Isten szemével

2020.08.05. 20:15

2020.08.04.

1.

Hang: Legrövidebb idő, legrövidebb időtartam alatt.

Jézus: Irgalmunkban és szeretetünkben az antikrisztus uralmát a lehető legrövidebb időre fogjuk csökkenteni.

2.

Kép: Vakcina, a tű nyílása balra néz.

Kép: Egy szúnyogra hasonlító valami, két tűszerű szúró eszköze van.

Gondolat: Régebben olvastam, hogy azon gondolkodtak egyes tudósok, hogy a szúnyogokba építsék be a chipet, és szúnyogcsípés által kerüljön bele a chip az emberbe.

Jézus: A koronavírus elleni vakcina hamarosan használatba kerül. Az emberi gonoszság odáig fajult, hogy tervbe vették a szúnyogok által beoltásra kerülő chipet. Mivel ez ellen a jó keresztény gyermekeim képtelenek védekezni, két megoldás lehetséges. Az egyik, hogy ennek kivitelezését Atyám nem engedi meg, a másik verzió, hogy megengedi ugyan, de semlegesíti a sátáni hatást, amely szerint elkárhozik, akibe belekerül a chip.

3.

Hang: A rózsafüzér leereszkedik… amikor türelmes vagy.

Jézus: A rózsafüzér imáid akkor hatásosak igazán, amikor türelmesen vársz az ima meghallgatásra. Nem teljesítjük az olyanoknak az imáit, akik most, de azonnal várják a megoldást.

4.

Hang: Nem is volt a lelked értékesebb számomra ezért.

Jézus: A lelked értéke nem a kegyelmektől függ. Attól nem lettél értékesebb, hogy beborítottalak kegyelmekkel. Attól értékesebb a lelked, hogy kinyitottad a szívedet, befogadtad a kegyelmeket, és a szabad akaratodat felkínáltad Nekem.

5.

A kegyelmekről volt szó.

Jézus: Isten szüntelenül ontja mindenkire a kegyelmeket, de sokszor zárt szívekre talál, és az ajándéka porba hullik. Aki viszont befogadja, és bölcsen felhasználja és gyarapítja, nem hagyja elveszni, az nagy-nagy értékeket épít a lelkében.

6.

Hang: Az úton az élet végén.

Jézus: Mindenkinek van egy életvonala, de hogy hogyan nyeri el az üdvösséget, hogyan lesz belőle Szent, azt az életútja vége dönti el.

7.

Hang: Keresztutamat.

Hang: Te a keresztutamat járod ezzel.

Jézus: Bizony bizony mondom neked, egyetlen választottam se jár szenvedés nélkül. Mindenkinek ott van a vállán a saját keresztje. Ezzel a kereszttel, ha felajánlja, kiegészíti az Én megváltó munkámat.

8.

Hang: Itt és túl nagy dolgokat.

Jézus: Bizony fel kell készülnöd a nagy eseményekre, amik itt az anyaországban és mindenütt a földön következnek.

9.

Hang: Minden napnak…

Hang: A harmadik napon.

Jézus: Minden napnak megvan a maga baja, és ez leginkább sűrűsödni fog a háromnapos sötétség alatt. De a harmadik napon az Én második dicsőséges eljövetelemkor megérkezik a bizonyosság, hogy az Új Világban minden baj megszűnik.

10.

Hang: ¾-e .

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Nem azért váltottam meg a világot kínszenvedésemmel és kínhalálommal, hogy gyermekeim mind az örök halálra jussanak. Amikor az antikrisztus uralomra kerül és elkezdi keményen üldözni a keresztényeket, a rengeteg frissen megtértet is, akkor angyalaimmal jövök egy felhőn, leküldöm őket a szélrózsa minden irányába, és összegyűjtöm az enyéimet, akik az emberiség ¾ részét teszik ki.

11.

Hang: Készülődés.

Jézus: Ez a szó felhívás a küzdő Egyháznak, hogy készítse a lelkét, mert közeledik a Szentlélek, és tisztán kellene Elé állni.

12.

Hang: Jött… az elején… hogy mindenem legyen.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor a gyermekeim annyira megrémülnek, megrendülnek, hogy utána egy kis idő kell, míg ezt az eseményt feldolgozzák, hogy hitük, Istenszeretetük megerősödjön. De aztán jön az antikrisztus, aki a jó arcát mutatva elbűvöli a népet, és minden jót ígér. Azt hazudja, hogy a káoszt és a nyomort megszüntetni jött, és az a célja, hogy mindenkinek mindene meglegyen: otthona, állása, sikeres beosztása és békéje. Ez alatt az idő alatt kell a gyermekeimnek eldönteni, hogy hová állnak, Mellém és Édesanyám mellé, vagy a jólétet hirdető antikrisztus mellé. Sokan nem is sejtik, hogy a chip által egészen kiszolgáltatottak lesznek, még akkor is, ha mindenük meglesz. Rabszolgákká válnak, akiket ellenőrizni fognak, és eladják lelküket ellenségemnek. Akkor fog eldőlni, hogy ki milyen túlvilági életre számíthat.

13.

Hang: Saját nevedet.

Jézus: Atyám egykor az Égben, mikor belépsz, saját nevet ad neked. Olyan nevet, ami a te tulajdonságaidat sűríti össze.

14.

Hang: Az elrejtett igazságot.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta, mivel az ember nem értene meg egyes igazságokat, elrejtve tartja azokat Isten.

Jézus: A hittitkok is ilyen elrejtett igazságok, melyeket esetleg elhisznek az emberek, de nem értik meg azokat. Ilyenek pl: az Én szűztől való fogantatásom, a Szentháromság titka és az Oltáriszentségben való jelenlétem. De ezeken kívül vannak kisebb kaliberű igazságok, amit gyermekeim nem értenek meg. Ilyen pl az ártatlanok szenvedése, a csecsemőké és a szent életű embereké. Ezeket sokan nem érzik igazságosnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5816406062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása