2017.03.05.
1.
A lelki békéről volt szó.
Hang: Fontos.
Érzés: Azért fontos, mert ha fel vagyunk zaklatva, nemcsak hogy nem látunk tisztán, hanem kifejezetten rossz döntéseket tudunk hozni.
Jézus: Drága kislányom, rendkívül fontosnak tartom, hogy vigyázzatok lelketek békéjére, mert ha háborog a lelketek, nem tudtok imádkozni, eltávolodtok Tőlem, elborítanak a nyugtalanító gondolatok. Arról nem is beszélve, ellenségem táptalaja a feldúlt ember lelke. Sokkal könnyebben támadható. Haragot, gyűlöletet, ellenszenvet kelt benne. Ha béke van a szívetekben, megtelik irántam és felebarátaitok iránt szeretettel és együttérzéssel.

2.
A rendszeres ima fontosságáról volt szó.
Hang: Kitisztítja ezt benned.
Jézus: Az ima nemcsak azért fontos, hogy rendszeressé váljék és ezzel állandó kapcsolatban legyetek velem, hanem azért is, hogy a helytelen, negatív gondolatokat, érzéseket eltávolítsam belőletek, és csak a magasztos, tiszta dolgok töltsenek be titeket.

3.
Érzés: Nagyon nehéz feltétlen szeretetet gyakorolni olyan ember iránt, akiben ott bujkál az ellenség.
Hang: Hit és bizalom nélkül mit sem ér az egész.
Jézus: Csak az tud itt a Földön válogatás nélküli, feltétel nélküli szeretetet adni, aki Belőlem, a Szeretetből táplálkozik. A hitetlen ember is tud szeretni, de csak azt, aki szimpatikus, kedves, és jó hozzá. De ti, engesztelők, az Én választottjaim, Engem utánozva legyőzitek a kellemetlen benyomásokat, és szeretettel szóltok olyanokhoz is, akik nehezebb emberek.

4.
Előfordul, hogy olyan emberrel találkozunk, aki erősen világias gondolkodású.
Jézus: Ellenségem, a gonosz, próbál olyan emberekkel is összehozni téged, aki nemcsak, hogy erősen kötődik a világhoz, hanem gőgös, öntelt, és bizonyítani akarja előtted, hogy nem helyes, ahogy gondolkozol. Élhetetlennek tart. Nagy tévedésben van, mert a gőg miatt a lelke a pokol felé halad. Ne szomorkodj, amikor ilyennel találkozol, hanem csak imádkozz érte, ő szánalomra méltó.

5.
Kép: Egy piramis alakú gyertya, melynek alapja áttetsző, fehér, a csúcsa felé haladva sárga színűvé válik, a csúcsa ragyog, világít.
Jézus: A piramis alakú gyertya az engesztelőket jelenti. Az alját foglalják el azok a tagok, akik imádkoznak ugyan, de unottan, szétszórtan. Középtáján a gyertyának azok vannak, akik igyekeznek összeszedni lelki tulajdonságaikat, és figyelmesen, odaadóan imádkoznak. A csúcsát azok az engesztelők képezik, akik ima alatt ragyogó fényben, lángban égnek, teljesen átadják magukat Nekem.

6.
Kép: Egy szem, melynek a jobb felét letakarja a szemhéj, majd teljesen lecsukódik.
Jézus: Ahogy fogy az ember élete, egyre kevesebb dolog érdekli, és a végén egészen kialszik az érdeklődése.

7.
Kép: Egy papírzacskót tartok a kezemben, mely félig van tele gömbszerű dolgokkal. Egy kéz a papírzacskóba tesz valamit.
Jézus: Aki lelki kincseket gyűjt magának, az végül úgy jár, hogy Én még többet adok neki, megtetézem a kincseit. Aki pedig nem foglalkozik a lelkével, egy szál kincse sincs, annak nem tudok adni semmit.
8.
Kép: Egy piros lepel egy szárítókötélen, a lepel egy idő után fényessé válik.
Jézus: A Keresztények piros vére, mely az üldözések alatt megfesti a földet, a Mennyben nagy dicsőséget, fényességet hoz a lelküknek.

9.
Hang: Összeomlásnak nézünk elé.
Jézus: Utolsó időket élitek, a bűn elhatalmasodott, az erkölcs összeomlott.

10.
Hang: Megőrzésre szánt tárgyak ezek.
Jézus: A Keresztényüldözések alatt az általad féltve őrzött becses tárgyaid ne legyenek szem előtt, rejtsd el őket, és féltve őrizd.

11.
Hang: Erősebbek lesztek.
Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor Szentlelkem nemcsak megvilágítja lelketeket, és megvilágítja bűneiteket, hanem hallatlan erőt és bátorságot ad szíveteknek. Úgy fogjátok érezni magatokat, mint az apostolok, mikor az első Pünkösdkor csodálkoztak, hogy „mik voltunk, és mivé váltunk”.

12.
Kép: Egy piros tégely, amelyből kivesznek egy kisebbet, majd abból is egy kisebbet, és így tovább, hasonlóan az orosz babákhoz.
Jézus: A legnagyobb tégely Én vagyok, a ti Jézusotok. Azért piros, mert Szent Véremmel festettem be. Azért is piros, mert forró szeretetemet jelképezi. A kisebb tégelyek ti vagytok gyermekeim, és a méretetek attól függ, hogy mennyit vagytok képesek befogadni belőlem.

13.
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3612322381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.