Isten szemével

2020.06.17. 12:15

2020.06.16.
1.
Olvastam: James Manjackal MSFS atya: Láttam az örökkévalóságot: A kegyelem edényéről: Az Úr a kegyelem edényéből osztja ki a kegyelmeket. A kegyelem edénye minden nap újratöltődik a naponta elmondott szentmisékből, imákból, engesztelésből, szenvedésből. Amennyi áldozatot hoznak a földön, annyival töltődik újra, és annyi kegyelmet áraszt.
Érzés: De minden nap kevesebb és kevesebb van belőle.
Hang: De Én megszaporítom azt általatok, igaz engesztelők által.
Jézus: Az igaz, hogy a 7 milliárd gyermekemből csak kevés a lángoló szívű engesztelő, és így az Isteni kegyelem edénye nem tudna megtelni, hogy szétszórjam a teremtményeim között, de mivel a hatalmam korlátlan, e kevés gyermekem kitartása által megszaporítom a szentmiséket, imákat, engeszteléseket, áldozatokat, és mindig csordultig töltöm a kegyelem edényét.
2.
Azon gondolkodtam, hogyan alakíthatja az Úr az imákat, lemondásokat kegyelemmé.
Kép: Az az erő, amit belefektetünk ezekbe, arany fényként megy fel az Égbe. De ha ezt Jézus szenvedésével egyesítjük, ennek a spektruma kitágul, sokkal fényesebb, erőteljesebb lesz. Emberi lemondás, szenvedés, felajánlás szükséges ehhez, mert emberi lelkekre ontja ezt majd a Mennyei Atya. Amikor ezt a fényt a Mennyei Atya magához veszi, a Szívébe helyezi, az esetleg tökéletlen felajánlást a Szeretetlángjával megtisztítja, tökéletesíti, és mint tiszta fénysugarat ontja a világban élőkre.
Jézus: Az imák, az áldozatok, és minden egyéb felajánlása tőletek, teremtményeinktől ragyogó fénysugár formájában jutnak fel Atyám Trónja elé. Ezeket a fénysugarakat Ő a Szívébe rejti, kegyelemmé alakítja, és mikor eljön az ideje, kiemeli a Szívéből, mint Isteni kegyelmet, és rászórja azokra, akikért történt az ima, áldozat, vagy más felajánlás.
3.
Az élet pillanatai jutottak eszembe.
Érzés: Lehet teljes szívvel, fél szívvel, kedvetlenül, szeretetlenül, zúgolódva hozzáállni a dolgokhoz. Ha szeretettel állunk hozzá a dolgokhoz Isten segítségét kérve, nincs lehetetlen, így tudunk szentté válni.
Kép: A szeretet mértékétől függően árad belőlünk különböző erősségű arany fény.
Jézus: A földi élet ideje sokmilliárd pillanatból áll. Hogy ha valaki ezeket a pillanatokat szeretettől, áldozattól átélve éli meg, ragyogó fénysugarakat küld általuk az Égbe. Ha közömbösen elpazarolja az időt, nem küld Isten felé semmit. Ha rossz szavakkal, gondolatokkal, cselekedetekkel él, nem sugárzik belőle semmi fény Isten felé, hanem megüli a lelkét a feketeség, a bűn. Aki szeretetsugarakat küld Istennek, az sok kegyelmet esd le az emberiségre.
4.
A Nagyfigyelmeztetés, elragadtatás jutott eszembe.
Hang: A készület ideje van még nektek csak.
Jézus: Sokan kérdezgetik közületek, hogy közeledik-e már a Nagyfigyelmeztetés, a Nagy Csoda és az elragadtatás. Egyelőre azt felelem erre, hogy most az előkészületek idejét élitek, és nagyon jól használjátok fel. Tartsátok lelketeket tisztán, és tökéletesítsétek magatokban a szeretet. A jelek már mutatkoznak, gondoljatok a járványokra, az áradásokra és az aszályokra. Ezek mutatják, hogy az első nagy eseményre már nem sokáig kell várnotok.
5.
Az amerikai eseményekről, és a tüntetésekről volt szó világszerte.
Jézus: Ahogy körül nézel a világban, mindenütt látod, hogy forrong a nép. Az eseménye általában liberális indíttatással történnek.
6.
Hang: Néztük… Jézus esik ott.
Kép: Valaki egy asztal alá esik.
Jézus: Ez a kép a jövőből való. Egy választottam, amiért nem engedte beadatni magának a chipet, golyó általi halállal az asztal alá esett. Ő az Én követőm, és úgy tekintem, Atyám is úgy látja, mintha Engem lőttek volna le.
7.
Kép: Egy idősebb férfi, ősz a haja, szakálla, bajusza, fehér ágyékkötője van, más testrésze ruhátlan.
Hang: Vagyok.
Jézus: Atyám, elfogatásomtól kezdve a teljes lemeztelenítésen keresztül, haldoklásomon át kínhalálomig mindent elszenvedett Velem a Lelkében. Ő így szól hozzád: Vagyok, Aki vagyok. Ezzel utal arra, hogy Ő az első Isteni személy.
8.
Hang: Egy-egy lemondás egy-egy vértanúságot jelent, fehér vértanúságot.
Jézus: Csak gyakorold a lemondásokat, mert nagy értéket jelentenek a szememben. Megfosztani magadat attól a földi dologtól, amit nagyon szeretsz. Lelki kincseket szerzel magadnak az Égben.
9.
Hang: A tengerentúlra megyünk ezzel.
Kép: Egy nagy kontinensre érkezek hajóval a tengeren, amely szabad, nincs belakva.
Jézus: A háromnapos sötétség után az Én második dicsőséges eljövetelemkor az Új Ég és Új Föld megteremtésekor egy egészen érintetlen, csodálatos világot mutatok majd nektek. Ez a világ félig földi, félig Égi lesz.
 
10.
Hang: Tömkelegével mutattátok ezt Nekem.
Jézus: Ti engesztelők tömkelegével mutattátok Nekem, hogy tudtok sokat és kitartóan imádkozni, de sokkal kevesebben vagytok, akik napjaitok minden percében beszélgettek Velem, mint Uratokkal, Istenetekkel, és mint legjobb barátotokkal. Magatokkal visztek a boltba, a templomba, az utcára, az engesztelőhelyre, és egészen Bennem éltek.
11.
Hang: Totál gazdátlanok vagytok Nélkülem.
Kép: Jézus képe a Szent Szívvel, áldásra van téve a keze.
Jézus: Ha levenném rólatok Isteni kezemet, nagyon üresek lennétek, és gazdátlanok.
12.
Kép: Egy lány egy magas hídról ugrik le széttárt lábakkal, zuhan, a teste vízszintes helyzetben van, dél-kelet irányba néz.
Jézus: Ez a lány azoknak a szimbóluma, akik belezuhannak az ázsiai ezoterikus hullámokba.
13.
Hang: Kérlek, ne bántsd szívemet.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Jézus: Itt azokhoz a keresztény gyermekeimhez szólok, akik válogatás nélkül elfogadják a negatív kritikákat, és terjesztik ezeket. Ezek a megjegyzések lehetnek helytállóak, és azt el kell fogadni, de lehet rosszindulatú pletyka, amelyet egyes túlfűtött engesztelő terjeszt mindenféle lelkivezetői ellenőrzés nélkül. Az ilyesmit nem szabad elfogadni.
14.
Hang: Erős lelkűeké a világ.
Kép: Arany fény.
Jézus: Sokat kell imádkozni mindannyiatoknak a Szentlélek egyik fontos ajándékáért, a lelki erősségért. Csak az tud haladni jól az életszentség útján, aki bátran szembeszáll a kísértésekkel, legyőzi az akadályokat, és így sikerül elérnie célját, az örök életet.
15.
Kép: Egy fehérruhás hölgy, díszes, nemesi ruhában van.
Hang: Királynő.
Jézus: Az biztos, hogy a Mennyországban, aki oda bejutott, mindenki nagyon boldog lesz. De ott sem áll fenn az egyenlősdiség. Aki a földön sok áldozatot hozott, a szenvedést hősiesen tűrte, gyakorolta a szeretet hősies cselekedeteit, annak nagyobb dicsőségben lesz része. Lesznek olyanok a szentek közül, akik királynői pompában, dicsőségük ragyogó fényében nagyon közel lesznek a Szentháromság Trónjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5816036612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása