élünk lemondásban, annak nagyobb az értéke, mert a mi szabad akaratunkból származik ez.

Jézus: Irántatok érzett szeretetemből időnként megengedem, hogy valami szenvedés, vagy baj érjen benneteket, amit kénytelenek vagytok elviselni. Ezt csupán azért teszem, hogy csiszoljam a lelketeket. Tehát, számotokra ez értéket jelent. De még nagyobb értéke van, és lelki haszna az olyan szenvedéseknek és áldozatoknak, lemondásoknak, amit saját szabad akaratotokból vállaltok.

5.

Avilai Szent Teréz búcsúmiséjén semmit nem értettem, ami elhangzott.

Kép: Jézus jobbra fordulva lefelé néz, és figyel engem.

Érzés: Ez is egy próbatétel, ha a misén semmit nem értek, hogy a gondolataimban mivel foglalkozom.

Jézus: Az ilyen lehetőséget az áldozathozatalra Én szoktam adni neked. Hogy nem hallottad rendesen a szentbeszédet, az egy áldozat volt részedről.

6.

Gondolat: Nem tudunk mindent elimádkozni egy nap, így választanunk kell, hogy melyik ima fér bele az időbe.

Jézus: Az Én engesztelőim sose lamentáljanak, ha nem fér bele az időbe valamelyik imájuk. Az egyáltalán nem számít Nekem. Egy a fontos, hogy ne csak szóbeli imákat szajkózzanak megállás nélkül, hanem hagyjanak időt a Velem való elmélyült szívimára, a szemlélődésre.

7.

Az irgalmas időszak jutott eszembe.

Hang: Irgalmamban részesedsz.

Érzés: Annak ellenére, hogy folyamatosan közeledünk a szorongattatás időszaka felé, mégis, a földi életünk mindvégig az irgalomról szól, pláne, ha az Úr irgalmát kérjük. Amikor az ember meghal, a lelke már az igazság szerint kerül arra a helyre, amit kiérdemelt.

Jézus: A te kis életedben is voltak foltok, amelyek miatt te is irgalomra szorulsz. Az Isteni Irgalomnak soha nincs vége. Minél nagyobb szorongattatásban éltek, annál inkább érvényesítem az irgalmas szeretetemet.

8.

Olvastam egy idézetet: „Járuljatok az Úrhoz és megvilágosultok, és a ti orcátok meg nem szégyenül.”

Kép: Amikor az Úr mellett tartunk ki, a világ leköp, mert nem vagyunk elég rugalmasak. De amikor az Úr elé kerülünk, az Úr megjutalmaz kitartásunkért, és nem kell szégyenkeznünk Előtte tetteinkért.

Kép: Egy gyémánt.

Jézus: Arról lehet felismerni, hogy az Enyémek vagytok, hogy a világ nem fogad be benneteket. Érthetetlennek, naivnak, hiszékenynek neveznek, és e szavakkal megszégyenítenek. Én, a ti Istenetek visszájára fordítom ezt, értelmeteket és szíveteket megvilágosítom, hogy e sérelmeket lerázzátok magatokról, és ha majd Elém kerültök életetek végén, gyémántként fogtok ragyogni a szememben.

9.

Hang: Te az Én fegyverem vagy.

Jézus: Fegyverem vagy, mert legyőzöd ellenségemet.

10.

Hang: Nagy alázat.

Jézus: Ugye tudod, hogy alázattal van kikövezve a Mennyország felé vezető út?

11.

Egy pap arról prédikált, hogy templomban áldozatot mutatnak be, ahol nem, az csak imaház, vagy zsinagóga.

Jézus: Az épületet, ahol szentmise folyik, az Én áldozatom teszi templommá.

12.

Hang: Mindez napirenden lesz.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés után az egész világon napirenden lesz a bűnbánat és a szentgyónás.

13.

Hang: Nem is kaphatsz itt fönt…

Jézus: A Mennyben a szenvedésre már nem lesz lehetőséged, ezért használd ki a földi élet szenvedéseit, és ajánld fel ezeket nemes célokra.

14.

Hang: Rózsakoszorúm.

Kép: Jézus fején rózsakoszorú van, lefelé néz, látszik az arcán, hogy szenved.

Jézus: A rózsakoszorút az engesztelők helyezik a fejemre, de a szenvedést, a szomorúságot a megátalkodottak okozzák.

15.

Hang: Nem törtem el, nem törtem össze ezt.

Jézus: Türelmes Isten vagyok, nem töröm össze a hűtlen, bűnös lelkeket, ha bocsánatot kérnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9617831387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása