Isten szemével

2017.11.13. 16:43

2017.11.12.

1.

Egy kis faluban a templomtéren egy katolikus és egy protestáns templom van egymás mellett.

Kép: Mintha a két templom eggyé válna.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor a különböző vallások hívei Szentlelkem felvilágosítására megismerik az Igazságot, elfogadják a szentségeket és Édesanyám tiszteletét. Együtt fogják dicsőíteni a Szentháromságot.

2.

Kép: Egy dombon lévő birtokon felkapcsolnak egy lámpát.

Jézus: A kép azt szimbolizálja, hogy az engesztelő lelkek kiemelkednek a mindennapi szürkeségből. Világítanak másoknak.

3.

A prédikáló papról volt szó.

Érzés: Az Isteni háromszögből és szemből vibráló sugarak érnek el, melyek feltöltik a testem sejtjeit.

Jézus: A prédikáló pap az Én eszközöm, tehát ajkán keresztül Én szólok hozzád. A szem a háromszögben a Szentháromságot jelenti, azért láttad vibrálni, mert a prédikáció alatt kegyelemsugarakat ontottunk rátok, a hívekre.

4.

Érzés: Amikor egy ember szívből imádkozott, éreztem lelkének lüktető, pozitív kisugárzását, de amikor ugyanazt az embert negatív dolgok érték, negatív kisugárzást éreztem belőle, amikor megérintett.

Jézus: Az ember mozdulatai, arckifejezései, tekintete magukban hordozzák a lelki állapotát.

5.

Szentmisére járásról volt szó.

Kép: Egy virág, melynek szirmai szemmel láthatóan mozognak.

Jézus: Mielőtt szentmisére mész, díszítsd fel lelkedet szép erényekkel.

 

6.

Kép: Mintha egy kettétört cső lenne, amit látok, a vízszintes része kettős cső, mintha kettő csövet összeragasztottak volna, ebből füst árad. Vele 45 fokos szögben az ég felé egy szimpla cső van, melyből nem jön füst.

Jézus: A 45 fokos szögben, az Ég felé mutató cső azoknak a gyermekeimnek a jelképe, akik szeretnek és hisznek bennem, dicsőítenek engem, viszont a 2 fekvő cső, amiből füst jön ki, az elesett, bűnökben heverő emberek szimbóluma.

7.

Kép: Mintha egy sárga kocsi ketté vált volna széltében.

Jézus: A szentségi házasságban, a férfi és nő egy test, egy lélek. Ha elválnak, már sosem lesznek egész. És életük kárba megy.

8.

A házasságtörésről volt szó, hogy ilyenkor az ember ki van téve a gonosznak, mint egy préda.

Kép: Fehér angyalszárnyak.

Jézus: Minden házasságtörőnek van Őrangyala. Feladata nehéz, mert meg kell akadályozni, hogy védence ne tegye meg, amire készül. Ugyanis, nemcsak saját lelkét, hanem házastársa lelkét is romlásba taszíthatja.

9.

Kép: Olyan szemcsék, mint a tarhonya.

Jézus: Atyám szemében teremtményei olyan kicsiny szemcsék, mint a tarhonya. Nagynak képzelik magukat. Nem gondolnak arra, hogy ha Atyám türelme nem lenne olyan végtelen, mint amilyen, akkor egy mozdulattal eltaposhatná őket.

10.

Kép: Arany fényben egy férfi kalapácsot tart a jobb kezében az ég felé tartva, mintha rá akarna csapni valamire.

Jézus: Atyám így szól Hozzám: „Porrá töröm a Földet, ha nem változik meg az emberiség, akikért életedet adtad.”

 

11.

Arról volt szó, hogy tűzzé kell válnunk, hogy elviseljük a tüzet.

Jézus: Lángolni kell a lelketeknek, hogy el tudjátok viselni a fájdalom, a szenvedés tüzét. Az tud érdemszerzően szenvedni, akiben ég az Istenszeretet.

12.

Olvastam: „A csüggedés rontja a látást”.

Jézus: A csüggedés a hit gyengeségét jelenti. Az elkeseredett ember nem látja a sok rossztól, amit érez, Isten segítő kezét. Nem látja a hozzá jó szívvel közeledő felebarátok segíteni akarását. Nem látja a szenvedés értékét és érdemszerző lehetőségét.

13.

Olvastam: „A Földet letarolják, azért, hogy új élet jöhessen”.

Kép: Tüzet gyújtanak, majd újra vetnek.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Annyi magot vess, amennyit csak tudsz.

Jézus: A háromnapos sötétség után új Földet kaptok. A régit felgyújtják, hogy új, tiszta, boldog élet sarjadjon. Az Új Világban minden elölről kezdődik, sok magot vessetek, hogy majd aratni tudjatok. Én, az Irgalmas Jézus leszek a királyotok az Új Világban. Veletek fogok élni, letörlöm könnyeiteket.

14.

Kép: Egy kereszt közepén az Eucharisztia.

Kép: Egy fénylő kereszt.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Az emberek ma is keresztre feszítenek bűneikkel, és ezt a lelkemben érzem. Sokszor és súlyosan megbántanak az Eucharisztiában. A látomásban keresztem azért fénylik, mert egészen megdicsőítettem Magamat a Golgotán.

15.

Hang: Áteredő bűn.

Hang: Mi a teendő?

Kép: Egy teremben vagy szobában emberek csücsülnek, és nem tudnak mit csinálni, mintha gondolkodnának.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Ha meg van keresztelve valaki, ha nincs, az áteredő bűn rossz hajlamokat ültet a lelkébe. Már gyermekkortól tenni kell ez ellen okos neveléssel. Minden életkorban lelkiismeret vizsgálatot kell tartani, hogy a rossz hajtások lehulljanak. Az ember lelke nem nézheti tétlenül a folyamatos romlását, bűnei elharapózását, hanem bűnbánatot kell tartani, és keresni a gyónási lehetőséget. Mások lelkével is törődni kell.

16.

Kép: Egy fa korona, az alapja a magyar koronához hasonlított, de a korona alapja csupa tüske.

Jézus: A fa korona a magyar nemzetet ábrázolja. Régen ragyogott, aranylott a hittől és Istenszeretettől, ma elnehezült a bűnöktől és a békétlenségektől. Tele van tüskével, régi és új sebekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6613344391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása