Isten szemével

2020.02.03. 08:57

2020.02.02.

1.

A keresztény emberek felvonultak, demonstráltak Budapesten keresztekkel a kezükben egy politikus azon kijelentése ellen, hogy a keresztények fehér, heteroszexuális, rémisztő képződmények.

Jézus: Ez a demonstráció igazságos megmozdulás volt. A Nevemben történt a tiltakozó felvonulás a keresztekkel a kezükben. Szomorú vagyok Édesanyámmal együtt, hogy magyar magyar ellen fordul. Össze kellene fogni mindenkinek, és az ilyen megnyilvánulásokat el kellene ítélni, és gyökeresen kitépni.

2.

Hang: Nagyon kell figyelni az apró kockázatokra.

Jézus: Ez a felháborító eset azt mutatja, hogy ellenségem egész sorozat apró támadást fog a keresztény Magyarország kibontakozása ellen indítani. Jönnek majd a rágalmak, a megaláztatások, a rosszindulatú megjegyzések az Én gyermekeim ellen. De ne féljetek, Édesanyám és Én veletek vagyunk.

3.

Hang: Hosszú áldozatra van szükség.

Jézus: Budapest „elfoglalása” után egyre jobban kiéleződnek az ellentétek a kormány és a baloldal között. A keresztény beállítottságú kormány vezetésével harcolni kell a túlkapások ellen, és az igazságtalanságokat nem szabad tűrni. A ti fegyveretek az engesztelés, és azon belül a rózsafüzér.

4.

Érzés: Nagyon kell vigyáznunk arra, hogy nehogy széttépjék még ezt a kis Magyarországot is.

Kép: Sok kéz szét akarja húzni, tépni Magyarországot, de egy erő mégis összetartja.

Hang: A teljes megsemmisítés szélére állítani benneteket úgy gazdaságilag, mint hitéletileg.

Kép: Angyalok állnak Magyarország határán, mint katonák.

Kép: Egy nagy zászló, rajta a Nagy-Magyarország térképe, angyalok tartják a címert.

Jézus: 100 évvel ezelőtt Trianonban Nagy-Magyarország ellen történt a támadás, ez mélyen érintette országotok gazdasági életét és hitéletét. Most egy képen tárom fel előtted, hogy most a maradék kis Magyarország került veszélybe. Külső és belső ellenségek akarják szaggatni. De most sincs okotok a félelemre, mert Mi, Égiek vigyázunk rátok. Angyalokat küldünk határaitokra, és úgy állnak ott, mint azok a katonák, akik természetes védelemként védik országotokat a migrációs válságban. Egy szoros lelki kapocs tart benneteket a leszakadt országrészekkel. Egy képen mutatom, hogy egy nagy zászlón van Nagy-Magyarország térképe a leszakadt részek címereivel, melyeket angyalok vigyázzák. Az Én békémet adom nektek drága kis magyarjaim. Mindegy, hogy határon kívül vagy belül éltek.

5.

Olvastam: Athanasius Schneider püspök mondta Magyarországról idelátogatása során: Magyarországnak nemcsak Regnum Marianumnak, hanem Regnum Eucharisticumnak is kell lennie.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Nagy Oltáriszentség lebeg Magyarország felett.

Kép: Szűzanya szívében az Oltáriszentség ragyog.

Kép: Fatimai Szűzanya arca, mosolyog.

Jézus: Legyetek boldogok magyar népem, mert nemcsak Mária országa vagytok, hanem az Eucharisztia országa is. Ahol Mária királysága van, ott kell lennie az Én Királyságomnak is. Egy gyönyörű képen mutatom neked, hogy Édesanyám szívéből árasztom rátok, mint Oltáriszentségből kegyelmem sugarait. Azt is megláthattad, hogy az Eucharisztia a ti országotok felett lebeg. Édesanyám a fatimai Szűzanyaként őrködik, és örvendezik hazátok felett.

 

6.

Kép: Magyarország térképéből fehér ruhás egyének emelkednek ki sorban, láncszerűen. A kezükben 1-1 feszületet tartanak, majd előrefelé mutatják. Az összes égtáj felé áramlanak, mint a szökőkút.

Jézus: A jövőt mutatom neked, amikor a sok szenvedés, üldözés után megtisztul Magyarország, és felemelkedik. Lángoló hittel a szívükben fordulnak a külföldi országok felé, hogy terjesszék az igazi, megtisztult hitet a többi országnak. Úgy viselkednek, mint valamikor apostolaim, amikor Mennybemenetelem után küldtem őket szerteszéjjel. Ez lesz a jövőben, mert amint ígértem, Magyarország nem pusztul, hanem tisztul.

7.

Kép: Az országalma a kettős kereszttel .

Jézus: Ezzel a látomással azt ígérem nektek, hogy nemsokára keresztény Magyarország lesz. Hiszen ezt kéritek imáitokban, és ezt éneklitek a dicsőítésetekben.

8.

Egy rövid digitalizált filmet néztem a nándorfehérvári csatáról, amikor a magyar keresztények harcoltak a törökökkel 1456-ban. A csatában harcolók ruháján a kereszt volt látható. Kapisztrán Szent János kezében is az Úr jele, kereszt a nyakában, rózsafüzér az oldalán.

Olvastam, lassan arra buzdítják a szerzeteseket, hogy vegyék le a rózsafüzért, amit a derekukon és oldalukon hordanak.

Érzés: Ha ez igaz, akkor nekünk engesztelőknek kell a keresztet és rózsafüzért magunkon hordani.

Jézus: Drága engesztelő gyermekeim, és egész magyar népem! Tekintsetek vissza a nándorfehérvári csata idejére. Hogy lángolt a hit az akkori magyarokban. Az Én nevemmel, keresztemmel, és a Szűzanya nevével szálltak szembe a törökökkel. Velük voltunk, és győztek. Ferences fiaim, ne engedjétek, hogy megfosszanak benneteket Édesanyátok jelképétől, a rózsafüzértől. Csak hordjátok oldalatokon. Halljátok meg, hogy az Ő fiai vagytok. Ha leveszik a szerzetesek oldalukról a rózsafüzért, akkor ti engesztelők hordjátok. Ezt képletesen mondom. Nyakatokban legyen ott a kereszt, és ujjaitok között legyen a rózsafüzér, melyet áldozatosan hazátokért, és minden lélekért imádkoztok. Ez a ti fegyveretek.

9.

Arról volt szó, hogy távol vagyok egyes szeretteimtől. Egyeseket közülük nem is láthatok, másokat csak telefonon keresztül hallhatok

Jézus: Azért mondom, hogy ez nem mindig így lesz, mert ha már nem testben vagytok, és ott tartózkodtok az örök hazában, állandóan egymás közelségében lesztek. Engem is akkor látsz, amikor kívánod, és szeretteid is akkor válnak láthatóvá, és teremnek ott melletted, amikor szeretnéd. Ott nincs idő és tér. Itt a Földön a tér és sok minden más elválaszthat szeretteidtől.

10.

Arról volt szó, amikor sok az egy napra jutó feladat.

Hang: Ezt hozzáteszem.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Kép: Fény.

Jézus: Amikor a sok feladattól elfáradsz, kimerülsz, gondolj arra, hogy az Én igám édes, az Én terhem könnyű. És ilyenkor ezt a vigasztalásomat teszem hozzá a fáradtságodhoz.

11.

Bátorságot kértem az Úrtól, amikor félelem, vagy rettegés fogott el valamivel kapcsolatban.

Hang: Győzni fogsz.

Kép: Arany fény.

Jézus: Ezeket a félelmeket ellenségem adja, és ha továbbra is kérsz Engem, megerősítelek. Velem legyőzöd a gonoszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr10015511140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása