Isten szemével

2019.07.22. 17:52

2019.07.21.

1.

Kép: Egy nagy formátú vastag dosszié vagy füzet, melynek első oldalán egy fehér papírlap van, rajta írja: „Magánkinyilatkoztatások”. Ezt a dossziét éppen becsukták a szemem láttára, mert nyitva volt, így tudtam csak elolvasni a címét

Jézus: Választottjaimnak nagyon sok magánkinyilatkoztatást adunk Mi Égiek, de ezeknek nagyon nagy százalékát nem fogadja el Egyházam. Én összegyűjtöm őket ebben a dossziéban, mert nagyon értékesek.

2.

Kép: Egy érett búzaföld mellett tömött sorokban emberek haladnak előre, díszruhában vannak. Vannak közöttük felnőttek is, gyermekek is. Nagyon vidámak, táncolnak, sőt hangszeren is játszanak egyesek. Az emberek 2-3-as sorokban haladtak, a sor nagyon hosszú volt, nem láttam a végét, de az elejét sem.

Jézus: A vidám, zenélő emberek az üdvözült lelkek. Örömmel szemlélik, hogy testvéreik, a földön élők megértek az aratásra.

3.

Olvastam: Medjugorjeban eltörlik a kézben áldozást. Ha felmerül a szentségtörés veszélye, nem áldoztatják meg a híveket. Előfordulhat Szentostya lopás is, amelyet okkultisták használnak fel, akár fekete miséken semmisítenek meg.

Kép: Jézus megáldoztat mindenkit.

Amikor Szentostya lopásról volt szó:

Kép: Oltáriszentség, de nincs ragyogása, matt.

Jézus: Egy akkora tömegben, mint amilyen Medjugorjeban van, bizony csak úgy lehetne megakadályozni a visszaéléseket, hogy kötelezővé tennék a nyelven való áldozást. Az első képpel csak azt mutatom neked, hogy a pap csupán eszköz, mindig Én áldoztatok. Második képet ellenségem adta neked, ugyanis az átváltoztatott Oltáriszentségből semmilyen körülmények között nem vonulok ki. Inkább elszenvedem, ami Rám vár.

4.

Hang: Engem borzalmas állapotba elvinni… borzalmas állapotban ez.

Jézus: Azért veszélyes a kézből áldozás, mert közben bárki elvihet Engem okkult összejövetelekre, ahol borzalmas megszentségtelenítés és megsemmisítés vár Rám. Legrosszabb, amit az Oltáriszentségben elszenvedhetek.

5.

Hang: Nem tudok visszaemlékezni, hogy hova bújjak el.

Kép: Lángok esnek az égből, és ezt egy valaki mondja, aki nem tudja, hogy hová bújjon.

Jézus: A háromnapos sötétség idején egy kétségbeesett ember szavai ezek. Azért nem emlékszik, hogy hová bújjon, mert nem engedte, hogy felkészítsék az utolsó időkre. A lángok fel fogják emészteni.

6.

Arról volt szó, hogy amikor rejtekhelybe kell vonulni, milyen módon fogunk majd oda eljutni.

Jézus: Minden engesztelőm tudni fogja, hogy a veszélyben hová kell mennie, mert Szentlelkem sugallatokkal fogja vezetni.

7.

Hang: Új Világrend lesz.

Jézus: Az Új Világrendet a szabadkőművesek, az illuminátusok hozzák majd létre. Az alapelvük a következő: az ember az Isten. A szabadkőművesek a háttérből irányítanak. Az Új Világrend előtt káoszt készülnek teremteni az egész világban. Azt követi a III világháború, melyből, mint a béke embere tűnik elő, az Antikrisztus. Ő pedig nekifog az Új Világrend felállításának.

 

8.

Hang: Európa nagyjai beszéltek, mekkora szükség volt…

Kép: Egy emberekből álló bizottság tagjai.

Jézus: Nagy szüksége volt Európának, hogy az Európai Bizottság élére új elnököt válasszanak. A képen mutatom az Európai Parlamentet, ahogy tagjai egymással vitatkoznak, beszélnek. Ti, Európai népek úgy érzitek, hogy lesz valami pozitív változás.

9.

Hang: Május közepén: Magyarország, Lengyelország, és Csehország.

Jézus: Tavaszra e három ország kezd nagyobb tekintélyre szert tenni a nyugat-európai vezetők előtt.

10.

Hang: Nincsen közvélemény kutatás?

Jézus: Több nyugat- és észak-európai országban tabuként kezelik a migrációs válságot. A nép nem mer őszintén nyilatkozni.

11.

Arról volt szó, amikor egy Isteni üzenetet író kiválasztott egy idő után felismeri, hogy téves üzenetet írt, és elismeri a hibát mások előtt is, nem törődve azzal, hogy mások mit gondolnak róla, mert neki egyedül Isten véleménye számít.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről, komolyan néz, de nagyon boldog.

Jézus: Örömmel tölt el engem, mikor azt látom, hogy egy választottam beismerni botlását, még akkor is, ha emiatt valaki hiteltelennek tartja.

12.

Arról volt szó, hogyan tudunk Isten jó eszközei lenni.

Jézus: Csak úgy tudsz jól használható eszközöm maradni, ha lelked végig alázatos, szeretettel eltöltött, és tiszta marad.

 

13.

Érzés: Mire eljön a Nagyfigyelmeztetés, lelkileg ki kell csiszolódnunk, meg kell tisztulnunk, mert a sok frissen megtért miatt nem fogunk tudni gyakran szentgyónáshoz járulni, sőt, őnekik kell majd segíteni.

Jézus: Ha ti, választottjaim, a Nagyfigyelmeztetésre nem is lesztek teljesen tökéletesek, de törekednetek kell a lehető legnagyobb tisztaságra, tudásra és felebaráti szeretetre. Ti fogjátok majd vezetni a frissen megtértek tömegét.

14.

Hang: Védőszentjei vagytok egymásnak.

Jézus: Ti engesztelőim, nemcsak saját lelketekre vigyáztok, hanem egymás lelkére is.

15.

Hang: A te örömödet… a te örömöd az Én örömöm.

Jézus: Egészen átérzem a te örömödet. Aminek te örülsz, annak Én is.

16.

Hang: Győzelemről énekelsz, győzelemről énekelek.

Kép: Jézus teljes alakja, fehér ruhában van.

Jézus: Mindketten győzelemről énekelünk. Az Én győzelmemről, amit arattam a világ felett, és a bűn felett. Ezenkívül óriási győzelmet arattam a halál felett. Feltámadtam. Olyat tettem, amit előttem senki. Ezzel titeket is megajándékoztalak a halál feletti győzelemmel. Ti is fel fogtok támadni.

17.

Hang: Máriában vigasztalsz.

Jézus: Amikor Édesanyám Szívét és az Enyémet együtt megszólítod, és felajánlod nekünk a bűnösöket, a haldoklókat, a tisztuló lelkeket, akkor nem teszel mást, mint Szűz Mária Szívén keresztül vigasztalsz, mented a lelkeket.

18.

Szentségimádáson az Oltáriszentséget néztem.

Kép: Három arany Szív.

Kép: Az Őrangyalom mellettem térdel jobb oldalt.

Jézus: Az Oltáriszentségben mindig jelen van a teljes Szentháromság. A három arany Szív a látomásban Őket szimbolizálja. Mutatom neked, hogy Őrangyalod is ott van melletted.

19.

Kép: Háztetőn ült valaki.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor mindenhonnan, még a háztetőkről is fogják hirdetni Evangéliumomat.

20.

Egy időskorú ismerősöm fél a haláltól, és mindent megtenne, hogy meghosszabbítsa az életét.

Jézus: A te ismerősöd azért fél annyira a haláltól, mert nem szeret Engem eléggé. Nem tud elszakadni a Földi dolgoktól. Még sok minden a világhoz köti.

21.

Hang: Feladatom van.

Jézus: Mindenkivel feladatom van, aki e világra született. Hogy üdvözítsem őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6015055214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása