Isten szemével

2021.09.22. 15:48

2021.09.21.

1.

Gondolat: Többen párhuzamot vontak a budapesti első, 1938-as évi Eucharisztikus Kongresszus, és a második, 2021-es évi Eucharisztikus Kongresszus között. Ahogy az 1938-as évi Eucharisztikus Kongresszus után kitört a II világháború 1939-ben, így félő, hogy a III világháború is ki fog törni hamarosan.

Hang: Nagy megmozdulás lesz.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Hang: Én megvédelek ettől.

Érzés: Mintha valami védőburok venne körül engem.

Jézus: Bizony ez a káosz és anarchia, ami eluralkodik az egész világon, forradalmakhoz és a III. világháborúhoz fog vezetni. De ne félj kislányom, védelek téged, és még sok hűséges engesztelőmet.

2.

Hang: Oltsd ki a fényt magadban.

Hang: Magamra hagytál engem.

Jézus: Ne hallgass ezekre a gonosz szavakra, mert nem Tőlem valók.

3.

Gondolat: Egy lelki testvér arról beszélt nekem korábban, hogy a káosz idején, amikor sokan fognak úgy élni, vagy haldokolni, hogy nincs pap, sem a közelünkben sem egyébként, akkor nekünk engesztelőknek kell őket megkeresztelni úgy, hogy vizet vagy szenteltvizet öntünk rájuk, és mondjuk: „Én téged megkeresztellek, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.”

Hang: Meghívottak vagytok mind erre.

Jézus: A nagy megpróbáltatások félelmet keltenek majd a sok hitetlen emberben, akik nincsenek megkeresztelkedve. Ti, engesztelők tudtok segíteni azzal, hogy a Szentháromság nevében megkeresztelitek őket. Bíztass erre kislányom sok-sok engesztelőt.

4.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „A lelki sötétség fokozódik, és a jóknak egységeseknek kell lenniük egymás között. Mert ha egyek lesznek, „csak” akkor leszek közöttük bőséges segítségemmel és támogatásommal. Ha ellenben megosztottak, könnyű prédája lesznek az ellenségnek.”

Gondolat: Többször a fülembe jutott, hogy egyes üzeneteket követő engesztelőtársak kizárnak az imacsoportjukból más üzeneteket is követő engesztelőtársakat, amit nem találok jónak, mert a megfigyeléseim szerint az Úr nem oszt meg mindenkivel mindent, hanem mindenkinek ad olyan üzenetet, amilyet másnak nem ad. Így, ha a különböző üzeneteket követő engesztelők összefognának, egymást nagymértékben ki tudnák egészíteni, így sokkal erősebbek is lennének.

Jézus: Szomorúan figyelem, hogy az Én választottjaim elszigetelődnek egymástól, és nem hisznek egymás kegyelmeiben. Gyengítik az egységet. Ha összefognának, sokkal több lelket mentenének meg Nekem.

5.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „Soha nem veszek vissza egyszer már megadott ajándék jellegű dolgokat.”

Gondolat: Mégis hallottam esetektől, hogy az Úr visszavett kegyelmeket egyesektől, talán olyanoktól, akik elhagyták Őt.

Jézus: Az az igazság, hogy nem Én hagyom el a választottamat, hanem ő hagy el Engem a világért. Ezzel nagy fájdalmat okoz.

6.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus egy elpusztult város romjai előtt állt társaival, és mondta: „Boldogok voltak ezen vidék lakói, azonban a boldogság nem tette őket igaz emberekké. Elfelejtették az Úr szavait… És íme, ez lett az eredménye. Nincsenek többé házak, sem virágok, sem csobogók, sem gyümölcsök.” Isten hagyta, hogy más népek leigázzák őket.

Érzés: Így van ez a családban is, közösségekben. Ahol nincs az Úr, minden romhalmazzá, sivataggá válik. Ahol pedig az Úr lakik az emberek szívében, még ha szerény körülmények között is élnek, minden gyümölcsözővé válik.

Jézus: Nagyon fontos, hogy a városok, a falvak, az országok és a különböző közösségek megőrizzék a hitet és a velejáró hagyományokat, hogy gyakorolják az Istenszeretetet. Mert ha ezekben a közösségekben eltűnik a hit, bálványokat imádnak, a pénzt, a sikert, a hatalmat, a gerjedelmeket, akkor pusztulásra vannak ítélve. Most az idők vége felé fogja Atyám felmérni ezeket a helyeket, hogy hogyan állnak a hit és Istenszeretet dolgában. Pusztulás vár azokra, akik elmerültek a világ élvezeteiben.

7.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy Budapesten örökimádást tartottak az Eucharisztikus Kongresszus végéig az egyik templomban, de utána már megszakították az örökimádást.

Kép: Míg örökimádás volt, addig nagyobb fény áradt az Égből a városra, de miután megszakították az örökimádást, a városra is nagyobb sötétség borult.

Jézus: Az örökimádás igen nagy kegyelmeket és irgalmat vonz le számotokra az Égből. Most, hogy megszüntettétek, bizony kevesebb oltalom és kegyelem száll rátok. De így sem hagylak el benneteket, csak járjatok azért a Szentségimádásokra.

8.

Olvastam: Mennyei Atya mondta: Jézus, az Egyszülött Fiú nagyon szereti a gyermeki lelkeket. Ezért kívánja az Oltáriszentségi Jézus, hogy ők előtte játszadozzanak, hogy rájuk pazarolhassa szüntelenül szeretetének fényét és melegét. Isteni pazarlásba akar átmenni, hogy az emberek új éneket zengedezhessenek, amely az Atya Istennek kijár.

Gondolat: Mivel Isten végtelenségében megteheti, hogy adjon még, de az ember korlátok között él. De annak ellenére meg kell az embernek is próbálnia bátrabban gyakorolni a szeretetet.

Hang: Semmi nem vesz kárba Istennél.

Jézus: Ne sajnáljátok ti engesztelők pazarlóbban ontani felebarátaitokra a szeretetet. Ennek kettős haszna van. Először is annak a gyermekemnek, akit a ti szeretetetekben fürösztötök. Növekedni fog ez által benne az irántad való hála és szeretet. És rólad Rám ismer. Másodszor, nem vész el ez az elpazarolt szereteted, mert mint Égi kincset magaddal viszed a Mennybe.

9.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus: „Isten saját Magát nézi a lélekben.”

Kép: Isten a lélekben saját tulajdonságait, fényeit látja. Amilyen a lélek, olyan mértékben. Ki ragyogóbb, ki kevésbé ragyog.

Jézus: Isten minden embert saját hasonlatosságára teremtett. Mikor vizsgálja a lelket, azt nézi, hogy mit őrzött meg az illető Őbelőle, Istenből. Aki jobban hasonlít az Ő elképzeléséhez, abban sok-sok fény ragyog. Aki keveset, abban csak pislákol az Ő fénye.

10.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Nem egyforma mértékben kapta meg mindenki az Isten ingyenes adományait.

Érzés: Azért van ez, hogy mindenki más legyen, ne tudjon senki senkit leutánozni a földi életét élve.

Jézus: Csodálatos Atyám sokszínűsége a teremtésben. Mint ahogy nincs két egyforma tojás, vagy egyforma két virágszál, úgy az emberek is mindnyájan eltérnek a többitől. Nemcsak a külsejük különbözik, hanem a lelkük is. Ez azért lehetséges, mert minden egyes ember más és más ajándékokkal van felruházva.

11.

Hang: Hallottam ezt a szót, hogy nálunk volt a Mester.

Olvastam: Maria Valtorta: Egy kb 40 éves korú nőre ráfogták a farizeusok, hogy ördög által megszállott. A nő állította, hogy ő sosem látta a Messiást, de ő tudja, hogy ki ő. A farizeusok több fiatal férfit állítottak eléje, hogy ők a Messiás, de a nő mondta, hogy nem azok. Jézus hangtalanul érkezett a helyszínre, úgy, hogy a nő nem látta érkezését, majd a nő azonnal Jézus felé fordult, és mondta mindenki előtt: „Ő a Messiás! Látom Rajta Isten fényességét, amely megmutatja Őt nekem.” A farizeusok le akarták állítani a nő beszédét, és megtiltani neki, hogy dolgokról beszéljen, de Jézus mondta: A Lelket nem lehet leállítani, elhallgattatni, vagy megtiltani Neki, hogy valamiről beszéljen, vagy megmondani Neki, hogy miről szóljon, és miről ne, mert az Istentől jön.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy az antikrisztusra is fogják mondani, hogy ő a Messiás.

Érzés: Jézusnak olyan sajátos egyénisége, kisugárzása, méltósága és beszédstílusa volt, hogy azt egy ember sehogy sem tudja leutánozni, akármilyen csalafintasághoz, vagy trükkhöz is folyamodik.

Jézus: Közel vagytok ahhoz az időhöz, amikor majd jön az antikrisztus, hogy álnok ravaszsággal megtévesszen benneteket. Az Én igaz gyermekeim fel fogják ismerni. Egész más lesz az Ő kisugárzása, és nem lesznek rajta az Én jeleim. Sajnos sokakat be fog csapni. Különösen azokat, akik nem hisznek Bennem, mint Isten Fiában és az Én feltámadásomban, csak valami sajátos Istenhitük van.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr7317831375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása