Isten szemével

2020.07.08. 09:08

2020.07.07. 
1.
Arról beszéltek, hogy minden 65 év feletti magyar állampolgárt novemberi oltásra köteleznek. A gyermekoltásokról is szó volt.
Jézus: Drága gyermekem, a vakcinák eleinte nem lesznek nagyon veszélyesek, de később gyengíteni fogják az emberek immunitását, és mikor beleépítik a legújabb technológiával a nanorészecskéket, azok befolyásolják az agy működését. Ezt követően majd beépítik a chipet, amellyel ellenőrzés alatt tartják az egész emberiséget. Az időpontot nem árulom el. A kötelező gyermekoltásokról nem nyilatkozom eszközömnek.
2.
A chipekről  volt szó.
Hang: Légy felkészülve erre.
Jézus: Az igaz, hogy még nincs itt az ideje a chip kötelező beépítésének, de erősen közeledik. Kérd a Szentlelket, hogy adjon neked erős elhatározást és bátorságot, hogy soha ne egyezz bele ebbe a szörnyű lépésbe.
3.
Kép: Az emberek Istentől kértek valamit, pl: hogy kifejlesszék a modern dolgokat. Isten pont az ellenkezőjét adta, pl katasztrófát, hogy ezt meghiúsítsa.
Jézus: Teremtésem ezekkel a kutatásokkal nagy veszélybe kerülhet, ezért mindent bevetek, hogy ne sikerüljön a technológia fejlődésével beépíteni az oltóanyagba a Szentírásban is emlegetett chipet.
4.
Hang: Már nyíltan beszélnek a világrendről.
Kép: Fény
Jézus: Már egyáltalán nem titok a központi világrend felállítása, és ezen belül az egységesített, még inkább központból irányított Európai Unió fejlesztése.
5.
Hang: Hogy szaladtunk.
Kép: Egy pápa egy szószékhez ment balra, nem messze tőle volt egy másik pápa is.
Jézus: Mivel a nyugdíjba vonult pápának hagyományos a gondolkodása, nyilvánosan nem szólhat a hívekhez.
6.
Arról beszéltek, hogy a Szent Koronát eltávolítják a Parlamentből.
Jézus: Lehetséges, hogy valakikben felmerült ez a szándék, de kormányotoktól erre nem kapnak engedélyt. A Szent Korona a neki kijáró, őt megillető legszebb helyen van. Így lehetővé válik, hogy bármelyik magyar gyermekem gyönyörködhessen benne.
7.
A színekről, és jelentőségükről volt szó.
Jézus: Ha nem is mindenki érti, de minden színnek megvan a maga jelentése, mindegyik jelképez valamit. A piros a szenvedést és a forró szeretetet, az arany a dicsőséget, a sárga a hűséget, a fehér a tisztaságot, a lila a bűnbánatot, a rózsaszín a felebaráti szeretetet, a kék a békét, és magát a Szűzanyát.
8.
Érzés: Szinte azonnal ki kell használni az időt, hogy jót tegyünk valakivel, mert könnyen lehet, hogy a következő nap már nem tudjuk ugyanazt megtenni, mert nem lesz rá lehetőség. Eképpen befolyásolhatjuk az eseményeket is.
Jézus: Minden engesztelőmre vonatkozik, amit most tanácsolok. Ha a körülményeitek engedik, és szükség van valamilyen jócselekedetetekre, ne várjatok vele, hanem azonnal tegyétek meg. Pl: ha imádkozás alatt felhív valaki, ne úgy reagáljatok, hogy holnap jobban ráérek, akkor majd meghallgatlak. Ugyanis, lehet, hogy akkor már késő lesz a gondjai enyhítésére. Figyeljétek, mikor indít a Szentlélek a jócselekedetekre, és ne napoljátok el. Így elkerülitek a jóra való restséget, mint bűnt, és a segítségetekkel befolyásolhatjátok a dolgok helyes mederbe terelését.
9.
Hang: Gané… utána jönnek ezek.
Kép: Egyes emberek besoroltak engem a gané után a sorba.
Kép: Férfiak beszéltek egymás között.
Jézus: A vakcinák kötelezővé tétele és a keresztényüldözés kéz a kézben járnak. A legmélyebben hívő keresztények nem hajlandók beoltatni magukat. Jól tudják, hogy ez az ellenszer egyre több veszélyt rejteget magában. Mivel ellenállnak, a társadalom az ellenségének tekinti, olyannak, aki nem vigyáz mások egészségére. Őket mélyen leértékelik. Már vannak olyan szervezetek, csoportosulások egyes európai országokban, így hazátokban is, akik vakcina ellenesek, és ha kell, tüntetést is szerveznek.
10.
Hang: 180°-os fordulat lesz.
Jézus: Mire elkészül az ellenszer, gyermekeim többsége nagy ovációval és megkönnyebbüléssel fogadja. A WHO és a kormány ámulva tapasztalja majd, hogy egyrészt a vallásos emberek, másrészt az internetről tájékozódóak ellenkezőleg reagálnak, és szembe szállnak a vakcina kötelezővé tételével.
11.
Az 5G-s technológiákról volt szó.
Hang: Így kellett lennie ennek.
Kép: Valami erő lebombázza, lerombolja az 5G-s trafókat.
Jézus: A Nagyfigyelmeztetés nemcsak gyermekeim lelkének megmutatására és megvilágosítására irányul, hanem minden olyan technológiai csoda tönkretételére, amely alkalmas az emberiség központi ellenőrzésére. Ezeket majd újra kell építeni az Antikrisztus embereinek.
12.
Hang: A háttérhatalmat… a nyomdába…
Jézus: A háttérhatalmak jól tudják, hogy elsősorban a nyomdákat kell vizsgálat alá venni, és beszüntetni azokat az írásokat, melyek a kialakuló világuralom ellen propagálnak.
13.
Hang: Felszólítások.
Kép: Egy pap fekete reverendában egy fal felé fordulva munkálkodik. A falon egy nagy háromszög, majd az Úr Jézus feszülete jelent meg.
Jézus: Egy hagyomány tisztelő pap a kereszténység szimbólumát rajzolja a falra, mellyel felszólítja a híveket, hogy e nehéz időkben bátran álljanak ki a Szentháromságba és Jézus Krisztusba vetett hitükben.
14.
Kép: Egy nagyon díszes nagyobb templom, arany színű díszítettséggel tele, a szentélyben, a levegőben a Nagy-Magyarország térképe lebeg.
Jézus: Ne aggodalmaskodjatok magyar népem, mert a szentély a templom szíve, és az egész Nagy- Magyarországot ott őrzöm benne.
15.
Hang: Ez, ami hiányzott… a magyar állampolgároknak… visszavette, ami hiányzott.
Jézus: A kommunizmusban a magyar állampolgároknak a legjobban hiányzott a szólásszabadság. Akkoriban Trianonról mélyen hallgatni kellett. Ma még ünnepnapot is tartottak az emlékére, és Nagy-Magyarország térképe sok intézményben, hivatalban jelen van.
16.
Hang: Előbb érezni a meleget, utána jönnek a szúnyogok.
Hang: Jönnek a vírusok… majd jön a felhőszakadás.
Hang: Betegek.
Jézus: Ha befejeződik a meleg nyár, újra jelentkezik a járvány. Mint a felhőszakadás, úgy csapnak le a vírusok az emberiségre. Rengeteg beteg lesz. Ne féljetek szeretett népem, magyarjaim, nálatok minden enyhébb lesz.
17.
Kép: Egy valaki egy barna száraz levelet nyújtott elém.
Jézus: E kép azt mutatja neked, hogy ősszel jön vissza a járvány második hulláma.
18.
Kép: Egy férfi jött elém, kinek fekete palástja volt. Leült a földre velem háttal, és visszapillantott rám.
Hang: Ment meghalni.
Hang: Annyira irigylésre méltó.
Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.
Jézus: A fekete palástos férfi a halál angyalának szimbóluma. Tudja, hogy ebben a járványban aratni fog. Azt magyarázza neked, hogy irigylésre méltó, aki ebben a vírusban hal meg, mert nem kell átélnie a soron következő szorongattatásokat.
19.
Arról volt szó, hogy egyensúlyt kell tartani dolgokban, Istennél semmi sincs eltúlozva.
Kép: Több serpenyős mérleg, 1-1 serpenyőben Isten 1-1 tulajdonsága van: szeretet, irgalom, igazságosság, bölcsesség, türelem stb. egyensúlyban vannak a serpenyők.
Kép: Arany fény.
Jézus: Isten tökéletes egyensúlyban tartja a különböző tulajdonságait. Pl: irgalmasságát kiegyensúlyozza az igazságossága, a szeretetét a feddése, a gondoskodását az ember önállóságának a meghagyása stb. Nálatok, embereknél szintén törekedni kell az egyensúlyra. Egyensúlyt kell tartani az erőnlétetek és a feladatok mennyisége között. Egyensúly kell, hogy legyen a szolgálatkészség és a „nem”-et mondás között. Egyensúlyban kell állni az Istenszeretetnek és a felebaráti szeretetnek egymással. A felebaráti szeretetet nem szabad túlzásba vinni, hogy rajongásba csapjon át.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr8316078882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása