Isten szemével

2018.06.18. 12:09

2018.06.17.

1.

Kép: Nagy, hármas szárnyú ablakok nyíltak ki. Az ablakok szorosan egymás mellett, alatt és felett helyezkedtek el.

Jézus: Még testben vagy gyermekem, de majd a Mennyországban egymás után feltárulnak előtted a nagy Égi titkok.

2.

Kép: Egy sárga gumicsónakban ringatóztam a tengeren, biztonságban éreztem magamat, és szabadnak.

Jézus: Ezzel a képpel azt fejeztem ki, hogy nincs okod aggodalomra. Érezd magad biztonságban.

3.

Szentmisén:

Kép: Egy lüktető szív, sugarai karokra emlékeztetnek, melyek ölelni akarnak. A szívnek mintha szája is lenne, mely hatalmas szomjúságot fejez ki.

Jézus: Ez a lüktető szív az Én Szentséges Szívem, a sugarak, mint sok-sok kitárt kar felétek, engesztelők felé nyúlnak, mert szomjazom a szeretetetekre.

4.

Szentmisén:

Kép: Egy lefelé forduló, bíbor színű kehely virág, mely piros színű sugarakat áraszt ki magából.

Jézus: A bíbor színű kehely virág az Én jelenlétemet szimbolizálja. Azért piros, mert minden Szentmisén Vérem hullik az emberiségre.

5.

Szentmisén:

Kép: Egy kiszáradt faág, mely kivirágzik, gyönyörű szép nagy fehér virágokkal

Jézus: Gyermekeim lelke a hétköznapi szentmisék hiánya miatt olyan, mint egy kiszáradt faág. De a vasárnapi szentmisén Isteni kegyelmemből virágba borul.

6.

Szentmisén:

Kép: Egy gyönyörű szép kékes színű nagy lepke, mely a szárnyait lebegteti.

Jézus : Ez a színpompás, szárnyát lebegtető lepke a megdicsőült szentek jelképe, akik azért lebegtetik szárnyukat, hogy forduljatok feléjük, és kérjétek közbenjárásukat.

7.

Szentmise záróénekében a Szűzanyának ajánlottuk szívünket.

Kép: Egy szíven bíbor rózsakoszorú.

Jézus: Ezzel a képpel kifejeztem örömömet a felett, hogy több gyermekem a Szentmise végén annyira átélte Édesanyámhoz intézett záróéneket, hogy nem az üres szívét ajánlotta fel Neki, hanem szeretettől kivirágzott rózsakoszorús szívét.

8.

Hang: Mi nem a holnapért élünk, hanem a máért.

Jézus: Csak az a gyermekem tud örömteli, nyugodt, békés életet élni, aki nem tekintget folyton a jövőbe, hanem a jelennek él.

9.

Hang: Mindig Én vagyok az, Aki megengedi neked ezt.

Jézus: Amikor valami lelki vagy testi bánat ér, Én engedem meg neked, hogy ezáltal csiszoljam, fényesítsem a lelkedet, hogy előtűnjön benned Isten Arca, a Saját képmása, amit beléd vésett, amikor megteremtett.

10.

Hang: Nem hiányozhat ez benned.

Jézus: Ha ismered a szenvedés misztériumát, akkor megértheted, hogy ez nem hiányozhat belőled.

11.

Arról volt szó, hogy az Igéket Isten adta, de az ember kitalált hozzá valamit.

Kép: Fekvő emberek, kik lábaikat magasra emelték.

Jézus: A képen, akik a lábaikat felemelték, a hamis próféták, akik nagyobbnak akarnak látszani a többieknél. Ezért az Én Igémet túl akarják szárnyalni, és saját gondolataikat vagy a gonoszét hozzátoldják szavaimhoz.

12.

Kép: A két lábamnál 1-1 kis lámpa, mely lefelé világít a föld felé.

Jézus: A lefelé világító kis lámpa azt jelenti, hogy imáiddal fényt küldesz a tisztuló lelkeknek.

13.

Hangom: Ne nyisd ki.

Kép: Egy ismerőssel egy vödör vagy egy WC kagyló mellett álltam, melynek a teteje le volt hajtva. A tetejét mosni kezdtem, az ismerős pedig nézett, hogy mit csinálok, és segített nekem.

Jézus: Ismerősödet arra tanítod, hogy nem kell visszatekinteni a megbánt, meggyónt bűnökre, mert ezeket Én, az Úr már lezártam. Csak tisztogassátok a lelketeket a mai bűnöktől.

14.

Hang: Az egyik élje… a másik nyitja.

Jézus: Az egyik ember úgy érzi, hogy élje a világi, földi életét, használja ki az örömöket, a sikert, a gazdagságot, a másik viszont Égre nyitja a szemeit, felemeli a lelkét, és kedvem szerint él.

15.

Hang: A Szent tudománytól.

Hang: Reszketek, remegek.

Kép: Kék fény.

Jézus: Ellenségem, a gonosz retteg Szent szavaimtól, melyekkel megtöltöm teremtményeim szívét, értelmét, és megnyitom ajkát. Ugyanis az Én Szent tudományom megszabadítja őket a karmaiból. A kék fény azt jelenti, hogy szavaimmal az Én békémet adom nekik.

16.

Kép: Egy folyóparton voltam, a túloldalra néztem. A folyó másik oldalán egy domb volt telis-tele sárga kivirágzott gyermekláncfűvel.

Jézus: A folyó nem más, mint vízválasztó a jelen és a jövő között. Itt állsz a szorongással, aggodalmakkal, káosszal teli világban, és áttekintesz a virágzó Új Világba.

17.

Hang: Letörölni ezeket a papírokat.

Kép: Egy fehér fényes paca, melyből több csík folyik le.

Jézus: Az ezoterikus üzeneteket az Én megvilágosító kegyelmemmel le kell törölni az emberek szívéről, lelkéről. Kérjétek hozzá a lelkek megkülönböztetésének ajándékát.

18.

Hang: Sötétség… minden szellemi.

Jézus: Sok gyermekem lelkében sötétség van. Fejük fölött minden szellemi erő, gonosz és jó harcol lelkükért.

19.

Kép: Egy nagy fül előttem.

Jézus: Akinek füle van, meghallja, amit általad üzenek.

20.

Egy ismerősöm egy hangra ébredt fel: „Nyisd ki a szemed”

Jézus: Ismerősödet az Őrangyala keltette föl, hogy alvás helyett idejét most a lélekmentéssel töltse.

21.

Hang: Keresztet vetsz Isten akaratával.

Jézus: Gyermekem, azért vetsz keresztet, hogy az egész Szentháromságot megtiszteld vele. Az az Én akaratom, hogy gyermekeim ne csak az imádság előtt és a templomban vessenek keresztet, hanem az utcán, buszon, villamoson, gyalogosan, és mindig, ha elhaladnak egy úti kereszt mellett, vagy templom mellett. Erre azért vágyódom, mert kifejezik vele az emberek alázatukat és tiszteletüket, és ez a külső tiszteletnyilvánítás hat a bensőjükre is.

22.

Egy képet néztem, mely a Mennyországot ábrázolta. A Mennyország lakóiról, az emberekről, és az angyalokról gondolkodtam.

Érzés: Hiányérzetem támadt, hiányoztak a Mennyországban azok, akik nem voltak ott, pl: akik a földi életüket élik, a tisztuló lelkek, a pokolban szenvedő lelkek.

Jézus: Láttam, hogy mélyen megérintett a Mennyország látása, pedig csak egy emberi ábrázolás volt. Nekem, Megváltótoknak a legnagyobb fájdalmat jelentik az elkárhozottak, mert ők soha nem juthatnak oda. Imádkozz a pokol felé haladókért, mert ők még megmenekülhetnek.

23.

Az emberek érzelemvilágáról gondolkodtam, és arról, hogy kinek mit jelent a szeretetet.

Gondolat: Három nagy csoportba lehet osztani az embereket, a csoportok között átmenetek vannak. Az egyik csoportba azok tartoznak, akik akkor érzik magukat szeretve, ha férfiasságuk vagy nőiességük a szexuális értelemben ki van elégítve. A másik csoportba azok vannak, akik még válogatnak az emberek között a pozitív vagy negatív érzéseik alapján, pl: ha valami vagy valaki a tetszésükre van, akkor szeretik; ha az illető olyan dolgot tesz, amely nem a tetszésüket váltja ki, megsértődnek, és hátat fordítanak neki. A harmadik csoportba azok tartoznak, akik a szívük mélyéről szeretnek, és már nem tesznek különbséget a között, hogy valaki szimpatikus-e vagy nem. Ezt a szeretetérzést az Úr ülteti belénk, ha mi is úgy akarjuk a szabad akaratunk által.

Jézus: Igen, a lélek fejlődése szerint, hogy hol áll az ember, három kategóriába oszthatók gyermekeim. Az elsőbe azok tartoznak, akik lelkükkel semmit sem törődnek, számukra csak a test létezik, és szeretetük lealacsonyodik a testi vágyak kielégítésére. A második kategóriába tartozók szimpátia szerint osztogatják az embereket. Akik kedvesek és jók hozzájuk, azt elfogadják, akik bántják őket, azokat gyűlölik. A harmadik kategóriába azok a fejlett lelkű kicsinyeim tartoznak, akik válogatás nélkül, megbocsátó szeretettel, és tartósan tudnak szeretni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3614102277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.