Isten szemével

2020.02.10. 08:58

2020.02.09.

1.

Arról volt szó, hogy a szeretetnek ereje van.

Kép: A gonosz a földön fekszik erőtlenül.

Jézus: Az tény és való, hogy a kísértést leginkább szeretettel lehet legyőzni.

2.

Hang: Hogy raboljanak… az utolsó pillanatig.

Érzés: Ez csak addig van megengedve, míg az Úr le nem csap.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: A gonosz elrabolhatja az ember nyugalmát, az erényeit, tönkre teheti a türelmét, bűnökbe sodorhatja az igaz embert, és bűnössé teheti, de csak addig, amíg Én, az Isten le nem állítom.

3.

Hang: Az imádság észrevehetetlen.

Jézus: Ha az imádság észrevehetetlen is az emberi fülnek, Isten által hallható.

4.

Kép: Imádkozók, engesztelők szinte lopva csempészik be magukat lakásba, rejtekhelyre, ahol tudnak közösen imádkozni.

Érzés: Amit most szabadon megtehetünk, pl: templomba járás, közösségi ima, azt később már nem fogjuk tudni megtenni.

Jézus: Addig használjátok ki ti engesztelő közösségek a lehetőségeket a nyilvános összejövetelekre, ameddig csak lehet. Nemsokára bujdosnotok kell. Rejtekekbe kell vonulnotok, ha engesztelni akartok.

5.

Hang: Az első házasság… a házasságban milyen kapcsolatot tanítottak.

Kép: Párok ülnek egy félkörben valami beszélgetésen.

Jézus: A házasságokat megelőző jegyesoktatásokon a házasságról úgy beszéltek, mint a halálig tartó hűséges szerelem- és szeretetkapcsolatról. Beszéltek arról, hogy jóban és rosszban egyaránt ki kell tartani egymás mellett. Arról is szó volt, hogy a házasság célja nem csupán örömszerzés, hanem a gyermekáldás.

6.

Azért imádkoztam, hogy a koronavírus ne érje el Magyarországot.

Hang: Nem fogja elérni Magyarországot.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Kislányom, már nemegyszer mondtam, hogy Édesanyám védelme alatt álltok.

7.

Hang: Szétszórom ellenségeiteket ezért.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Látod gyermekem, a belső ellenség is csak támad rátok, keresztényekre, mint a külső. Ne féljetek, Engem szerető, hívő gyermekeim, hitetlen honfitársaitokat nem engedem uralkodni rajtatok. El fogja érni őket a büntetés. Hogy földi, vagy Égi, azt nem árulom el.

8.

Hang: Hogyan vezetik be a hatalom által?

Jézus: Ha ellenségeitek hatalomhoz jutnának, akkor sem tudnák eltörölni hazátokban a kereszténységet, mert Édesanyám az angyalok hadát küldené rájuk. Magyarország végül, mint keresztény ország ragyogni fog, és példát mutat a többi európai országnak.

9.

Hang: Győzd le Góliátot!

Jézus: Kicsiny engesztelő nyájam! Bátran szállj szembe a hitetlenek és a reformot követelők hadával, mert megerősítem karodat, megacélozom nyelvedet, és melléd állítom Szent Mihályt seregével, felvértezlek fegyvereiddel, a rózsafüzérrel, a böjttel, és áldozataiddal. Győzni fogsz.

10.

Kép: Ruhátlan, nagyon lesoványodott férfiak állnak libasorban balra fordulva .

Jézus: Ebben a látomásban azt mutatom neked, hogy már hosszú évtizedek óta gyengül a vallás és a hit ereje, az európai nemzetek nem kapnak semmi lelki táplálékot, egészen elsorvadnak.

11.

Hang: Lelki megújuláshoz vezet ez.

Jézus: A legnagyobb megújulást az emberiségnek a Nagyfigyelmeztetés hozza el. Óriási megtérések lesznek. A vallás gyakorlása nem formalitás lesz, mint sokaknál eddig volt, hanem mély elmerülés Isten szeretetében.

12.

Egy olyan papról volt szó, ki vízérrel, és mással foglalkozott. Volt, aki azt állította róla, hogy ördögtől megszállott.

Kép: Egy piros, sűrű, göröngyös, paradicsomlé szerű folyó folyik

Jézus: Ez a pap okkult dologgal foglalkozik, az ördög vezeti. A piros sűrű folyó az út, ami a kárhozat felé viszi.

13.

Egy olyan ismerősöm jutott eszembe, ki nem volt éppen templomba járó

Kép: Egy kúp alakba rakott fa, amilyent tábortűzhöz szoktak használni. A képen nem égett tűz.

Hang: Legnagyobb sajnálat és szomorúság

Jézus: A kúp alakba rakott fa a te ismerősöd, akinek lehet, hogy van valami gyenge Istenhite, de nem lángol a szíve, nem szeret Engem. Ő bizony sajnálatra méltó.

14.

Valakivel összehasonlítottam magamat.

Kép: Egy göröngyös felszínű sárgás gömb.

Jézus: Előlegben annyit mondok, nem tartom jónak, ha önmagadat máshoz hasonlítod. Veszélyes vizekre kerülhetsz, mert a gonosz nem alszik, és könnyen rád helyezi a hiúság gyíkocskáját. Nem tudhatod, ha ismerősödet kezelésbe veszem, hová fogom alakítani a lelkét. Még az is lehet, hogy magasabbra kerül, mint te. A göröngyök elsimulnak, és mielőtt beengedem Országomba, ragyogni fog a legszebb gyémántnál is jobban. Tehát, arra kérlek, ezután senkit ne hasonlíts magadhoz. Így leszel végtelenül alázatos.

15.

Hang: Hogy mindent eldobjak magamtól.

Jézus: Arra törekedj, hogy minél jobban lemondj a világról. Csak ahhoz ragaszkodj, ami életedet biztosítja: a táplálékhoz, a vízhez, a pihenéshez, a többit add Nekem.

16.

Az jutott eszembe, hogy sokan nem tartanak semmire sem, mintha másodrendű személy lennék.

Jézus: Ne törődj az emberek véleményével, olvashatod a Szentírásban, Én sem törődtem vele. Csak azt tartsd fontosnak, hogy Nekem mi a véleményem rólad.

17.

Azon tűnődtem, mi a különbség, ha kiállok az Úr mellett, és mi történik akkor, ha nem merek szólni másoknak az Úr tanításáról

Kép: Ha nem merek szólni, mintha mások háta mögé akarnék bújni.

Kép: Ha szólok, a kép egy bátor, méltóságteljes személyt mutat.

Hang: A bátor kiállásodért ez.

Jézus: Kislányom, te csak mindig képviseld az Én igazságomat. Ne félj semmitől. Légy mindig bátor, és Én megjutalmazlak.

18.

Hang: Világégés lesz.

Hang: A történések itt vannak.

Jézus: Kétféle „nemsokára” létezik. Az egyik Égi, a másik földi. A földi nemsokára igaz most, mert tényleg a történések nagyon közel vannak. A legnagyobb világégés akkor lesz, mikor a háromnapos sötétség folyik.

19.

Hang: Kitöltöm a teret benned.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Amikor szentáldozásban részesítelek, nem arra kell gondolnod, hogy hogyan hagysz helyet Számomra a lelkedben, hanem arra, hogy egész lelkedet betöltöm a Lényemmel.

20.

Az Evangéliumban arról volt szó, hogy Jézus mondta apostolainak, ha valahol nem fogadják be őket, rázzák le még a port is a lábukról tanúbizonyságul ellenük.

Érzés: Ha szükséges, és ha az Úr úgy akarná, még az út pora is meg tudna szólalni, ahogy Bálám szamara is megszólalt emberi nyelven a Szentírásban.

Jézus: Szomorú a Lelkem, mert az emberek Rólam szinte sehol sem beszélnek. Kinevetik az igehirdetőket. És ezzel Engem is kinevetnek. Nem lehettek erőszakosak ti engesztelők. Mint az apostolok, ti is ilyenkor rázzátok le a port a lábatokról. Így van, ahogy mondod kislányom, ha akarnám, még a lerázott por is tudná helyettetek Igémet hirdetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9615511142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása