Isten szemével

2021.07.21. 15:33

2021.07.20.

1.

Arról volt szó, hogy az Úr egyes kiválasztottjai arról beszéltek másoknak, hogy az Úr más kiválasztottainak írásai hamisak, és akár egyenesen a sátántól valóak, még akkor is, ha az írás úgy tűnik, hogy az Úrtól való.

Jézus: Drága kislányom, mekkora szomorúságot okoz Nekem az a tény, hogy választottjaim nem hisznek egymás kegyelmeiben. Ezt mások előtt kifejezésre juttatják és terjesztik. Ezzel tönkreteszik más választottjaimnak a hitelességét.

2.

Egy pap arról beszélt, hogy nem jó, ha kézbe fogadjuk az Oltáriszentséget szentáldozáskor, még akkor sem, ha ránk van kényszerítve, mert ez az út a hamis istenek imádásához vezet. Inkább ne menjünk vasárnap sem misére ilyen helyekre.

Érzés: De ez mégis ellentmond annak a parancsolatnak, hogy: „Az Úr napját szenteld meg!”

Jézus: A papok is tévedhetnek. Nem az bánt meg Engem, aki a tiltott időben kézből áldozik, hanem az, aki nem jön Elém, nem fogad el Engem, mint Szentséget.

3.

Valaki azt mondta nekem, nem kell mindent csodának venni.

Érzés + Gondolat: Én mindent csodának tekintek, mert mindent a Mennyei Atya akarata vezérel. A Mennyei Atya akarata már eleve csoda, és csodálatos.

Jézus: Bizony gyermekem, nyugodtan mindent, ami körülötted van, csodának tekinthetsz. Isten azért teremtette a gyönyörű természetet, hogy csodáld benne az Ő szépségét, tökéletességét és nagyságát. Már az is egy csoda, hogy mikor születés után a gyermek elkezd fejlődni, mindig szebb és okosabb lesz, és annyi veszedelem ellenére életben marad, és felnőtté válik. A kicsiny gyermek, ahogy nyiladozik az értelme, mindenre rácsodálkozik, ami körülötte van. Aki nem tud gyermekké válni a lelkében, az semmiben sem lát csodát.

4.

Hang: Nagy lelkesedéssel fejlesztem benned ezt.

Jézus: Igyekszem mindenben megláttatni veled Atyám teremtő és fenntartó erejét.

5.

Kép: A Mennyei Atya egy asztalnál ül balra fordulva, és egy fehér lúdtollal ír.

Kép: Mennyei Atya mosolyog, áldásra van téve keze.

Jézus: Atyám és a toll, amivel ír egy szimbólum. Azt fejezi ki, hogy Ő mindent és mindenkit megtervez. Amit kitalált, azt megáldja. Elégedetten mosolyog a terve felett.

6.

Egy pap arról beszélt, hogy az Úr Jézus mennyire szenved az Eucharisztiában.

Kép: Az Oltáriszentségben arany háromszög.

Kép: Az Oltáriszentségből fehér virágok repülnek ki sugárszerűen.

Érzés: Az Úr örül.

Jézus: Mind a két gondolat illik az Én Oltáriszentségi jelenlétemhez. Az egyik kifejezi, hogy milyen sokat szenvedek a lelkemben a világ bűnei miatt. Ma különösen mélyre süllyedt teremtésem. A másik, hogy nagyon boldog vagyok az eleven élő szívekben, akikben lakhatom.

7.

Hang: Amit te csinálsz, azt mindet Én…

Jézus: Amit te csinálsz, azt mind-mind látom és értékelem.

8.

Arról volt szó, amikor az embereket rangjaiktól megfosztják, mint pl: báró és más nemesi címek, doktori címek, stb.

Jézus: Az igazi keresztény ember előtt nem jelent veszteséget, vagy csapást, ha megfosztják a rangjaitól, címeitől. Előttem sem számít a földi doktorátus. Te, mint a fény gyermeke, Tőlem kapod a diplomát.

9.

Hang: A szívemet…

Jézus: Arra kérlek, tartsd az Én Szívemet a tiéden.

10.

Kétszínű politikusokról volt szó Magyarországon, és arról, hogy Nyugat nem nézi jó szemmel, hogy Magyarország az erkölcsöt próbálja védeni.

Kép: Szűzanya lefelé néz.

Érzés: A háttérhatalom és a sátán emberei harcolnak a gender elmélet, migráció, stb. mellett.

Hang: De Én megvédelek benneteket ettől.

Kép: Arany fény.

Jézus: Ti csak imádkozzatok kicsiny magyar engesztelőim, mert Édesanyátok meg fog védeni benneteket az árulóktól, és a mögöttes háttérhatalomtól. Ki fog derülni az igazság. Tartsatok ki, harcoljatok a gender ideológia és a migráció ellen. Édesanyám majd kivezet benneteket ezekből a szörnyűségekből.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5317831329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása