Isten szemével

2019.01.21. 18:16

2019.01.20.

1.

Hang: Megbeszéljük.

Kép: Az Őrangyalom balra fordulva, féltérdelve, a szívére tette a kezét.

Jézus: Kedves kislányom, mielőtt bármit teszel, mindig meg kell beszélned Velem. Az Őrangyalodat térdelve láttad, ahogy várja az utasításokat veled kapcsolatban.

2.

Arról volt szó, hogy az Angyalok megkérdezik a Mennyei Atyától, hogy segíthetnek-e, amikor valami problémát látnak. Az Angyalok nem önmaguktól cselekszenek, hanem mindig a Mennyei Atya ad rá engedélyt, vagy Tőle kapnak utasítást valami megtételére.

Jézus: Különösen választottjaim esetében van ez így, mert nagyon lényegbevágó, hogy hogyan irányítanak titeket. Én mondom meg nekik, hogy mikor hogyan vezessenek a lelki fejlődés útján. Ugyanis, rajtatok múlik a reátok bízottak lelke.

3.

Kép: Egy Angyal fehér ruhában jobbra fordulva, magasan előtte egy fehér gyertya ég. Az Angyal helyébe egy ősz szakállú, hosszú hajú férfi jelenik meg ezüst ruhában kitárt karokkal, ugyanúgy jobbra fordulva.

Jézus: Amikor ti engesztelők imádkoztok, az Angyalok és Szentek besegítenek nektek, és együtt engesztelnek veletek.

4.

Hang: Angyalaimat… Angyalaimmal teljesedsz ki.

Jézus: Szeresd és tiszteld Angyalaimat, mert Ők segítenek neked, nagyban hozzájárulnak lelked fejlődéséhez. Így teljesedsz ki.

5.

Kép: Egy képecskén emberek felett megjelenik az Úr Jézus arca, majd az Úr áldást ad jobb kezével kereszt alakban. Az emberek mind feléje fordulva fogadják az áldást, mint ahogy a napraforgó a nap felé fordul.

Jézus: Titeket engesztelőket láthattad a képen, akik le nem veszik tekintetüket Rólam, és áldásomat tisztelettel és örömmel fogadják.

6.

Hang: Élet… törvényeken keresztül… ez katasztrófa.

Jézus: Én ma is köztetek élek láthatatlanul, és szomorúan nézem, hogy az új reformokkal, új törvényekkel hogyan tévesztik meg az Én leghűségesebb gyermekeimet is. Nem beszélve a közömbösökről és ingadozókról. Ez bizony katasztrófa.

7.

Hang: Jobb üldözöttnek lenni, mint üldözőnek.

Hang: Szent Pál nyomán nősz.

Jézus: A Keresztények, akiket üldöznek, jó úton járnak, mert kitartanak Mellettem, az Oltáriszentség mellett, és Édesanyám mellett. Lelkük biztonságban van, és a Menny várja őket. Szegény üldözők, sajnálatra méltók, mert ha nem térnek meg, a pokol kapui várják őket. Szent Pál is üldözött volt, és ha követed őt a hűségben és szenvedésben, lelked egyre jobban növekszik.

8.

Hang: Az úri emberek előtt.

Kép: Jézus a trónon ül fehér ruhában és piros köpenyben.

Hang: Szeretet.

Hang: Előfordul.

Jézus: Az úri emberek előtt, akinek magas az iskolai végzettségük, nehezebb beszélni üzeneteimről, mert nem tudják elhinni, hogy Mi Égiek kiválasztunk egyeseket, és beszélünk hozzájuk. Pedig Én, Ég és Föld Ura annyira szeretem teremtményeimet, hogy ha látom, hogy nem kételkednek, bizony megszólítom őket. A tanultak nehezebben fogadják el szavaimat, de azért köztük is előfordul olyan, aki nemcsak az értelmével, hanem a szívével közeledik üzeneteimhez.

9.

Hang: Isten akarata szerint, hogy ez legyen mindenkinek.

Kép: Egy ajtó, mely vasrúddal van elreteszelve. A vasrúd az ajtó közepén helyezkedik el, és túlnyúlik az ajtó jobb és bal oldalán, a hevederzárhoz hasonlóan. A vasrúd közepén egy szélesebb fatéglalap helyezkedik el függőleges irányban.

Jézus: Amikor megtörténik a szétválasztódás, legbátrabb pap-fiaim és az ő hűséges hívei egy biztonságos rejtekhelyre vonulnak az Én akaratom szerint. Életben kell maradniuk, mert ők alkotják az Én maradék Egyházamat.

10.

Kép: Egy valaki átölel egy nagy játékmacit.

Hang: Édes.

Jézus: A játékmaci az engesztelőket szimbolizálja. Átölelem őket, mert olyan édesek.

11.

A Normafai kápolna felépüléséért imádkoztunk.

Hang: A kápolna az utolsó pillanatban lesz megépítve.

Kép: Sietve építik a kápolnát, kapkodva.

Kép: Kék fény.

Jézus: Sajnos az engedély kiadása sokat fog késni, ezért kell majd sietni a kápolna felépítésével. De mi Égiek gondoskodunk róla, hogy mire égetően szükség lesz rá, az események gyors bekövetkezése miatt abban tudjatok lelket menteni. Édesanyám segíteni fog. Bízzatok Benne.

12.

Kép: Egy nagy turulmadár, feje felett egy nagy korona lebeg, a szárnyait kitárta, teste felém fordulva, a fejét balra fordította, és hangokat ad ki magából

Jézus: Eljön az idő, mikor hazátok államformája királyság lesz. De ez csak az Új Világban teljesül.

13.

Amikor másokat óvatosságra intek a hit kérdéseiben.

Kép: Egy ajtó vagy kapu, mely felül ívelt. Az ajtót három háromszög tölti ki, egy felül, és kettő alul helyezkedik el

Jézus: Drága kislányom, helyes, hogy óvatosságra intesz másokat a hit és vallás terén. Ugyanis, nagy kavarodás lesz. Egy káosz alakul ki a szertartásokban, a különböző tanításokban, lassan-lassan a Szentmise átadja a helyét más vallások liturgiáinak, szokásainak. Meg kell maradnotok a Római Katolikus hitben. Csak ott találjátok meg a szentségeket, az Oltáriszentséget, és a többit. Csak ott tisztelhetitek Mennyei Édesanyátokat. Nagyon ravasz módon közelítik egymáshoz a különböző vallásokat, hit csoportosulásokat. Sokat beszélnek arról, hogy egy Isten van, és abban három személy, és ugyanez az Isten minden vallás Istene. Sokat hallotok majd a humanista szemléletmódról, az egymás iránti szeretetről, a szegények iránti együttérzésről. De egyre kevesebbet Rólam, Atyámról, és a Szentlélekről, a Szűzanyáról pedig szinte semmit. Ti csak bújjatok meg az Oltáriszentség fénye, és a Szűzanya palástja alatt.

14.

Kép: Egy arany kehely felett egy nagy fehér Oltáriszentség, majd afelett a Mózesi Tízparancsolatkő.

Jézus: Szeretném, ha minden teremtményem szívében első helyen állna az Oltáriszentség, az Én Testem és Vérem. Szeretném, ha az örökérvényű Tízparancsolat változtatás nélkül szívébe vésődne az emberiségnek. E kettő az üdvösségük titka.

15.

Érzés: Még ha valamiért nem is kell fizetni, mégis mindennek megvan az ára, valaki mindig ki kell, hogy fizesse annak az árát. Pl: a kegyelmeket az Úrtól sem ingyen kapjuk, mert ha azt a szabad akaratunk által magunkévá tesszük, mások felemelésére kell azt gyümölcsözővé tenni.

Pio atya monda: „Mindent meg kell fizetni, a jót és rosszat egyaránt”.

Jézus: Mindenért meg kell fizetni, jóért és rosszért egyaránt. Az természetes, és köztudomású, hogy az elkövetett bűnöknek következménye van. A tartozásokat valahol le kell szenvedni. A kegyelmekről azt szoktam mondani, hogy ingyenes ajándékok. De valójában, aki kegyelmet kap, annak a lelkében akkora hála születik, hogy addig nem nyugszik, míg áldozatokkal, önmegtagadásokkal, és a szenvedés elfogadásával és felajánlásával vissza nem fizeti Nekem. Tehát, ti emberek mindenért fizettek.

16.

Hang: A te és az Én tükröződése.

Jézus: Én csak azokban a teremtményeimben tudok tükröződni, akik elfogadnak, és követnek Engem.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5914596996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2019.01.29. 18:25:09

17.

Maria Valtorta írásából:

Arról volt szó, hogy az Úr Jézus nevét bele kell vésni az elmébe, és szívbe, és úgy kell rátenni az énünkre, mint birtoklást jelentő pecsétet.

Az imádkozásnál: Amikor egyedül imádkozik az ember, sokszor nem kap meghallgatást, mert egyedül imádkozik a saját érdekét nézve, bűnös célokért. Egy őszintén hívő ember, ki helyesen gyakorolja vallását és hitét, abban benne lakik az Úr, és már ketten imádkoznak az Úr Jézussal.

Az apostoloknak monda az Úr Jézus: Jézus nevében kössenek házasságot egy férfi és egy nő között, kik szeretik egymást; a bűnöket Jézus nevében oldozzák fel; bármit tesznek, Jézus nevében tegyék.

Érzés: Mindennek a kulcsa: „Jézus nevében”.

Jézus: Bármit tesztek, egyedül kevesek vagytok hozzá. Az Én nevemet hívjátok, és minden jobban sikerül. Ez a kifejezés, hogy „Jézus nevében” legyen a kulcsszavatok. Az Én nevemben apostolkodjatok, prófétáljatok, gyógyítsatok, és szabadítsatok. Az Én nevemben végezzétek a munkátokat, üljetek az autótokba, az Én nevemben kezdjetek imádkozni, és az Én nevemben viseljétek a szenvedéseket. Ez nagy erőt fog adni nektek.

18.

Arról volt szó, hogy Szűzanya 3 napig virrasztott az Úr Jézus halála után Szent Fia feltámadásáig.

Gondolat: A háromnapos sötétségen is az Úr imával töltött virrasztásra szólította fel az embereket.

Érzés: Párhuzamosság van a két háromnapos virrasztás között, mindkét esetben újjáteremtésről, új élet születéséről van szó. Az Úr Jézus kínhalála és feltámadása megnyitotta az emberiség számára a Mennyországot, az Oltáriszentség megalapításával az utolsó vacsorán teljesen új életformát, életet nyitott meg az emberiség számára. A háromnapos sötétségben, míg a hívek virrasztva imádkoznak a külvilágtól elzárkózva és elrejtőzve, addig a Szentháromság Új Földet, Új Világot teremt, szintén teljesen új életet és életformát teremtve.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Igazad van gyermekem, ez a párhuzam fennáll. Édesanyám 3 napig virrasztott, míg elérkezett a feltámadásom. Dicsőséges testben életre keltem. Mindössze 3 nap kellett rá. A háromnapos sötétségnél az Én maradék Egyházam 3 napig fog rejtőzködve, félelemmel és reménnyel virrasztani, és ebből is egy szent és új élet sarjad, az Én második eljövetelem, és a csodálatos Új Világ.

19.

Érzés: A földi testbe zárt lelkek kommunikálnak Istennel és egymással, függetlenül attól, hogy az ember tudatában van ennek vagy sem.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Amíg a lélek testbe van zárva, addig az agy nem tudja érzékelni a lélek kommunikálását. Ezért történhet az, hogy álmodban vagy látomásban bajban lévő lélek jön hozzád segítséget kérni. Pl: tisztuló lélek, vagy ma élő bűnös felebarátod lelke. Azért nem tudsz róla, mert az agy, mint test alacsonyabb rendű a léleknél.
süti beállítások módosítása