Isten szemével

2019.02.04. 12:55

2019.02.03.

1.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Nem vagy a sajátod.

Jézus: Ez azt jelenti kislányom, hogy az üzeneteimet nemcsak neked küldöm, hanem minden testvérednek, akiknek adsz belőle. Tehát, nem sajátíthatod ki magadnak, amivel megajándékozlak.

2.

Hang: Ez tilos neked, ezt megtiltom neked.

Kép: Mennyei Atya.

Jézus: A Mennyei Atya megtiltja neked, hogy érzékenykedj, ha megbántanak, és neheztelj az illetőre. Áldást kell kérni rá.

3.

Hang: A szellemi világod tükröződik ezen.

Kép: Angyal tartja az Oltáriszentséget a kezében.

Jézus: Amikor magadhoz veszel, nemcsak testedet járom át, hanem lelkedet és értelmedet is. Ez tükröződik belőled a szentáldozás után.

 

4.

Az Őrangyalomat hívtam segítségül valami ügyben.

Kép: Az Őrangyalom szinte tapsolt örömében.

Jézus: Az Őrangyal nagyon örül, mikor valami feladatra kéri a védence. Ez általában ritkán fordul elő.

5.

Valamit kértem az Úrtól.

Hang: Felujjongani benned.

Jézus: Nagyon szeretem, mikor váratlanul, szívből fakadó szavaiddal megszólítasz Engem. Ilyenkor ujjongok örömömben.

6.

Maria Valtorta írásban: Jézus az Ő követéséről beszélt olyanoknak, akik azon gondolkodtak, hogy követni szeretnének Őt. Jézus megfelelő szigorúsággal beszélt hozzájuk.

Érzés: Egyesek részére Jézus szavai ostorozók, mások részére ugyanazok a szavak inkább gyógyító hatásúak, mert utat mutatnak nekik

Jézus: A dédelgetést, a kényeztetést, a dicséreteket könnyű elfogadni Tőlem. Bezzeg, az olyan szavakat, amelyek Isten törvényeinek a betartására figyelmeztetnek, vagy lemondásokra, önmegtagadásokra, azokat már nehezen fogadják el. Akik nem olyan mélyen hívők, túl szigorúnak, és túlzásnak veszik.

7.

Érzés: A Tízparancsolatnak hatalmas ereje van, és ha valaki tisztán aszerint él, lemondással, nagy erőt sugároz ki magából.

Kép: Emberek állnak a Tízparancsolat kőtáblái előtt. A gonosz lelkek elsodorják az embereket a kőtábláktól. Az embernek energiát kell belefektetni a szabad akarata révén, hogy visszakerüljön a Tízparancsolat kőtáblái elé. Hogy az ember állandóan itt állhasson, nagy erőbe telik neki, mindig tréningezni kell a saját szabad akaratát.

Hang: Hogy milyen gyorsan tudtok haladni a lélek fejlődésének útján, mindig a jó és rossz között kell választani. Hűségesnek kell maradni a Tízparancsolathoz. Ez nagy erőbe kerül, mert ellenségem kísértéseivel gondoskodik róla, hogy visszasodorjon benneteket.

8.

Maria Valtorta írásából: Jézust megátkozta Doras fia, mert minden tönkrement a birtokán. Jézus épp akkor a templomban volt az apostolaival, amikor ezt közölték Jézussal. Jézus válasza volt erre: „Átka nem fog Rajtam, különösen azért nem, mert ti áldotok”.

Érzés: Az áldás semlegesíti az átkot, ahogy a matematikában is a pozitív semlegesítheti a negatívat az összeadásnál.

Jézus: Az átkozódás negatív cselekedet, és halálos bűn. Az áldás pozitív megnyilvánulás, és a kettő egymást, ha találkozik, semlegesíti. Ezért, ha hallotok környezetetekben átkozódást valakire, az illetőre azonnal mondjatok áldást. Így lehull róla az átok. Nem tudnak rátelepedni a gonosz lelkek.

9.

Érzés: Nem mindegy, hogy kikkel, mikkel vesszük körbe magunkat. Pl: Egy olyan templomban, ahol sok misét mondanak, és tele van Szent szobrokkal, jó érzés fog el, pozitív ott a kisugárzás.

TV-ben egy műsorban volt: Egy mexikói férfi Amerikából Mexikóba ment meglátogatni a beteg nagymamáját. Az autóját egy néhány órára magára hagyta. Mások ezt meglesték, és drogot csempésztek a kocsijába a férfi tudta nélkül. A határőrök letartóztatták a férfit, és börtönbe zárták Mexikóban. A férfi a börtönben vált bűnözővé azáltal, hogy belekeveredett egy bandába, és embert is ölt. Holott, a világi életében soha nem tett ilyet a börtönön kívül.

Jézus: Tartózkodjatok a bűnben elmerült, megátalkodott felebarátaitoktól. De ez nem azt jelenti, hogy ne segítsetek a bűnösökön. Imádkoznotok kell értük, és ha kinyitják a lelküket, jó útra kell téríteni őket. De ne keveredjetek a megátalkodottak közé. Lelketek a közelségükben bajba kerülhet, még el is veszhet.

10.

Hangom: Mindenkire úgy akarok ránézni, hogy ő egy ember, Istennek a teremtménye.

Jézus: Vannak, akik úgy néznek választottjaimra, mintha minden kegyelem az ő érdemük lenne. Ő csak eszköz, és Engem kell tisztelni, imádni, és dicsőíteni azért, amit kap.

 

11.

Hang: Hogy segítsek a Magyaroknak.

Jézus: Most, hogy Magyarország támadásoknak van kitéve, és nehéz helyzetbe kerül a migráció elhatalmasodása miatt, több engesztelő közösségem Hozzám fordul bizalommal, hogy segítsek a Magyaroknak. Bízzatok Bennem, mindig veletek vagyok Édesanyámmal együtt.

12.

Kép: Egy emberekből álló menet előre halad észak felé, valaki közülük kitárta a karját egy kissé az Ég felé, és így mennek előre. Egy emelkedés látható a képen.

Jézus: A menetben engesztelőket láttál, akik Isten felé haladnak. A kitárt karú ember azoknak a legbuzgóbbaknak a szimbóluma, akik tele vannak hatalmas hódolattal, szeretettel, áldozatkészséggel a Szentháromság iránt. Nem minden engesztelő tart ezen a fokon.

13.

Hang: Kialudt a fényed mindörökre.

Kép: Egy lélek elsötétül, elfeketedik.

Érzés: Amikor felelevenítünk valami gondolatot, vagy tudást, életre keltjük. Ha másokkal is megosztjuk ezeket a gondolatokat, a tudás gyarapszik, mert azokat másokba is átültetjük. De ha csak magunknak tartjuk meg, velünk együtt hal meg az a tudás.

Jézus: Ha valakiben kialszik a fény, amit Tőlem kapott, a lelke elsötétül, elfeketedik, és elkárhozik. Ha valaki életében nem osztja meg másokkal a tudását és a tapasztalatait, amivel használni tudna, és így hal meg, nagy mulasztást követ el. Akkor is mulasztásnak minősül az ilyen bezárkózott gyermekem hallgatása, ha még nem hal meg, de társait megfosztja attól a jótól, amit Tőlünk kapott.

14.

Az év Február 2.-ai gyertyaszentelésről volt szó.

Jézus: Ezen a napon, Gyertyaszentelő Boldogasszony, és a Szeretetláng napján azt ünneplitek, hogy Én, a világ Világossága be lettem mutatva a Mennyei Atyának a templomban. Édesanyám Szeretetlángját is ezen a napon óhajtja ünnepeltetni.

15.

Hang: Egy kis akarat kell hozzá.

Jézus: A nehezebb emberekhez csak egy kis akarat kell. Ehhez a te akaratodat egyesítsd az Enyémmel. Így már minden meg lesz oldva.

16.

Kép: Barna ruhás szerzetesek és szerzetesnők libasorban mennek jobbra nagyon vidáman. Különböző színű és alakú sapkaszerűség volt a fejükön. Egy szerzetesnővér pl fehér kötényt viselt, és kék színű süvegszerű sapkát.

Jézus: Ferenceseim nagyon kedvesek Nekem. Velük kezdődik majd a Keresztényüldözés. Azért vannak különböző sapkában, mert mindegyikük más és más feladatot kapott Tőlem. De ami egyforma bennük, az az egyszerűség, és a szeretet.

17.

Kép: I János Pál pápa balra fordulva, fehér miseruhában van, fehér stóla rajta, amely beborítja őt, kezében a szentségtartó, mely az Oltáriszentséget rejti magában

Jézus: Ő Szentjeim között rangos helyet foglal el, liliomtisztaságú helyettesem volt a Földön. A képen a fehér miseruha szimbolizálja ezt.

18.

Kép: Három domino egymás tetején felállítva, nagy számok voltak rajtuk, mint pl: 5, 6

Jézus: A sok megpróbáltatás és harc után a Szentháromság győzni fog a sátán felett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr8814642992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása