Isten szemével

2017.01.14. 11:13

2017.01.14.
 
1.
 
Az írásokról, Jézus üzeneteiről volt szó
Kép: Piros, majd sárga bazsarózsaszerű virágok.
 
Jézus: Drága kislányom, a piros rózsa szirmaival szeretetemet hintem az olvasókra, a sárga rózsa szirmaival az Én dicsőségemet szórom rájuk.
 
2.
 
Hang: Nem tudom türtőztetni Magam.
 
Jézus: Nem tudom türtőztetni Magam, amikor látom a 6. parancs ellen elkövetett bűnök sokaságát: házasságtöréseket, paráználkodásokat, és a fajtalankodásokat. Nehéz uralkodni szívemen, mert ilyenkor lecsapnék rájuk. Mégis irgalmam győz.
 
3.
 
Hang: A kereszt felfogása ez.
 
Jézus: Teremtményeim számára a kereszt értelmének felfogása rendkívül nehéz. Fölösleges rossznak tartják. Pedig a szenvedés érdemszerző ajándék saját lelkük és mások lelkének számára.
 
4.
 
Hang: Felhozni hibáitokat ellenetek.
 
Jézus: A külön ítéletkor nem szeretném felhozni hibáitokat ellenetek, ezért gyakoroljatok gyakran bűnbánatot.
 
5.
 
Hang: Ne merj szembe állni Velem, Isteneddel
Kép: Irgalmas Jézus.
 
Jézus: Gyermekeim akkor állnak Velem szembe, ha lázadnak ellenem. Ha a soruk nem megy jól, Engem hibáztatnak. Ez nagyon nagy bűn, mert gőgössé tesz, és a pokolba taszít.
 
6.
 
Kép: Hidat tartok magasra.
 
Jézus: A földi életet az örök élettel egy híd köti össze. Erre a hídra azok léphetnek fel, akik lemondtak a világi dolgokról, és szakítottak a bűnnel. Azért emeled magasra a hidat, hogy a földi magatartásforma fontosságát bemutasd.
 
7.
 
Érzés: A földi életünk minősége nagyban befolyásolja a túlvilági létünk, életünk minőségét, a világok egymásra épülnek.
 
Jézus: Jól érzed kislányom, nagyon sok múlik azon, hogyan élitek le ezt a nyúlfarknyi, rövid életet. Ez dönti majd el, hogy a túlvilágon hová juttok.
 
8.
 
Hang: Mi különbség van közöttünk?
Kép: Egy nap, a szerteágazó sugaraira fel vannak függesztve kis pontok, amelyek a nap felé haladnak különböző sebességgel.
 
Jézus: Az ember sorsa körforgás, Istenből, a Fényből indul ki, és élete végén ugyanebbe a fénybe érkezik vissza. De, különbség van a lelkek között. Az egyik jócselekedetei, áldozatai, és tisztasága miatt gyorsabban jut el Istenhez, a másik az úton csetlik-botlik, és nagyon hosszú idő kell ahhoz, hogy elérje a fényt.
 
9.
 
Kép: Egy jármű, melynek speciális alkatrészei vannak, jól halad előre. Egy idő után a jó alkatrészeket kezdik lecserélni másik, nem teljesen megfelelő alkatrészekkel, de azt hiszik, hogy azok ugyanolyan jó funkciót látnak el. A jármű nemcsak hogy lassul, hanem egy idő után megáll.
Érzés: A lelki életünkre is igaz ez, nem mindegy, hogy mivel tápláljuk lelkünket.
Jézus: Nem mindegy kislányom, hogy egyenes, vagy kanyargós úton éred el az életszentséget. Egy ideig gyorsan és egyenesen haladsz, majd változtatsz, pl: új barátra találsz, vagy megszokott olvasmányaid helyett mást veszel a kezedbe, vagy imaéleteden valamiképpen változtatsz, pl: elhagyod a rózsafüzéreket, és helyette csak szívimát alkalmazol. Elég, ha annyi változást teszel, hogy egy hétköznapon kihagyod a szentmisét. Vagy ima alatt nem térdelsz le, ahogy szoktál. Ezek a kicsiny változások kanyargóssá teszik az utadat, ami a Menny felé vezet. Így is üdvözülsz, de lassabban.
 
10.
 
Hang: Nincs bocsánatkérés, nincs megbocsátás.
 
Hang: De te akkor is bocsáss meg, amikor nem kérnek tőled bocsánatot.
 
Jézus: Csak az szokott megbocsátani, akitől bocsánatot kérnek. Ez nem csak az embereknél áll fenn, hanem Nálam is. Bűnbánat és bocsánatkérés nélkül nem bocsátok meg. Elvárom tőled kislányom, és minden jó Kereszténytől, hogy olyanoknak is bocsáss meg, akik nem kérnek tőled bocsánatot. Ez nagyon nehéz, de majd Én segítek neked.
 
11.
 
Hang: Álmot bocsátok a világra.
 
Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor pár percre álmot bocsátok az emberiségre, kicsikre és nagyokra egyaránt. Minden megáll, semmi gondolatuk nem lesz, de ez az álom nem tétlenség, hanem a Szentlélek megmutatja nekik bűneiket, és mély bűnbánat keletkezik bennük. Mikor felébrednek, hisznek, és meg akarnak szabadulni bűneiktől.
 
12.
 
Érzés: Erő van bennünk. Ha rosszul használjuk, mérgezünk vele, kárt okozunk másoknak, ha jól használjuk, jóra használjuk, de mindez a szabad akaratunktól függ.
 
Jézus: Valaki megkapja a tanítás kegyelmét, fordíthatja mások kárára, mert félrevezető információkat osztogat. De ha ugyanezzel a kegyelemmel pozitív dolgokat épít bele hallgatósága lelkébe, és közelebb viszi őket Istenhez, akkor az erejét jól használja. Sok ilyen példa van még az életben. Pl: ha valaki túlzásba viszi az őszinteséget, tapintatlanságba torkolhat, és lelki sebeket okozhat. De ha arra használja, hogy másoknak hibáira vonatkozólag szeretettel felvilágosítást adjon, akkor segítséget ad neki fejlődéséhez.
 
13.
 
Kép: Az emberi lélek, mint egy csatatér, a jó és a rossz harca folyik ott.
 
Jézus: Minden ember fölött, amíg csak él, harc dúl, köztem és a sátán között. A lelkében Én a jóra intem őt, ellenségem pedig ellenkezőre csábítja. Ezért, mindenki, lelke mélyén hordozza a jót és a rosszat. Hogy melyiket választja, azt a lelkiismerete dönti el.
 
14.
 
Hang: Szeretetre épül az ember.
 
Hang: Minden szeretetcselekedeted fontos.
 
Jézus: Mivel Isten saját képére teremtette az embert, beleépítette lelkébe a legfontosabb tulajdonságot, a szeretetet. Van egy bűn, a jóra való restség, amely arra ösztönzi az embert, hogy a jó sugallatokat elhessegesse. Pedig, minden szeretetcselekedet fel lesz jegyezve az életetek könyvébe. A legkisebb cselekedettől kezdve (1-2 jó szó, mosoly, együtt érző tekintet), a legnagyobb áldozatos cselekedetig (szenvedések felajánlása, vértanúság) mind-mind nagyon fontos, és meghatározza a túlvilági életetek minőségét.
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9712292575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása