Isten szemével

2020.06.10. 12:14

2020.06.09.
1.
Kép: A Nagy-Magyarország térképe fehér fényben, hol közeledik hozzám, hol távolodik tőlem.
Jézus: A 100 éves évforduló kapcsán emlékeztetni akartalak téged hazátok darabokra szakítására. Azt is el akartam mélyíteni benned, hogy együttérző szeretettel kell gondolnod a határokon kívüli magyar testvéreidre.
2.
Eszembe jutott, hogy amikor Szent István király felajánlotta Magyarországot a Szűzanyának, akkor nemcsak a magyarokra vonatkozott ez, hanem minden más nemzetre is, akik e területeken éltek.
Érzés: Amikor az antikrisztusi korban el akarják törölni az országhatárokat, mégis ezeken a területeken koncentrálódik jobban a keresztény hívők sokasága.
Jézus: Amikor Szent István felajánlotta a Koronát a Szűzanyának, akkor az egész Nagy-Magyarországon élő magyar és más nemzetiségű emberekre gondolt. Ezzel magyarázható, hogy a mai korban erős rokonszenv van a Magyarország körül élő összes közép-európai nemzet között. Mivel Édesanyám elfogadta a Patróna szerepét, ezekben a gyermekeimben felerősítette az Istenhitet és Istenszeretetet. Ezért lehet hinni a próféciában, amely azt hirdeti, hogy Magyarország hitében fel fog emelkedni Európa és a világ összes nemzete fölé. Innen fog kiindulni az engesztelés, és ennek a fénye be fogja sugározni az egész földet.
3.
Hang: Az országhatáron ez.
Kép: Nagy-Magyarország térképe, rajta angyalok a címerrel. Az egész határvonalon angyalok sokasága van fehér ruhában.
Jézus: Atyám nemcsak a Szűzanya oltalmába helyezte Nagy-Magyarországot, hanem a szent angyalok védelmébe is.
4.
Hang: A nemzeti tragédiátok világ tragédiává válik.
Érzés: Ez az engeszteléssel van kapcsolatban.
Jézus: Ha ti mindnyájan, Nagy-Magyarország területén élő népeim összefogtok az Istenszeretetben és hitben, akkor nem fogom megengedni, hogy sorsotok tragédiába süllyedjen. És így azt is meg fogom akadályozni, hogy a világ tragédiája bekövetkezzen. De hangsúlyozom, hogy ehhez összefogás kell. A pártoskodás nagy károkat okozhat egész Nagy-Magyarország életében. Hogy mennyire vigyázok rátok, és veletek vagyok magyarokkal, ezt máris bizonyítottam nektek, a mai koronavírus járvány kimondottan enyhe lefolyásával.
5.
Kép: Egy báró egy korábbi korból, piros nadrág van rajta, fehér a parókája, fehér színű felső ruházata van arany gombokkal, kardra támaszkodik dél-kelet irányba.
Jézus: Ez a felelőtlen nyugat-európai arisztokrata azokat a nyugati hatalmakat jelképezi, akik a trianoni szerződéskor meghúzták a határokat.
6.
Kép: Egy emlékmű, vasból készült kupolán egy arany kettőskereszt.
Jézus: Ez az emlékmű az ezer éve fennálló, időtálló, soha el nem múló magyar kereszténység jelképe.
7.
Álom: Metróaluljáróban voltam, a mozgólépcsőn egy embersereg jött, miséről jöttek. Két püspök is velük volt. Az egyik püspök fején egy különös fejdísz volt, az ő születésnapját ünnepelte a tömeg. Egy karosszékbe ültették kényelembe, és a tömeg énekkel és mással kedveskedett neki. A püspök szemmel láthatólag nem nagyon élvezte az ünneplést.
Jézus: Az álom azt jelentette, hogy a jóérzésű, pozitívan gondolkodó püspökök közül is ki fogják szolgálni az antikrisztus egyveleg egyházát, de nem örömmel, hanem félelemből.
8.
Hang: Méltó megtenni, amit egész életünkben nem teszünk meg.
Jézus: Itt a mulasztások tömkelegéről van szó, amivel tartoztok Atyámnak és az embereknek. Pl. segítségnyújtás a bajban, bocsánatkérés a haragban, köszönet és hála a segítségnyújtásért.
9.
Hang: Egyik az egyik lábammal, a másik a másik lábammal.
Jézus: Ha valami jót tesztek, vagy áldozatot hoztok, azt nem elég egyszer, hanem többször is meg kell tenni.
10.
Kép: Egy utcában többen kerékpároznak felém.
Jézus: Ennek a járványnak egyik előnye volt, hogy az emberek jobban vigyáznak egészségükre.
11.
Sértő szavakat mondtak nekem, ezt a fájdalmat felajánlottam egy szenvedő lélekért.
Jézus: Az igaz, hogy a sértő megjegyzések fájnak, mégis lelked hasznára szolgálnak, de nemcsak neked segítenek, hanem annak a tisztuló léleknek is, akiért felajánlod.
12.
Hang: Ezek csak csodákat várnak.
Kép: Egy úton iskolás tanulók, az út szélén azok szüleik szaladnak. Az utat egyszerre csak egy sorompó zárja le félig, mint egy akadály. Egyesek a sorompót kikerülik.
Jézus: Ez a kép azt fejezi ki, hogy a vészhelyzettel egyesek nem törődnek – pl a mai járvány alatt – vakul bíznak abban, hogy Én vigyázok rájuk, és ezért nem tartanak be semmi előírást.
13.
A betegségekről volt szó.
Érzés: A betegségek szükségesek ahhoz, hogy az ember élete kiteljesedjen. Megtöri az ember egoját, azét is, aki beteg, és azét is, aki annak gondját viseli
Jézus: Egyáltalán nem hiábavaló dolog a testi vagy lelki szenvedés. Nemesíti a lelket, megértőbbé teszi más szenvedőkkel szemben, és megláttatja kicsinységét és tehetetlenségét Istennel szemben. 
14.
Érzés: Mindenkinek a saját életkörülményei között kell szentté válnia. Azért különbözik mindenki élete, hogy ne utánozhassa le az életét másokéról. Megtanulhat dolgokat másoktól, de lényegében a saját döntéseire van utalva. Ezt viszi majd az Úr ítélőszéke elé.
Jézus: Mivel minden teremtett lélek más és más, a szentté válásuk is eltér egymástól. Egyetlen szent életét sem lehet lemásolni, utánozni, mert mindenki a saját élethelyzetében, a neki adott körülmények között kell, hogy tökéletessé váljon.
15.
A jó és rossz harcáról volt szó.
Jézus: Ellenségemmel állandó harcban vagyok érted.
16.
Kép: Valamilyen szűrke színű szerkentyű, kör alakú alkatrészei is voltak. Mintha történelmi események játszódtak volna le vagy fejeződtek be, amikor a kör 360 fokot fordult.
Hang: Feltételezése.
Kép: Egy szürke fényben Lenin jobbra nézett, majd fogta a fejét valami miatt.
Hang: Összerendezni bennetek ezt.
Jézus: Te kislányom abba a nemzedékbe tartozol, akik nem ismerhették meg az igazi, hamisítatlan történelmet. Hazugságokat tanultatok. Csak kevesen voltatok, akik szüleitektől és nagyszüleitektől meghallhattatok néhány elrejtett igazságot. Feltételeztétek, hogy talán úgy volt, ahogy otthon hallottátok. A kommunista diktátorok materialista eszmékkel tömték fejeteket. Bizony csak kevesen kaptatok otthonról vallásos nevelést. Bennetek, és az utánatok következő ifjú nemzedékben össze kellene rendezni és tisztázni a valódi történelmet.
17.
Tisztítóhely című filmben: Volt egy valaki, aki azért gyakorolta a lemondásokat, hogy hencegjen velük. Nem szívből jött neki, ezért jutott a Tisztítótűzbe.
Jézus: Az áldozathozatal csak akkor hoz gyümölcsöt, ha titokban, rejtekben történik, csak Én előttem.
18.
Hang: Legyen minden a régi… álljon vissza a régi.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Kép: Arany fény.
Jézus: Az a kívánságom, hogy Egyházam térjen vissza a hagyományokhoz.
19.
Hang: Ha tudnád, milyen szándék vezérel.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Jézus: Ha tudnád, milyen szándék vezérel, minden egyes lépésemet, még a szorongattatások megengedését is, örömmel fogadnád.
20.
A „miért”-ekről volt szó.
Hang: Mert mindennek megvan az oka.
Jézus: A „miért”-eket soha nem szerettem. Nem itt fogjátok megérteni a földön az ok-okozati összefüggéseket, hanem a Mennyországban, mert Atyám megajándékoz benneteket isteni tudásából és bölcsességéből. Ott aztán minden „miért”-re meglesz a válasz.
21.
Hang: Valóban van jogod ehhez.
Jézus: Mindig jogodban áll választani a jó és a rossz között, mert szabad akaratod van. Ebben nagy segítséget ad neked az őrangyalod, Szent Mihály arkangyal, és az Én Szentlelkem.
22.
Kép: Egy arany színű hegy, tűhegyes a csúcsa.
Kép: Egy alagút bejárata, amelyet egy nap vesz körül ragyogó sugarakkal, majd ezt öleli körbe az aranyhegy.
Jézus: A Mennyország, amelyet Atyám ajándékoz nektek, amelyről azt mondtam, hogy „szem nem látott, fül nem hallott ilyet”, ez a te látomásodban a tűhegyes csúcsú aranyhegy. A bejárata, amelyen keresztül belépnek az Enyémek, leírhatatlanul fényes és sugárzó. Vágyódjatok oda, mert csak az jut be az örök életbe, aki szívből vágyódik utána.
23.
Jézus Szent Szívéről volt szó.
Jézus: Szívem a gyönyörűséges érzések tárháza. Ebből ered irgalmam és kegyelmem özöne.
24.
Egy kiírást láttam: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyál.”
Hang: Borod vagyok, a legjobb borod vagyok.
Jézus: Sok-sok élvezet van a földön, de aki a legjobbat akarja választani, az Én Szent Véremet issza.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr2616036610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása