2015.10.24. 18:51

Ima a magyarok őrangyalához

          Szerető és irgalmas ISTEN, TE minden nemzetnek adtál saját őrangyalt. Add meg nekünk, Nagyasszonyunk ősi örökségének – a magyar nép őrangyalának közbenjárására és segítségével –, hogy beteljesítsük hivatásunkat a szeretet áldozatának lángjában, azáltal, hogy úgy szeretünk, ahogy TE szerettél minket. Ez az engesztelés legmagasabb formája! Győzd le általunk a világot, és szabadíts meg a gonosz ellenség minden támadásától, hogy elérhessük az örök dicsőség koronáját. Erre kérünk, JÉZUS KRISZTUS a TE FIAD által, aki Veled és a SZENTLÉLEKKEL egységben uralkodik, most és mindörökkön örökké. Ámen.


Lassan végére érnek a kerítéssel, de úgy tűnik újabb nemzettestvéreinket is  kerítéssel szándékoznak elzárni. Egy eszement ötlet, mely szerint a román-magyar határon is kerítés álljon, a kivitelezés előtti fázisába kerül. Egyre többen veszik észre a vészt, de még úgy érzik maguk is képesek megoldani, pedig csak össze kellene tenni a kezüket, s nem a teremtménynek szót fogadni. Egyre jobban érzik a polgárháborús veszedelmet, csak azt nem képesek felfogni, ez nem polgárháború, ez az utolsó világháború, melyet az Antikrisztus,  a hamis próféta és szövetségeseik irányítják. Mivel úgy vannak vele, hogy ez is megoldódik, így várják a sült galambot, várják, csak éppen nem jön. A sült galamb el fog jönni, de milyen áron abba nem képesek belegondolni, pedig a Jelenések Könyvében oly szépen le van írva. Hogy hol, mindenki ott látja a szeme előtt, de a közvetve és közvetetten  elhúzott függönyöket el kellene húzni.



 
Hazánk őrangyalához
Ó hazánk Szent Őrangyala, Tiéd a kiváltság, hogy megvédd reménységünk szeretett földjét. Hozzád fordulunk, Szent Angyalunk, Isten igazságosságának, szépségének és igazságának hatalmas követe! Vezess elhatározásainkban, őrködj céljaink fölött! Tisztítsd meg kí­vánságainkat! Hozd el népünk számára Isten irgalmának világossá­gát! Hozd el népünknek Isten irgalmas jóságát! Hozd el népünknek Isten irgalmas szeretetét! Ments meg minket, Isten igazságosságának szent angyala, múltunk tévedéseitől! Tedd nemessé népünket Isten akaratának igazságával! Tedd erőssé népünket Isten akaratának bölcsességével! Áraszd népünkre Isten akaratának áldását! Áraszd ki Isten Lelkének jóságát földjeinkre és folyóinkra! Áraszd szét Isten Szentségének jó­téteményeit a szelek által fáinkra, virágainkra és mezőinkre! Áldd meg állatainkat, halainkat és madarainkat! Vedd hatalmas szárnyadra népünket, és vigyél minket mindörökre Isten irgalmas Szívébe!

Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr918080898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása