Isten szemével

2021.10.06. 15:50

2021.10.05.

1.

Olvastam: A Nagyfigyelmeztetés után csak rövid idő lesz a térítésre, mert ahogy a világ visszaáll, az emberek újra visszatérnek a tévhithez.

Hang: Elég idő lesz minderre.

Jézus: Csak akkor lesz időtök a térítgetésre, ha nem pazaroljátok el az időt. Bizony lesznek olyan emberek, akik a hazudozásoknak hisznek. Szükségük van arra, amit saját szemükkel láttak, azt ti, az Én követőim megerősítsétek bennük.

2.

Olvastam: Maria Valtorta: A betániai Lázár haláltusájakor kikiáltotta testvére, Mária Magdolna bűneit, amely nagy fájdalmat okozott Máriának. Mária nagy fájdalommal a szívében panaszolta el ezt Jézusnak, mire Jézus ezt felelte: „Isten megbocsátott neked, és elfeledte múltadat. Lázár lelke is megbocsátott, és elfelejtett mindent, el akart felejteni mindent. Az ember azonban nem volt képes mindent elfelejteni. S amikor a test átvette az uralmat a haláltusa idején, az akarat ellanyhult, s ekkor az ember beszélt.”

Kép: Irgalmas Jézus.

Érzés: Ugyanezzel küzdök én is, sokszor eszembe jutnak a régi rossz emlékek, holott legszívesebben elfelejteném őket.

Hangom: Hogy tudok ez ellen küzdeni?

Hang: Nagyon nagy akarattal cselekedhetsz ez ellen.

Gondolat + Érzés: Azzal tudunk harcolni, hogy soha nem hánytorgatjuk fel a múltat, hogy ne emlékezzünk rá. Mivel a fizikai agyunk információkat, emlékeket tárol, ha emlékeztetjük dolgokra, nem engedjük az emlékeket elhalványodni. De ha nem gondolunk rájuk, hanem szép dolgokkal foglaljuk le magunkat, a rossz emlékképek elhalványodnak, és egy idő után el is tűnhetnek.

Jézus: Az emberi gyarlóságot mutatja Lázár példája. Amíg él és benne van a lelke a testében, addig képes emlékezni minden bántásra, sértésre. De ha megszabadul a test béklyójából, már senkire nem tud haragudni. Nem foglalkozik az élők hibájával. Te is így leszel egyszer majd kislányom. Minden erőddel arra törekedj, hogy ne gondolj a múltra. Hessegesd el a felhánytorgatásokat is. Hívj Engem segítségül, hogy töltsem meg a szívedet megbocsátó szeretettel.

3.

Gondolat: Olykor mekkora kínt okoz az, hogy dolgokról és szeretteimről le kell mondanom.

Hang: Én nagyon jól tudom, Én nagyon jól ismerlek téged.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Áldott légy ezért, hogy nem hagytál el Engemet.

Kép: Mennyei Atya mosolyog, áldásra van téve keze.

Hang: Hasonlóvá teszlek Magamhoz.

Kép: Én, mint kislány állok a Mennyei Trónnál, és csodálattal nézem a Mennyei Atyát.

Gondolat: De a mostani földi élet és feladat jutott eszembe.

Kép: Jézus a keresztet hordozza jobbra fordulva félig ruhátlanul, piros palást csak félig takarja mellkasát.

Hang: A szenvedésnek ideje ez… a szenvedésé.

Kép: Arany fény.

Jézus: Némelykor csüggedten gondolsz arra, hogy mi mindenről és mindenkiről le kell mondanod. Ismerlek erről az oldaladról. Persze, nem érdemes ezért szomorkodni, mert sok-sok érdemet szerzel ezekkel a lemondásokkal. Minél több dologról mondasz le, ami neked kedves, annál jobban hasonlítasz a Mennyei Atyához. Azt akarja, hogy tökéletes légy. Ez a szenvedés ideje. Már régen tart nálad, de a java csak ezután következik, a nagy megpróbáltatások alatt. De ne félj, a Mennyei Atya az Ő arany fényével beborít.

4.

Olvastam: Maria Valtorta: A betániai Lázár feltámasztása után Simon, a Nagytanács tagja elátkozza Jézust. Jézus válasza: „Átkod felszáll az Égig, s onnan a Magasságbeli visszaveti azt rád. Meg vagy jelölve, te szerencsétlen.”

Gondolat: Eszembe jutott, ugyanúgy szállt vissza az átok a zsidó népre, és megpecsételődtek, mikor Jézust kivégezték.

Érzés: Az Úr mindent visszavetít ránk, amit felküldünk az Égbe. Ha áldást, áldással jutalmaz.

Jézus: Sokan nem tudják, hogy milyen veszélyes dolog az átkozódás. Nemcsak annak árt, akit megátkoznak, hanem annak is, aki az átkot másra szórja. Isten nem felejt, és visszaküldi az átkozóra, amit kívánt, vagy itt a földön, vagy a túlvilágon meglakol érte.

5.

Gondolat: Az emberek hangjai, amelyek elhangzanak a földön.

Hang: Minden hang felhallatszik az Égig.

Gondolat: Szentmise, ima, szenvedés, káromkodás, üres beszéd, meggyilkoltak és abortált magzatok sikolyai, mindenféle gondolat.

Kép: A hang és a gondolat külön-külön fénysugárként emelkedik az Égbe, semmi nem veszik el belőlük.

Jézus: Isten mindenhatóságába az is beletartozik, hogy képes minden földön élő embernek a hangját és a gondolatait meghallani, megérteni. Ezért, gyermekeim, jól gondoljátok meg, mit mondtok és mit gondoltok. Ugyanis, ezek a hangok és gondolatok beleszámítanak az ítéletetekbe. Egyetlenegy szót sem felejtünk el, és egyetlen gondolat sem vész el. A mindenhatóság emberi ésszel fel nem fogható Isteni tulajdonság.

6.

Gondolat: A családtagok jutottak az eszembe.

Érzés: Egymás dicsősége húzza egymást felfelé. Pl: ha a családban van olyan, aki az Urat szolgálja, az nagyon emeli a család máltóságát, dicsőségét.

Kép: Régen elhunyt nagymamám arca szürkében, majd fehérben.

Jézus: Már itt a földön a magasabb lelki szinten élő gyermekeim képesek a lassabban fejlődőket, a sok hibával terhelteket imáikkal és felajánlásaikkal egyre magasabbra emelni. De ugyanez vonatkozik a túlvilágra is. Az üdvözült lélek képes szeretteinek segíteni a tisztítótűzben lévő vezeklés lerövidítésében . Imáival szinte felfelé húzza őket.

7.

Hang: Ha megtalálod a madzagot az édes medence legmélyén.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Jellemző az emberekre, hogy szeretik elaltatni a lelkiismeretüket, és az évek során a lelkük mélyére süllyed. Ha kérik a Szentlelket, megmutatja a bűnt, bármilyen mélyen van, és bűnbánatot kelt.

8.

Hang: Kiszáradt beszéded ez, mint a kiszáradt patak.

Kép: Jézus jobbra megy Égre emelt tekintettel.

Hang: Égre kiáltó szó vagy.

Jézus: Vannak olyan felebarátaid, akiknek nem sokat ér a szavad, olyan, mint a falra hányt borsó. A lelked az Égre kiált bánatában, mert nem tudod megérinteni a lelküket.

9.

Hang: Rejtegetni valóm van számodra.

Jézus: Neked sem mondom meg a jövőt, meglepetéseket gyűjtök neked.

10.

Hang: A hited próbád.

Jézus: A nagy hit nagy cselekedetekre képes. A kicsi hit csak sekélységekre.

11.

Hang: Csatlakozzál Hozzám ezért.

Jézus: Csatlakozz Hozzám végtelen szelídségemért.

12.

Hang: A te javadra válik ez.

Hang: Muszáj megszoknod ezt.

Jézus: Ha elfelejted a bántásokat, ha nem nézel hátrafelé, a te lelked veszi hasznát. Ezt meg kell szoknod.

13.

Hang: Kihallgatásban lesz részed.

Jézus: A keresztényüldözés alatt neked is lesz árulód. Így kerülsz majd kihallgatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr8917831383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása