Isten szemével

2021.11.24. 15:57

2021.11.23.

1.

Arra a hírre, hogy az osztrákok bevezetik a kötelező vakcinát 2022 februárjától, és nincs kizárva, hogy máshol is hamarosan, nagyon feszült és ideges lettem. Egy szentmisén egész idő alatt kértem az Urat, védelmezzen minket ettől, hogy ne kerüljön arra sor, hogy kényszerből fel kell, hogy vegyük.

Jézus: Drága gyermekeim, még mindig nem hisztek abban, hogy nektek, akik engedelmeskednek és hűségesek Hozzám, nem fogják tudni beadni a vakcinát? Elrejtelek titeket. Nyugodj meg kislányom. Azoknak pedig, akik tehetetlenül fekszenek a kórházban, vagy kicsi babák, akik nem tudnak védekezni, erőszakkal beadják, nem engedem, hogy ártsanak nekik. Egyszerűen elveszem a hatóerejét az oltószernek.

2.

A jövőről és a viselkedésünkről volt szó.

Jézus: Mivel ismerem a jövőt, előre látom, hogy fogsz viselkedni a szorongattatások alatt.

3.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az ember felőrlődik a tevékenységeiben, csak nem mindegy, hogy miben. Valaki Istent szolgálja, valaki a szokásait, hóbortjait, bűnt, stb. Az ember a szeretetét ebbe öli.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Az ember tevékenységre született, unalmas neki a semmittevés. Ha szereti, amit csinál, akkor egészen beleéli magát, beleadja az összes energiáját. Ezért aztán fontos, hogy milyen tevékenységet választotok. A pozitív tevékenység fölemeli az ember szívét-lelkét. Általa Isten felé halad. A negatív cselekedetek a bűnbe, és a végén a pokolba torkolnak.

4.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus 1-1 helyen természeti katasztrófát akart beindítani a földön az emberi bűnök sokasága miatt, de Luisa kérte az Urat, hogy ne tegye.

Hang: Az embereknek szükségük van rá.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Az emberiségnek figyelmeztetésre van szüksége.

Érzés: Mi sem kérhetjük az Urat, hogy minden legyen úgy, mint a járvány előtt, és tétlenül nézze, hogy a bűnök tengere csak fokozódik, úgy, mint egy tehetetlen bábu. Ez nem az Úrra jellemző.

Kép: A Mennyei Atya balra fordulva, nézi, figyeli, és irányítja a dolgokat.

Hang: Ez nem a király dolga.

Jézus: A bűn annyira elhatalmasodott a földön, hogy Nekünk, Égieknek nem lehet tétlenkedni, hanem tenni kell valamit. Egyelőre a büntetés itt-ott lesz megengedve, majd egyre kiszélesedik. Sajnos a pandémia, mint megengedett büntetés a gonosz által, nem elég az emberiség ébredéséhez. A legtöbben csak akkor térnek meg, ha a lélegeztetőgépen fekszenek. Akkor végre elgondolkodnak, mit tettek az életükkel, és várják az igazságos ítéletet. A többiek, akik nincsenek ilyen nehéz helyzetben még, változatlanul élik a bűnökkel teli életüket. Ezért Atyám még jobban kiszélesíti a vírus terjedését. És mikor kénytelenek vagyunk belátni, hogy ez még mindig nem elég, megindítjuk Irgalmasságom kiáradását, a Nagyfigyelmeztetést. Itt mindenki fel fog ébredni, a teljesen szokatlan és nagy erejű misztikus beavatkozásra, és végre rengetegen Felénk fordulnak. De azután, a gonosz mesterkedéseire kezdik tudományos alapon vizsgálni e nagy eseményt, és az emberek egy része visszatér ellenségem markába.

5.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus: „A büszkeség bűne olyan borzalmas, mint a léleknek a méreg. Megöli őt.”

Érzés: Hozzátartozik ehhez, hogy ha nagyon ragaszkodunk az igazunkhoz, meg tudja ölni a szeretetet az embertársaink iránt.

Jézus: A vitatkozás bölcsességet igényel az embertől. Aki okos, az először kipuhatolja a társa felfogását, nézeteit, elképzelését, és hagyja, hogy kibontsa. Azután elmondja a saját igazát, de nem akarja erőszakosan rákényszeríteni a másikra. Mert ha így cselekszik, a vitapartner meghallgatja őt, és mérlegelni kezdi a két különböző hozzáállást. Ellenkező esetben, ha alig hagyja beszélni a más véleményen lévőt, ellenszenvet érez magában, és a másik megharagszik rá. Csak az tud ilyen bölcsen vitatkozni, akiben nincsen büszkeség. Aki alázatos.

6.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az a gyermek, aki állandóan az atyja mellett van, ismernie kell az apja természetét, az időt, és az okot, hogy mit mikor tesz. A gyermeknek mindent jól kell mérlegelnie, hogy mikor mit kér, mond, stb.

Hang: Csak annak van tisztánlátása, aki alkalmazkodik Urához.

Jézus: Mint ahogy a gyermeknek ismernie kell apja gondolatait, kívánságait, és aszerint kell cselekednie, úgy ti, teremtmények úgy kell, hogy viszonyuljatok Atyámhoz, hogy igyekeztek mind jobban és jobban megismerni Őt. Ismernetek kell a parancsait, az elvárásait, mert csak így tudjátok helyesen szolgálni Őt.

7.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Luisa egyszer a szentek között találta magát, és látta, mindegyik szent szeret, de mindegyik szeretete különbözik a többiétől.

Gondolat: Azon tűnődtem, hogyan kell ezt elképzelni.

Jézus: A Mennyben a szentek szeretete minőségben és mennyiségben más és más. Aki nagyon sok áldozatot hozott, még életét is feláldozta a szeretetében, annak a legnagyobb a szeretete a szentek között. Dicsősége tündöklik a többi előtt. Annak is nagyon nagy a dicsősége, akiben együttérző szeretet különleges nagy szerepet játszott az életében. Más színezetű, de nagyon tisztelni való annak a szeretete, aki a lelkes tanításával, igehirdetésével sok közömbös lelket megnyert Nekem. Szintén más az olyan szent, aki földi életében folyton csak adott és adott, mindenét elajándékozta. Nagyon nagyra értékelem azokat a szenteket, akik hősiesen vállalták és felajánlották a kisebb-nagyobb szenvedéseiket a földön. Ezekből a példákból láthatod, a szentek szeretete a földön eltöltött idő minőségétől függ.

8.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Az Isteni életet is a szeretet tartja fenn: hogy teremtsen, hogy azt fenntartsa, stb.

Hang: A szeretet adja az erőt minderre.

Hang: Szeretet nélkül nincs élet.

Jézus: A szeretet mindenek fölötti érték. Isten hatalmas szeretete teremtette és tartja fenn a világot. Isten szeretete kínszenvedésével és kínhalálával menti meg az emberiséget a kárhozattól. Akiben nincs szeretet, az misztikus értelemben halott. Ugyanis, szeretet nélkül senki sem üdvözül, hanem a kárhozatba hull.

9.

Filmet néztem Nagy Szent Terézről. Egy alkalommal az elöljáróktól egy levelet olvastak fel a nővéreknek, hogy mely szent könyveket kell összegyűjteniük a cellájukban, és el kell égetniük eretnekség címen. Teréz mondta az Úrnak: „Uram, ezentúl Te leszel az élő könyvem”.

Érzés: Ugyanebben a helyzetben fogjuk mi is találni magunkat hamarosan.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Nagy Szent Teréz előttem áll, és beszél.

Hang: Szomorú.

Jézus: Volt már néhány könyvégetés az egyház történetében. A jövőben is lesz ilyen. Fokozottan olvassátok a Bibliát és a többi szent könyvet, mert az egyházüldözéskor sokat megsemmisítenek közülük. Nagy Szent Teréz nagy tudósa volt a szent olvasmányoknak. Tanította a nővéreit és más felebarátait. Szomorú az Én nagy szentem, mert látja a rátok váró súlyos megpróbáltatásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5717831403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása