Isten szemével

2020.09.30. 20:19

2020.09.29.

1.

Kép: Egy pap fekete reverendában egy oltár előtt áll a tabernákulum felé nézve.

Hang: Az atyának mennie kell.

Jézus: Hamarosan eljön az ideje a nagy válogatásnak, és a hűséges, Oltáriszentséget imádó papoknak el kell hagyniuk az Egyházat, amely a modernizálás felé halad.

2.

Kép: Az egyházi hierarchia, mint fekete felhő nagy nyomást gyakorol a papságra. A papok szűrik a dolgokat, vagy engednek belőle a híveknek, vagy nem. A fekete felhőt úgy tartják vissza, mint egy betontömböt.

Jézus: A képen a fekete felhő a reformokat és a hazugságokat jelenti, és sok múlik azon, hogy az alattuk levő papok mennyit adnak át ezekből a híveknek. Ők szűrőként szerepelnek, és vannak közöttük olyan jó szűrők, hogy nem mindent engednek át a negatív változtatások közül. Ezek a hívek legalább hallanak az Oltáriszentségről, részesülnek a szentgyónásokban, és a szentbeszédek az Égiekről szólnak.

3.

Hang: Mi meg azt teszünk, amit akarunk.

Jézus: A hívek tisztánlátásán és akaratán múlik, hogy amit a papoktól hallanak és látnak, elfogadják-e vagy sem. Az Én hűséges engesztelőim jól tudják, hogy ebben az elfogadásban hol a határ.

4.

Hang: Lassan-lassan engedelmeskedni kell.

Jézus: Az újítások ravasz módon, feltűnés nélkül, és lassan lesznek bevezetve. Így, a hívek közül sokan észre se veszik, és mindenfélében engedelmeskednek.

5.

Hang: Az az igazság.

Hang: Édesebb.

Jézus: Az az igazság, hogy könnyebb elfogadni a tömegnek a lazaságot a régi Katolikus Egyház szigorúságánál, a törvények betartásánál. Édesebb nekik, hogy nem kell gyakran gyónni, hogy nem kell mindent bűnnek tekinteni, hogy lehet egy második kapcsolatban is szentáldozáshoz járulni, hogy lehet abortuszt elkövetni.

6.

Hang: Lerombolja ezt a vacakot, mint a vihar.

Jézus: Az Én második dicsőséges eljövetelem le fogja rombolni, és teljesen megsemmisíti a hazug reformokat, és a kárhozatba taszítja ezeknek a kitalálóit.

7.

Hang: Nehogy véletlenül belecsöppenj az anyagi világba, a világ körülményeibe.

Jézus: Nehogy belekeveredjetek a hazug világba, amely mindent felfordít, megváltoztat.

8.

Egy pap arról prédikált, hogy a Szent kereszt egy hétig lesz látható az Égen a Nagyfigyelmeztetés előtt.

Kép: Fény

Jézus: Gyermekem, ez így igaz, ahogy az atya bejelentette. Mert a keresztem megjelenése az Égen a Nagyfigyelmeztetéskor vagy utána már késő lenne. Előtte kell, hogy napokon át ráterelje az emberiség figyelmét a nagy eseményre.

9.

Arról volt szó, hogy az Új Ég és Új föld idején, az ezeréves birodalomban mindenki megdicsőült testben lesz.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Az Új Világgal együtt történik meg az első feltámadás. Azok a lelkek, akik a Mennyben vannak, a tisztítóhelyen, mindannyian megdicsőült, feltámadt testet kapnak. Azok pedig, akik a rejtekből bújnak elő, átváltoznak, és megdicsőült testtel lépnek be az Új Világba. Csak a kárhozottak maradnak a Pokolban, egészen az utolsó napig.

10.

A Szentháromságról, a tagjai közötti szeretetről és a szenvedésükről volt szó.

Olvastam: A Mennyországban nincs szenvedés, sem Isten, sem az angyalok nem szenvednek ott.

Gondolat: Jézus, míg a földi életet élte, nem szakadt el a Szentháromságtól, Ő ugyanúgy a Szentháromság tagja maradt. Jézus szenvedésekor a Szentháromság többi tagja is szenvedett, így emelkedtek Ők is a dicsőségben.

Jézus: Az egész Szentháromság egy bizonyos növekedésen esett át az Én megtestesülésemmel. Ez abban nyilvánult meg, hogy nemcsak Én szenvedtem, és nemcsak Én éltem át szörnyű kínhalált, hanem Ők is Lélekben, Velem együtt. Ezáltal növekedtek a szenvedésben. És mivel a kínszenvedésemmel és kínhalálommal nemcsak Magamat dicsőítettem meg, hanem az Atyát is és a Szentlelket is, ezáltal az egész Szentháromság növekedett a dicsőségben is.

11.

Hang: Még a gondolatnak is nagy ereje van.

Jézus: Még ha ki sem mondod a gondolatodat, amit Én tettem az értelmedbe, akkor is képes téged formálni, alakítani, jócselekedetekre buzdítani.

12.

Hang (többször): Az Eucharisztikus Kongresszus lesz.

Jézus: Az Eucharisztikus Kongresszus meglesz ugyan, de meg sem közelíti majd tisztaságban, értékben az 1938-asat.

13.

Az Eucharisztiáról volt szó, és II János Pál pápa enciklikájáról.

Gondolat: Mivel a pápa meghalt, ő már nem tud semmit tenni a földön, de mi, akik itt élünk, még tudunk, és ezt kall kihasználni.

Jézus: Amely pápa nem enged rugalmasan a reform törekvéseknek, azt félreállíthatják, ezért mindegyikük bizonyos mértékben alkalmazkodott. De ti mindnyájan, hűséges engesztelőim, fontos, hogy kiálljatok a Szentségek mellett, és elsősorban az Oltáriszentség mellett.

14.

Az Eucharisztiáról volt szó.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Egyház, az Eucharisztia a közepe, azt őrzik kevesen.

Kép: Arany fény.

Jézus: Amikor megalapítottam az utolsó vacsorán az Eucharisztiát, tudtam, hogy ez lesz az alapja Egyházamnak. Az Általam létrehozott Szentmisének is az Oltáriszentség az alapja. Ellenségem tudja, hogy ez így van, és hogy az alapot kell gyengíteni, megrongálni és megsemmisíteni. De nem fog sikerülni neki, mert az Én leghűségesebb gyermekeim a végső idők szent maradéka meg fogja őrizni az Én Testemet és Véremet. Fenn fog maradni a világ végezetéig. Kevesen lesznek az őrzőim, de nagyon nagy szolgálatot tesznek.

15.

Valaki idézte Vianney Szent Jánost: Ha úgy látnánk Jézust az Eucharisztiában, mint az angyalok, sokkal jobban szeretnénk és tisztelnénk Őt.

Érzés: Azért nem láthatjuk, mert ezek a dolgok a hitünkre vannak bízva. A hitet kell gyakorolnunk, és ezáltal Isten imádását is. Csak így, „vakon” élve van bűnbocsánat is részünkre. Ha valóban látnánk, nem lenne részünkre bűnbocsánat sem.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről, a tekintete volt kifejező a képen.

Jézus: Ha minden misztikus Égi jelenséget látnátok, és nem lenne titok előttetek, akkor olyan tökéletesek lennétek, mint az angyalok. Akkor egészen természetes lenne, az angyalokhoz hasonlóan ti is nagyon tisztelnétek és szeretnétek Engem. Csak az a különbség, hogy az angyalok a látás kegyelmét kapták meg, ti pedig a hit ajándékát, amiben éltek.

16.

Hang: Van belőle sok.

Jézus: Gondoskodom róla, hogy most a végső időkben, amikor az emberiség nagy szorongattatásokon megy át, mindenfelé a földön terjedjen a kegyelem, és nagyon sok választottam legyen.

17.

Hang: Amikor haza mész.

Kép: Valaki tol engem előre hátulról be egy házba.

Jézus: Nem a saját erődből haladsz az életszentség útján, hanem Én, a te Jézusod segítek neked haladni. Az Én segítségemmel éred el végül az üdvösséget.

18.

Hang: Az én bolond világomat… hozzátenni az Égi világhoz.

Jézus: A zűrzavaros, bűnökkel terhelt földi világot nem is lehet egy lapon említeni az Én mennyei világommal. Nálam béke, szeretet, ragyogás uralkodik, a földön gyűlölet, harag, szeretetlenség, tisztátalanság az úr.

19.

A kegyelmekről volt szó.

Jézus: Akinek nagy kegyelmet adok, attól sokkal többet várok cserébe.

20.

Érzés: Ha nem alázzuk meg magunkat, nem tartjuk mi magunkat alázatban, akkor más fog minket megalázni. Ez a viselkedésmód igaz az Úr felé is.

Jézus: Az erények közül a szentté válás útján legnagyobb szerepe az alázatnak van. Bizony, bizony mondom neked, hogy aki megalázza magát, az felmagasztaltatik. Ezt soha sem felejtsd el, mert csak akkor lehetsz az Én Országom lakója, ha megmaradsz az állandó alázatban.

21.

Hang: Mindennek megvan a maga ideje.

Érzés: Sokszor tönkreteszünk dolgokat, az Úr tervében is, mert siettetünk dolgokat, nem elégszünk meg a jelenlegi helyzettel.

Jézus: Mindennek megvan az ideje, semmit sem kell elhamarkodni. Egymásra oda kell figyelni. Arra is figyelni kell, amit éppen végeztek. Pl: az imára, vagy valami szeretetgyakorlatra.

22.

Egy pap arról beszélt, hogy amikor Magyarország megkapta a Szent Koronát az akkori pápától, egy keresztet is kapott mellé. Az idő folyamán többen akarták a Koronát, a hatalmat, de a keresztet, a szenvedést nem, így nem tudták megtartani a Koronát, és a hatalmat sem. Magyarország csak a kereszt és a szenvedés elviselése árán tudja megtartani a Koronát.

Gondolat: Ha nekem kellene választani a hatalom és a szenvedés között, a szenvedést választanám, mert a szenvedés után korona a jutalom.

Jézus: Ha választanod kellene itt a földön a szenvedés és a hatalom között, tudom, hogy a szenvedést választanád. Ez nagyon bölcs dolog, mert a szenvedéssel, a kereszttel nyered el a Mennyben az aranykoronát.

 

23.

Hang: Lemeztelenítem Önmagamat ezzel.

Jézus: Ezt úgy értsd, hogy kiüresítem Önmagamat a szeretetteli szenvedéssel.

24.

A különböző feladatokról volt szó, amik testreszabottak.

Jézus: Minden választottamnak megvannak a speciális feladatai, amik őrá illenek.

25.

Hang: Az ő játékai.

Kép: Egy lépcsőn többen mennek lefelé, ketten-hárman jönnek felfelé, az egyikük nagy ajándékdobozt hoz.

Jézus: A látomásban azok mennek lefelé, akik nincsenek a kegyelem állapotában, és a kárhozat felé haladnak. Ők sokan vannak. Akik felfelé mennek, ők az életszentséget választották, és van köztük olyan, aki ajándékot visz Atyámnak lemondásaiból, böjtjeiből, a szenvedése elfogadásából és szeretetcselekedeteiből.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr1516406070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása