Isten szemével

2020.02.17. 08:59

2020.02.16.

1.

Arról volt szó, hogy nagyon nehéz fenntartani az örökimádást a fővárosban, anyagi és más nehézségek miatt, és félő, hogy abbamarad

Jézus: Az örökimádásban hihetetlenül nagy erő rejlik. Ha fel tudná fogni egyházközségetek, hogy mekkora veszteséget jelentene abbahagyni, akkor mindent megpróbálnának megmozdítani, hogy vége ne szakadjon. Az Én Testem és Vérem 24 órai állandó imádásotokért komoly védelmet nyújt fővárosotoknak és az egész országnak. Feltétlenül fel kell kérni püspökötöket, hogy nyújtson anyagi segítséget, és ha ez nem vezet eredményre, akkor a helyi egyházközösségetek tagjai járuljanak hozzá saját zsebükből a költségekhez.

2.

A TV-ben a liberalizmusról volt szó Skóciában.

Hang: Az ember gyökerek nélkül nő.

Hang: Hajléktalanjai vagytok ennek.

Jézus: Észak-Európa, így Skócia is eltávolodott Istentől és a hittől. A szülők gyermekeiket nem nevelik vallásosan, mert már ők sem kapták meg az alapokat. Elfogadják a divatos és beteges nevelési elveket, melyek felrúgják a keresztény tanítást, hogy Isten férfinek és nőnek teremtette az embert. Olyanok szegény skóciai gyermekeim így Isten nélkül, mint akit kidobtak az utcára. A lelkük üres. Nem kapnak lelki táplálékot. Elveszik tőlük Isten házát is.

3.

Jézus: Könyörögj a bűnösökért, a közömbösökért, és a haldoklókért. Így tedd hasznossá betegséged idejét.

4.

Jézus: Kislányom, nem véletlenül kaptad ezt a betegséget. El se tudod képzelni, milyen érdemszerző ereje van. Ha boldoggá akarsz tenni Engem, ajánld fel a lelkekért.

5.

Arról volt szó, amikor megbántanak.

Jézus: Amikor valaki megbánt, hidd el kislányom, együtt szenvedek veled.

6.

Németországra gondoltam.

Kép: Vihar, eső, szél, a ház összedől a sötétben, emberek ijedten kiabálnak és elfutnak a helyszínről

Jézus: A háborúnak egy szeletét mutattam be neked, ahogy bombatalálat éri a házat, és az emberek menekülnek.

7.

Hang: Hatóságok hatolnak be.

Hang: Élelmiszer.

Kép: Egy épületet robbantottak fel.

Jézus: Terroristák megtámadnak egy épületet, élelmiszert keresnek, majd kijönnek onnét, és felrobbantják az egészet. Rendőrök kutatnak utánuk, de már eltűntek.

8.

Kép: Egy teremben egy asztalnál 2-3 ember tartózkodik, az asztal jobb oldalán egy férfi ül, az asztal bal oldalán pedig egy férfi egy papírlapot tart a kezében és egy tollat. Adatokat gyűjt egyes emberekről, és kérdezősködik az asztalnál ülőtől, aki adatokat szolgáltat ki, pl: ki mikor élt, ki mikor, és mivel foglalkozott. Ezt a másik férfi a papírra veti, úgy, hogy egy zárójelbe írja annak dátumát.

Jézus: Mikor majd elérkezik az antikrisztus uralma, csatlósait szétküldi a nép közé, és megkeresteti az áldozatait. Árulók segítenek neki.

9.

Hang: Háború lesz.

Kép: Sokan leborulnak az Oltáriszentség előtt.

Jézus: Amikor elterjed a híre, hogy közeledik a háború, az engesztelők, és még sok templomba járó keresztény felkeresi az Én házamat, és könyörögve kérik oltalmamat a tabernákulum előtt.

10.

Kép: Egy hosszú lakomaasztal, drapp vagy krémszínű abrosz van rajta, az abrosz széle arany díszítésű. Arany gyertyatartók és kelyhek is vannak az asztalon.

Hang: Olvasni.

Jézus: Csak olvasd a Szentírást. Emlékeztetlek téged, hogy Mennyei lakomát rendezek majd az Én Egyházamnak. Én leszek a Vőlegény. Ti pedig a jegyesem. Már vár benneteket a feldíszített asztal.

11.

Kép: Egy várban harci lovagok vannak, készülnek valamire.

Jézus: A vár az Én igaz maradék Egyházam. Tagjai harcolnak a külső és a belső ellenséggel, mégpedig imával, böjttel.

12.

Hang: Az Ég tüzes nyilait.

Hang: Legtüzesebb.

Jézus: A háromnapos sötétség alatt az Ég tüzes nyilaival lángba borítok mindent. A legtüzesebb nyilak a legvadabb ellenségeiteket veszik célba.

13.

Hang: A világ felszabadulása következik.

Jézus: Az Én második dicsőséges eljövetelemmel a világ felszabadulása következik a bűn rabságából.

14.

A fizikai és a lelki világosságról volt szó.

Jézus: Kétféle világosság van. Az egyik, amit a Nap ad a föld embereinek, a másik az emberi lélek világossága. Csak az a teremtményem élvezi ezt a világosságot, aki az Én szeretetemben él, és hisz Bennem. Az Én szeretetem maga a világosság, és élteti, gyógyítja az emberi lelket.

15.

Hang: Időtartományod ez.

Jézus: Ez a földi élet a te időtartományod, és ez alatt kell felkészülnöd az igazi életre.

16.

Hang: Nagy csodám lesz.

Jézus: A nagy csoda valóban be fog következni, és sok ember megtérését és gyógyulását hozza el.

17.

Hang: Az aratni való sok.

Jézus: Ti, engesztelők vagytok az Én munkatársaim, csak az a kár, hogy kevesen vagytok, és nagyon sok a lélek, aki a vesztébe rohan.

18.

Hang: Sebhelyem vagy.

Kép: Egy férfi Észak-Nyugat felé fordulva, a két kezét a szíve magasságáig emelte, a kezeit függőleges helyzetben tartja, mutatja tenyerét, ujjait

Jézus: Sokan minden megbánás nélkül sebet ütnek Rajtam, hozzájárulván keresztre feszítésemhez. Te is, mint minden bűnös, hozzájárultál szenvedéseimhez.

19.

Arról volt szó, hogy Istent soha senki nem látta.

Jézus: Ez azért van, mert Ő nem vált emberré, mint Én, hanem hatalmas tiszta Lélek, Aki betölti a világmindenséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr2415511146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása