Isten szemével

2020.10.28. 20:22

2020.10.27.

1.

Az interneten olvasható volt, hogy Bill Gates mondta, a koronavírus 2025-ig fog tartani.

Érzés: Ha az Úr akarja, a Nagyfigyelmeztetéskor meg tudná tisztítani a levegőt.

Jézus: Drága gyermekeim, már annyiszor kértelek benneteket, hogy most már ne kutassátok tovább a jövőt, hanem helyette a lelketekkel foglalkozzatok. Egyáltalán nem számít a ti szempontotokból, hogy meddig tart a vírus, mert ti hamarosan a teljes védelem alatt lesztek. Gondoljatok a megígért menedékhelyekre.

2.

Arra kértem az Urat, hogy sokat írhassak még.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés ideje nagyon közel van. Utána minden megváltozik, és te addig írhatsz csak, amíg ez be nem következik. Utána a frissen megtérteket, az ismerőseid közül, de az idegenek közül is a szavaiddal, élő szavakkal fogod tanítani.

3.

Hang: Most már befejeztük.

Hang: Közeledik már a vég.

Hang: Az igazság torkában vagy te.

Jézus: Drága gyermekem, nem várunk már tovább. Az emberi gonoszság már a tetőre hágott. Mi Égiek véres könnyeket hullatunk, és Atyám keze ökölbe szorul a szörnyűségek láttán. Ellenségem annyira birtokba vette az emberek lelkét, hogy ezt az iszonyú bűnáradatot e sátáni teremtményeimmel együtt el fogom pusztítani. Számukra elkövetkezik a vég, testük-lelkük pusztulása. Te és engesztelőtársaid, akik az igazságot képviselik, megmenekültök.

4.

Hang: Rendeletre mész el ide.

Hang: Száműzöttek lesztek ezért.

Jézus: Benső erő hajt téged, hogy gyakran menj a szentségimádásra és a szentmisékre, a közös engesztelésekre, de eljön az idő, hogy ezért ellenségem emberei üldözni fognak.

5.

Kép: Egy kidőlt fa gyökerei, mintha karmokká alakulna át, és meg akar valakit ragadni Dél-Kelet irányba nyúlva.

Jézus: Az új reformok gyökeret vernek a tájékozatlan emberek szívében, egészen elbűvölik és elragadják őket.

6.

Hang: Ez a könyvespolc… tudod mire van ez a könyvespolc? Az összes vértanú van rajta.

Jézus: Az összes vértanú emléke nyomot hagy a jóérzésű hívő emberek lelkében. De nemcsak nyomot hagy, hanem arra indítja őket, hogy forduljanak Isten felé. Egyetlen vértanú vére képes sok ezer hitetlen és közömbös lelkét megtéríteni.

7.

Hang: Vértanúság.

Jézus: A négy sarkalatos erény egyike a lelki erősség. A vértanúság nagy lelki erősséget kíván.

8.

Kép: Sok zöldes színű, érett szőlőfürt.

Jézus: Én az elragadtatás idejére gondolok, a Nagyfigyelmeztetés utáni időre, amikor a lelkek megértek arra, hogy csűrömbe gyűjtsem őket.

9.

Kép: Katonák lövészárokban, zöld sisak a fejükön, az egyikük jobbra néz, gépfegyver van előtte.

Jézus: Drága engesztelőim, most már bármennyit imádkoztok, a III. világháborút nem kerülhetitek el, csak enyhíthetitek a hatását.

10.

Kép: Japán zászló, fehér alapon piros kör, amely a felkelő napot jelképezi, a piros nap felső részéből nem látszott semmi.

Jézus: A III. világháborúban Japán ugyan nem fog eltűnni, de ereje és hatalma nagyon meggyengül.

11.

Azokra az elvetélt, abortált magzatokra gondoltam, kik a családjainkból kerültek ki, és odafenn vannak a Mennyben.

Hang: Nagy meglepetésben lesz részed.

Kép: Ezek a lelkek figyelemmel kísérnek minket, és szurkolnak nekünk, leborulnak értünk a Mennyei Trón előtt.

Jézus: Bizony sokan vagytok így, hogy vannak az Égben abortált testvérkéitek. Természetesen ők nem magzatok, csecsemők, vagy gyermekek szellemi testében élnek, hanem mint gyönyörű ifjak és lányok, és nagy szeretettel imádkoznak egész családotokért. Ó, milyen boldog vagyok, mikor látom őket Atyám trónja előtt, hogy a ti lelketekért könyörögnek.

12.

Kép: Sok kis kidíszített karácsonyfa Észak-Kelet irányban vannak, a fákon gyönyörű aranygömbök díszelegnek, a fák mögül pedig fény árad.

Jézus: Észak-Nyugatról több romlottság árad, mint Észak-Keltről. Ezért, az Én ünneplésemet jelképező feldíszített fenyőfák Észak-Kelet felé néznek. A fák mögül a még megmaradt élő hit fényei áradnak feléd.

13.

Kép: Egy nagy bíbor gyertya, rajta egy nagy viaszrózsa.

Jézus: A gyertya az Én kínszenvedésem szimbóluma, a bíbor színű rózsa az Én határtalan örömömet jelenti a felett, hogy megváltottalak benneteket.

14.

Kép: Egy szekrény alsó-felső polcán több égő piros gyertya helyezkedik el egyforma távolságra.

Jézus: A szekrény az engesztelő csoportokat jelenti, a sok piros gyertya pedig az engesztelők önfelajánlását Istennek a lelkekért, ők a teljesen elégő áldozatok.

15.

Alkantarai Szent Péterre gondoltam.

Hang: Egyedülálló.

Hang: Nyomába lépni ennek.

Hang: Le kell mondani.

Hang: Hajtogatom benned ezt.

Jézus: Alkantarai Szent Péter nagy példakép azok előtt, akik rá akarnak lépni lelkük kiüresedési útjára, mert az ő áldozatkészsége egészen különleges.

16.

Hang: Útszakaszom vagy.

Kép: A hosszú történelem folyamán emberek sokasága. Egyszer csak megjelenek, majd egy rövid idő után eltűnök, részese vagyok a történelemnek.

Jézus: A történelem folyamát emberek alkotják. Minden ember egy kicsi részét jelenti a történelemnek. Születéseddel te is megjelentél, és egyszer csak eltűnsz.

17.

Érzés: Az Úr egyre több és bonyolultabb feladatokat ad.

Jézus: Nemcsak a kereszteket válogatom meg nektek, hogy ki mekkorát kap és mennyit, hanem a feladatokat is lelketek teherbíróképessége szerint osztogatom. Az Én Szent Szívem segít a terhek hordozásában.

18.

Gondolat: Kevés van belőlem, annyi mindent kellene csinálni.

Hang: Egyből csinálok százat belőled.

Jézus: Bízd Rám magad, ne félj, hogy kevés vagy a feladatokhoz, mert Én megszázszorozom erődet.

19.

Arra kértem az Urat, hogy ha valaki iránt ellenszenvet érzek, segítsen ezt leküzdeni.

Hang: Hogy felfokozzam benned ezt.

Jézus: Az ilyen kéréseket nagyra becsülöm benned. Alkalomadtán azonnal teljesítem. Felfokozom benned a megbocsátó szeretetet.

20.

Hang: Hatalmas? nagy lépéseket tesztek előre.

Kép + Érzés: Az életünk folyamán, ahogy haladunk előre, nagyobb és nagyobb lépéseket teszünk meg, és távolodunk egymástól.

Kép: Az emberek, mint gömbök, elkülönülnek egymástól, vastag burok veszi őket körbe, csak magukra vannak utalva. Mindenkinek a saját életével kell megküzdeni, találkoznia kell Istennel.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés kapcsán már többször hallottad, hogy akkor majd az ember magában lesz, csak Istennel. Haladtok e nagy esemény felé. Nevelem a lelketeket engesztelők, hogy a sok imádkozás közben magatokról se feledkezzetek el. A legfontosabb, mint a kép is mutatja, hogy mintha burokban lennél, csendesedj el, és rendezd a dolgaidat Istennel. Ne csodálkozz, hogy lassan-lassan a teremtményekkel való kötelékek kissé lazulnak, és első és legfontosabb lesz Istennel, a Teremtővel való kapcsolatod tökéletesítése. A többi emberrel való kapcsolat csak utána következik. Legyen az család, barát, vagy lelki testvér.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9916406078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása