Isten szemével

2020.08.12. 20:16

2020.08.11.

1.

Egy ismerősöm mesélte, volt masszőrnél, csontkovácsnál, stb. Fáj a nyaka, egyes ízületei.

Hang: Hamis tudományba kezdtetek.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Bármilyen művelt, okos ember a te ismerősöd, mégis eltévedt az élet útvesztőiben. Ellenségem, a gonosz olyan gyógymódokat tár eléje, amely pozitív eredményeket mutat, mert ő is tud gyógyítani. Viszont, a gyógyítás alatt démonok szabadulnak fel és szállnak át rá. Ezek aztán, amikor jónak látják, néhány év, vagy évtized után előjönnek, és kifejtik romboló hatásukat. Tehát, az a stresszes állapot ezeknek a démonoknak az eredménye. A gonosz különböző testi fájdalmakat ad neki, pl: izületi bajok, és így készteti arra, hogy az ezotériába meneküljön. Bizony, ha lelki békét szeretne, félre kellene tenni önfejűségét, és elfogadni egy szabadító imát. Amíg nem hiszi el, hogy rossz irányba próbál gyógyulgatni, addig sajnos nem lehet segíteni rajta. Neki is a Nagyfigyelmeztetés hozza el a tisztánlátás kegyelmét, mint sokaknak.

2.

Kép: Egy gyógyszeres doboz emelkedik a levegőbe.

Jézus: Drága szeretett engesztelőim, ne féljetek a koronavírus második hullámától, mert veletek leszek, megóvlak és gyógyítalak benneteket.

3.

Kép: Egy temető a hegyekben.

Hang: És nem is lesz hely, ugye?

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor annyi halottatok lesz, hogy a meglévő temetők egészen megtelnek, és kénytelenek lesztek a hegyekben, erdőkben temetni a holtakat.

4.

Hang: Ez valami olyasmi, amitől nagyon elégedett vagyok.

Kép: Egy nő balra fordulva ül a strandon, és az okostelefonját nézi.

Jézus: Drága gyermekem, a technika fejlődése most már egyre károsabb az emberiségre nézve. Az okostelefonok megrontják az emberek egymás közötti kapcsolatait, elszakítják a családtagokat egymástól, még a pihenést is megzavarják. E nélkül már nem is tudnak élni, mindig ott van a kezük ügyében.

5.

Hang: Földrengés.

Kép (többször): Sok arany színű villám egymás mellett két sorban egymás alatt, az alsó sor villám mintha a föld belsejéből tört volna fel a föld felszínére.

Jézus: A végső idők bűneinek áradata miatt Atyám haragja egészen betölti az Eget és a földet.

6.

Hang: Készülj fel mindenre.

Jézus: Készülj fel arra az esetre, hogy bármikor berobbanhat a koronavírus második hulláma. Ne késlekedj a hazautazással. A legjobban a lelked tisztaságára vigyázz. A legbiztonságosabb ilyenkor Magyarországon tartózkodni.

7.

Arról volt szó, hogy amikor a vasárnapi szentmisét akkor tartják meg, amikor szinte félbevágja a napot.

Hang: Legyen áldott a nap, amely megszentel.

Jézus: Ne háborogjatok a szentmise időpontja miatt, mert bármikor is van az, megszenteli az elkövetkező napjaitokat. Hiszen, vasárnap az Úr napja.

8.

Hang: Kihagylak téged a misén.

Jézus: Ez a hang nyilvánvaló, hogy az ellenségemtől, a gonosztól jött. Én semmiből sem hagylak ki téged.

9.

Hang: oh, viszontlátásra!

Kép: Hátra hagytam egy naplementét, ahogy távolodtam tőle, hátratekintettem a naplementére.

Jézus: A látomásban a naplemente a földi valóságot szimbolizálja, amelytől egyszer majd véglegesen elfordulsz.

10.

Hang: Nem muszáj neked ezt megtudnod.

Jézus: Ami a személyes jövőddel kapcsolatos, azt nem muszáj neked megtudnod. Eltakarom azt egy fátyollal.

11.

Arra gondoltam, amikor az Úr ítéleténél állok.

Érzés: Békesség érzés.

Jézus: Most így érzed kislányom, de mikor jön a Nagyfigyelmeztetés, vagy később a külön ítélet, nem így fogsz érezni. Kicsinek, bűnösnek, és méltatlannak fogod érezni magad Előttem. Hiszen összehasonlíthatatlanul nagy a különbség kettőnk között. Képzeld, hogy az átlagember mekkora megsemmisülést fog érezni.

12.

Hang: Sokkot kapott.

Jézus: Ezzel a mondatommal is az előző gondolatsoromat tudatom veled. Szinte sokkot kapsz kicsinységed tudatától, amikor majd valóban találkozunk.

13.

Hang: Köztetek és Köztem, ez bennetek.

Jézus: Bizony, bizony mondom nektek, hogy nagy alázatra, bűnbánatra és gyermeki hitre van szükségetek a felkészüléshez, a Velem való találkozáshoz.

14.

Álom: Egy férfinek, ki gyűlölettel volt irányomban, mondtam, hogy úgy szeretem őt is, mint bárki mást. Ő erre megenyhült, sírt, bocsánatot kért, és mondta, nem tudja, hogyan viszonozza jóságomat.

Jézus: Ebben az álmodban a megbocsátó szeretet hatalmát mutatom be neked a gonosz felett. Ez a különleges szeretet képes a legnagyobb ellenségedet is 180°-os szögben megváltoztatni.

 

15.

Hang: Hogy írtad: csak szeretni.

Jézus: A szeretettel minden viszályt meg lehet szüntetni. A haraggal viszont minden kapcsolatot el lehet rontani.

16.

Hang: Te szóltál?

Hang: A te hangodat hallom.

Jézus: Drága kislányom, Én a gondolataidat is hallom, ha nem is mozgatod az ajkad.

17.

Arról volt szó, hogy egyesek kizárnak személyeket az életükből, hátat fordítanak nekik. A Mennyországban ezek a személyek azok után néznek, akiket kizártak a földi életük során.

Jézus: A Mennyben a szeretet szerint lesz osztogatva a dicsőség. Aki a földön több szeretetet adott, annak nagyobb dicsőségben lesz része, aki viszont egyeseket kizárt a szeretetéből, az kisebb dicsőségben fog fényleni.

18.

A rejtekhelyekről volt szó.

Hang: Nem emberi kéz építi ezeket.

Jézus: A rejtekhelyeknek a legnagyobb része természeti, vagy mesterséges eredetű, (tehát barlangok, erdők, házak, stb) lesz. De lesznek olyan menedékhelyek, amelyeket Mi készítünk számotokra oltalmul. Mind a kétféle menhely láthatatlanná fog válni üldözőitek szeme elől.

19.

Hang: Földönkívüli harc.

Hang: Harc az univerzumban.

Hang: Harcban vagy.

Jézus: Amióta Isten megteremtette az embert, és az a gonosz csábítására engedetlenséget követett el, és letaszíttatott a földre, azóta a világban komoly harc folyik a gonosz és a jó között, és a sátán meg akarja kaparintani teremtésünket. Ez a harc az Én második dicsőséges eljövetelemig fog tartani. Akkor meg lesznek láncolva a gonosz és szolgái. Megszűnik a bűn. Addig nemcsak a nagy szellemi harc folyik a jó és a rossz között, hanem minden ember feje fölött tombol a küzdelem egyesek lelkéért.

20.

Olvastam: Mennyei Atya füzet: A Mennyei Atya mindnyájunkat bensőségesebben szeret, mint az édesanya a gyermekeit.

Gondolat: Mit is jelent az, hogy bensőségesen.

Kép + Érzés: Isten minden porcikánkat, sejtünket szereti, kegyelemsugarával átöleli, gyógyítgatja

Jézus: A bensőséges szó a Mennyei Atyánál azt jelenti, hogy Ő nem a külsőségekből ítél meg titeket, hanem a lelketeket szereti úgy, ahogy van, érdemeiteket, gyengeségeteket válogatás nélkül.

21.

A Mennyei Atya engeszteléséről, vigasztalásáról volt szó.

Érzés: Nemcsak az ima vigasztalja Őt, hanem az is, ha saját szavainkkal fejezzük ki Iránta érzett szeretetünket, és a szeretetcselekedet is.

Jézus: A Mennyei Atya folyton megbántott Szívét nemcsak hosszú rózsafüzérekkel és litániákkal lehet engesztelni és vigasztalni. Az Én Atyám nagyon, de nagyon örül egy-egy saját, szívedből fakadó szónak, amely szeretetedet és háládat fejezi ki. Lehet Őt engesztelni és vigasztalni a kereszt elfogadásával és felajánlásával is. Nagyon boldog, ha teletüzdeled életedet áldozatokkal, önmegtagadásokkal, és figyelmes jócselekedetekkel.

22.

Olvastam: Mennyei Atya füzet: A Mennyei Atya a gyermekei között szeretne lakni.

Kép: Itt, a földön rengeteg helyen kizárják Őt, nem foglalkoznak Vele.

Kép: A Mennyei Atya a trónon ül, mint a Király.

Kép: Egy fényes szem.

Kép + Érzés: A lélek, aki meghal, a Mennyei Atya elé áll, és olyan közel vagy távol lesz a Mennyben Őhozzá, amilyen közel engedte magához Őt a földön.

Jézus: Isten, mint Teremtőtök minden ember szerető Atyja. A legjobban az fáj Neki, hogy az emberiség többsége nem vesz tudomást Róla, mintha nem is lenne. Sajnálatra méltó az az ember, aki így gondolkodik, mert a külön ítéleten nagyon, de nagyon távol lesz Istentől, akkor sem tudja majd elfogadni és szeretni. Az ilyen, mint megrögzött ateista élte le életét, a pokolba hull. Kivételt képeznek azok, akikért valaki imádkozik. Milyen más annak a teremtményünknek a helyzete a külön ítéleten, aki hűséges volt Istenhez, gyakorolta a vallását, és a szíve a földön telve volt Istenszeretettel és felebaráti szeretettel. Az ilyen végtelenül boldog lesz, mert nagyon közel lesz hozzá a Mennyei Atya. Közben biztos lesz abban, hogy előbb-utóbb elnyeri az üdvösséget.

23.

Gondolat: Isten olyan, mint az elrejtett kincs, nekünk kell kutatni Érte. Olyan is, mint egy jéghegy, amelyből csak egy kicsit látunk, de ha többet akarunk, sokat kell munkálkodnunk, hogy feltárjuk.

Jézus: Az emberek többsége Istennel kapcsolatban megelégszik az alapvető ismeretekkel, amit az Evangéliumban hall. Nem keres-kutat Isten mélységei felé különböző forrásokból, mert úgy érzi, elég neki az, amennyit tud. Az ilyen embernek nemcsak az ismeretei elégtelenek, hanem az Isten iránti szeretete is. A lelki fejlődés útja a kutatás Isten mélységeiben és titkaiban. Látod kislányom, ez a könyv a Mennyei Atyáról neked való, mert sok mindent megtanulhatsz belőle Isten dolgairól.

24.

Hang: Én mindent felszedek.

Jézus: Én csak járok-kelek köztetek szomjazva és éhezve a szeretetetekre, és ha látom, hogy lehull 1-1 csepp, azonnal felszedem.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5116406066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása