Isten szemével

2021.09.01. 15:41

2021.08.31.

1.

Hang: A lelkednek jelentése van.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Minden ember lelke a szememben nagy érték, és mindegyik lélek mást és mást jelent a rendeltetése alapján. A te lelkednek az a jelentése, hogy az Én irgalmamat, szeretetemet sugárzod teremtményeim felé. Te ezt szívesen, boldogan teszed.

2.

Hang: Nagyon nehéz feladatot kaptál ezért.

Jézus: Amelyik lélek még fejletlen, attól kevesebbet várok. De te magasabban állsz a fejlődésben, ezért olyan feladatot kaptál, amely jóval nehezebb a többieknél.

3.

Olvastam: Az angyalok szüntelenül Isten arcát nézik, onnan olvassák le feladatukat.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy minden angyal más és más, és mindegyiküknek testreszabott feladata van.

Kép: Isten figyeli a földön lévő eseményeket, és különböző gondolatok születnek Benne, amit kisugároz Magából. Az angyalok folyamatosan figyelik Istent, és az Ő gondolatai elérik őket. Isten gondolatai fénysugárként érik el az angyalokat, mely a lényüket átsugározza, bevilágítja, így azonnal tudják, hogy mi a feladatuk, mit kell tenniük.

Gondolat + Kép: Míg az angyalok Isten fényében élnek, addig az ember homályban, vagy sötétségben él a földön. Az ember hitétől és szabad akaratától függ, hogyan gyakorolja a szeretetet, így gyűjti magába a lényébe a fényt. Mivel Isten az emberbe különböző erényeket ültetett, valójában az ember a saját szabadakarata által csiszolja ki tulajdonságait. Amikor az ember elhagyja földi életét, és majd a Mennyországba kerül (akár Purgatóriumi szenvedés után), mindezen tulajdonságokat a lelkében viszi magával. A Mennyországban Isten átvilágítja a lényét, és a tulajdonságaitól függően él tovább a Mennyben, és kapja a következő feladatokat.

Jézus: Isten Maga a Fény, Ő minden fény forrása. Az angyalok is, és az emberek is az Ő fényéből ismerik meg a feladatukat, az elrendelésüket. A Mennyországban, mikor szemtől szemben találkoznak az emberek Teremtőjükkel, akkor átvilágítja őket a csodálatos fényével. Ebben a fényben ismerik fel a túlvilági feladataikat is.

4.

Hang: Tanúvallomást teszek rólad.

Jézus: Én, a te Jézusod Atyám előtt tanúsítom, hogy mennyi jócselekedetet hajtottál végre a földi életedben.

5.

Hang: Szüntelenül mondom ezt neked.

Jézus: Nem győzöm mondani, hogy ne vedd a szívedre a bántásokat, a kételkedő megjegyzéseket, ne érdekeljen az emberek véleménye.

6.

Hang: Nem kell megjátszani magad

Kép: Jézus szelíd arca.

Hang: Nem lehet leutánozni benned ezt. Utánozhatatlan vagy.

Jézus: Te úgy éled az életedet és szolgálsz Engem, hogy nem játszod meg magad. A szívedből jön minden. Ezt nem lehet leutánozni. Belőled kislányom csak egy van.

7.

Az áldozathozatalokról, szeretetcselekedetekről volt szó.

Gondolat: Eszembe jutott, hogy az Úr szemében minden apróság számít, még egy mosoly is.

Kép: Ilyen pici szeretetgyakorlatokkal millió kis szeretetgyakorlatot lehet végezni, mely sokkal több lehet, mintha nagy szeretetgyakorlatokat végeznénk. Nagy szeretetgyakorlatra ritkábban kerül sor az ember életében, pici szeretetgyakorlatot pedig lépten-nyomon lehet gyakorolni, és sok kicsi sokra megy.

Hang: Milliószorosára növekedsz ezzel.

Érzés: Amennyiben rákényszerítjük magunkat kis szeretetgyakorlatok megtételére, már sokkal könnyebb lesz megtenni nagyobbat is, mert már minden automatikussá válik.

Jézus: Gondolj arra, hogy Szentlelkem ott van melletted, és Ő súgja a remek alkalmakat a szeretetcselekedetekre. Ezeket a sugallatokat soha ne hessegesd el magadtól, mert ezek által nagyon-nagyon nősz a szememben.

8.

Hang: Amilyen mértékkel mérsz, olyan mértékkel kapsz.

Hang: Amilyen mértékkel szeretsz, olyan mértékkel szeretlek téged.

Jézus: Ezt egyszerűen úgy lehet megfogalmazni, hogy a szeretet szerint mérem meg a lelked értékét.

9.

Hang: Szólásszabadságod van Nálam.

Jézus: Bármit mondasz, mindig nyitott szívvel hallgatlak. Nem szakítalak félbe.

10.

Gondolat: Egyes emberek szenvedést okoznak nekem, de ezt a szenvedést felajánlom értük az Úrnak.

Hang: Trágyahalmazzá teszem ezt mind előtted.

Kép: Halványrózsaszín díszek, ékszerek.

Érzés: Olykor az az érzésem, hiába szenvedek olyan dolgokért, amit ezek az emberek okoznak nekem.

Hang: Nem hiába.

Jézus: A szeretetlenséget értéktelenné teszem a szemedben. Mindezt azért, hogy ne szomorkodj. Köszönöm, hogy felajánlod a gonoszságukat, mert lelküket megmented. Örömmel töltöd meg a Szívemet az ellenségszereteteddel.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5517831351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása